Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вы правы. Теперь разобраться со всем этим хозяйством стало значительно сложнее: что было в одном законе, разбросали по многим другим. Не понятно теперь, где искать права и обязанности сторон в отношении газового оборудования (кроме счетчика, который в метрологии). Не подскажите?Постанова втратила чинність
(згідно з постановою Кабінету Міністрів України
від 13 липня 2016 року N 442)
Вы в адеквате? Поставщик навязан. Или у вас есть из кого выбирать?А зачем газ берете не понятно у кого?
Нет таких требований - это раз. Поэтому и тулят во все договоры пункт о доступе якобы с согласия и счётчики выносят на забор.вы обязаны пропускать работников газового хозяйства в квартиру - поверьте, есть такие требования.
А вот эти послуги надає самє дільничій слюсар саме від газового господарства, а зовсім не пічник, як ви нам тут "лепите"крім послуг з періодичного технічного обслуговування, що надаються за рахунок витрат газорозподільних підприємств, пов'язаних з транспортуванням природного газу,
Вы правы. Теперь разобраться со всем этим хозяйством стало значительно сложнее: что было в одном законе, разбросали по многим другим. Не понятно теперь, где искать права и обязанности сторон в отношении газового оборудования (кроме счетчика, который в метрологии). Не подскажите?
Наказ Державного комітету України по нагляду
за охороною праці (Держнаглядохоронпраці)
від 1 жовтня 1997 року N 254
У меня тот же вопрос. Отвечать не надо. Хамить будете слесарям, контролерам, печникам.Вы в адеквате?
Ви забули згадати про журнал перевірок. Акт він нікому не потрібен. Потрібен запис саме в тому журналі. Тільки ніхто про це нікому не розповідає.
Газовщики наймають пічників на підряд для перевірки тяги у своіх абонентів. Пічник після перевірки робе запис в своему журналі а потім тулить нікому не потрібну бумажку за гроші.
Журнал являеться таким собі документом (або актом виконаних робіт). Надіюсь всі зрозуміли що я хотів сказати.
провоохоронні органи навіщо?я вже вище писав по темі якщо нема ума прочитати напишу ще раз.
*****аси під виглядом пічників які ходять в моему багатоповерховому будинку можуть навіть в квартири не заходити а тупо "стригти" гроші на лавочці. А ще вони вже років пять не бачуть що сосідка втулила примусову витяжку в вентканал. Саме через таких дибілів коли одні несуть кому попало і не понятно за що гроші а інші тупо включають дурачка ми так і жевем....
А мені аби не задихнутись від чадних газів прийшлося заліпити вентканали и проковиряти свій.
після цього *** їм а не гроші за бумажку.
досить так доситьконституція навіщо?
може досить?
а шо в белорусии тоже такие ****юки ходют?
там не ходють там ездють

Я таким деятелям двери не открываю, скажут надо менять и свои услуги начнут предлагать.
если человек *** то пусть платит на лапу липовые взятки, у меня все.Газ это удобно, и удобно настолько, что 100 грн в качестве завуалированной взятки ничто по сравнению с удобствами.
У нас ходил печник. Был послан ***. Через несколько дней еще пошли печники. Я им говорю - так приходили же недавно! А они - то какие-то мошенники! Были посланы туда жеВроде по улице сейчас ходит"печник". У него должны быть какие нибудь документы?