Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
такі ж біль та страждання, як і всі соулсиВзяв по знижці Bloodborn. Освоюю новий для себе жанр. Соулс ігри не дуже люблю, але пробую. Єдине в цій грі ****а 30 кадрів на секунду
Цікаво виглядає. Дякую!Lies of P
Я наверное в какой-то другой Lies of P играл...пс - Lies of P ще спробуй. Хвалять як соулс-лайк, але з можливістю грати без страждання.
Надо купити дитині PS5
Якщо брати самий дешевий варіант - бз DVD-РОМа, буде ок?
Його можно буде потім купити? Чи він взагалі непотрібен?
Вчасно вирішили під час підвищення ціниНадо купити дитині PS5
Якщо брати самий дешевий варіант - бз DVD-РОМа, буде ок?
Його можно буде потім купити? Чи він взагалі непотрібен?
Да цього гамна зараз на втринному ринку просто повно. Взяли, два рази увімкнули, побачили ціни на ігри і лежить 9 місяців, потім на продаж за 15-16к грнВчасно вирішили під час підвищення ціни![]()
Какжуть там є опція, де гра робить вигляд, що ти її пройшов. От я зробив вигляд, що пройшов їїВзяв Death Stranding 2. Поки що сумбурно та якось навʼязливо. А місцями треш і вінегрет.
Суть та сама, підключення мережі і курʼєрські послуги.
Графен є, плюс мінус радує, звук чудовий.
Додали ніч, тільки дуже світлу.
Поки що ніхріна не зрозуміло, багато драматизму і нізвідки виникають персонажі другорядні та не дуже. А пояснення або відсутнє, або просте як двері, типу «ну так сталося»
Хрін його зна. Я знав що гра виходить 26.06, один раз трейлер не до кінця подивився. Здивувало, що в Австралії тепер все. Думав будуть розкривати суть всього.Какжуть там є опція, де гра робить вигляд, що ти її пройшов. От я зробив вигляд, що пройшов її![]()