Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
зачем?
При перерегистрации или принятии на хранение Номера должны быть с синій символикой. Желтые не принимают.
т.е всё равно можно оставить,только менять фон ,там где флаг?Все равно прийдется их на синий цвет перепечатывать
где такое написано,можно почитать?
За письмовою заявою власника ТЗ або уповноваженої ним особи на вказаний у заяві термін номерні знаки, які були закріплені за цим ТЗ і відповідають діючим стандартам, приймаються на зберігання Центром, який проводив зняття з обліку ТЗ, за умови внесення плати за їх зберігання. Зазначені номерні знаки за зверненням їх власника перезакріплюються за іншими придбаними ними транспортними засобами або за транспортними засобами інших власників.
Символ державної належності транспортного засобу зображують зліва у вигляді напису UА та зображення Державного прапора України, розміщених на тлі прямокутника синього кольору
Символ національної належності ДТЗ зображують зліва у вигляді прямокутника, поділеного на дві рівні частини, верхня з яких блакитного кольору, а нижня лимонно-жовтого, у вигляді напису UА знизу та малого герба України зверху
т.е всё равно можно оставить,только менять фон ,там где флаг?
где такое написано,можно почитать?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Действующий стандарт ДСТУ 4278:2019:
В первой версии стандарта ДСТУ 4278:2004 было так:
При перерегистрации может можно и со старым фоном а при хранении со старым фоном не берут точно , есличерез бегунков то просят потом привезти а эти уничтожают. Но на Шевченка новые напечатать 300грн
понятно,спасибо,буду знать,да и не только яСсылаются на :
ПОРЯДОК
державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів
а это в самом МРЭО или у частных контор рядом?Но на Шевченка новые напечатать 300грн
На площадке где эксперты, по Вайберу номер сбросил,через час забрал . Может конечно уже цена подняласьа это в самом МРЭО или у частных контор рядом?
нужно будет переделать номера на новый стандарт
у частников вроде 400+ по городу
На площадке где эксперты, по Вайберу номер сбросил,через час забрал . Может конечно уже цена поднялась
спасибо, а контактов нет случайно?
тут же ж момент еще и в качестве, что б он не облез через год-два. отзывы разные слышал от тех, кто номера менял
КХ простым сметрным не выдают насколько я знаю.Сколько такой номер стоит?
КХ простым сметрным не выдают насколько я знаю.
Сколько такой номер стоит?
![]()
Почему бы и нет?Непростой смертный ездит на дешевом корейском 7-ми летнем ****е?
Это вместе с КХ или просто цифры?Официально 4800,а там х.з
Почему бы и нет?
Официально 4800,а там х.з