Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Playstation 5

• Автор теми Автор теми portveyn
  • Дата створення Дата створення
Десь у мене на акаунті взявся Кіберпанк. Не купував його це точно, можливо після прив'язування акаунтів присосався.
Сьогодні вилетів з помилкою)))

Взяв по знижці Bloodborn. Освоюю новий для себе жанр. Соулс ігри не дуже люблю, але пробую. Єдине в цій грі ****а 30 кадрів на секунду
такі ж біль та страждання, як і всі соулси
тримайся))

пс - Lies of P ще спробуй. Хвалять як соулс-лайк, але з можливістю грати без страждання.

Знижка до 24.02 на річну підписку

Скоро Death Stranding 2... А там і до GTA 6 недовго
Без ексклюзивів плойка сумна, особливо 5-та.

Надо купити дитині PS5
Якщо брати самий дешевий варіант - бз DVD-РОМа, буде ок?
Його можно буде потім купити? Чи він взагалі непотрібен?

Надо купити дитині PS5

Я брав без дисковода, так як купувати диски не збирався. Хіба що у вас немає стабільного інтернету і ви любите колекціонувати диски.
Плюс великий дисків, це їх ціна від PS4, які можна запускати на ПС5. Це якщо ви не грали з цього всього взагалі нічого.

Можу запропонувати свою.
Повний комплект PS5 Slim без дисковода з одним геймпадом + VR шолом PS4

Останнє редагування:
Надо купити дитині PS5
Вчасно вирішили під час підвищення ціни:D

Вчасно вирішили під час підвищення ціни:D
Да цього гамна зараз на втринному ринку просто повно. Взяли, два рази увімкнули, побачили ціни на ігри і лежить 9 місяців, потім на продаж за 15-16к грн

Останнє редагування:
рік чекати

жт

Довго! І не факт, що воно буде варте того.

Взяв Death Stranding 2. Поки що сумбурно та якось навʼязливо. А місцями треш і вінегрет.
Суть та сама, підключення мережі і курʼєрські послуги.
Графен є, плюс мінус радує, звук чудовий.
Додали ніч, тільки дуже світлу.

Поки що ніхріна не зрозуміло, багато драматизму і нізвідки виникають персонажі другорядні та не дуже. А пояснення або відсутнє, або просте як двері, типу «ну так сталося»

Взяв Death Stranding 2. Поки що сумбурно та якось навʼязливо. А місцями треш і вінегрет.
Суть та сама, підключення мережі і курʼєрські послуги.
Графен є, плюс мінус радує, звук чудовий.
Додали ніч, тільки дуже світлу.

Поки що ніхріна не зрозуміло, багато драматизму і нізвідки виникають персонажі другорядні та не дуже. А пояснення або відсутнє, або просте як двері, типу «ну так сталося»
Какжуть там є опція, де гра робить вигляд, що ти її пройшов. От я зробив вигляд, що пройшов її:D

Розлом. Цікавий прийом, щоб продовжити гру. Просто континент підключи по бездротовому зв'язку :D
DEATH STRANDING 2_ ON THE BEACH_20250628104736_.jpg

І звісно качкодзьоб
DEATH STRANDING 2_ ON THE BEACH_20250628190543_.jpg

Наче почав звикати до місцевого колориту, так вже два дивних персонажі підкинули. Я постійно з круглими очима це зустрічаю. Азіатку звати Тучка.
Вчора виникла думка, а де всі кенгури ділися і тут на тобі, треба врятувати біглого кенгуру з лісу.

І головне: Структура гри повністю повторює першу частину.

Деталізація супер, піщинки відблискують на сонці. Тіні м'які, краєвиди теж гарні. Тварі нові та потужні.

Останнє редагування:
Какжуть там є опція, де гра робить вигляд, що ти її пройшов. От я зробив вигляд, що пройшов її:D
Хрін його зна. Я знав що гра виходить 26.06, один раз трейлер не до кінця подивився. Здивувало, що в Австралії тепер все. Думав будуть розкривати суть всього.
Наче не збирався купувати, на імпульсі, поки блогери не спортили враження. Сюжеток хороших мало, треба грати :D

Набігав 21 годину і по сюжету якось мало мені інформації. Ввели купу персонажів нових, вбили деяких старих, Хартман повернувся. Таінствєнний спонсор Чарлі тупо каже сходити туди, чи сюди.
Таке враження, що це кома Нормана Рідуса.

Всю гру ГГ тримають за ****, десь ближче до фіналу багато осіб пояснюють, чому треба було тримати ГГ за ****.

Вчора після відкриття деталей основного сюжету виникла асоціація з цією грою - треш показ мод в постапокаліптичному цирку не менш трешовому, звісно з ярмарком виродків (фізичних та моральних) на фоні постравматичного синдрому ГГ від втрати та від того, що йому дружина наставила роги з якимось кримінальним найманцем.

Все відчувається якось стисло та зажато, натяк на глобальність є, але чисто натяк. Чому Австралія? Буду шукати багато відповідей на багато питань.

Ландшафт, природа, гора Косцюшко по ходу, дуже детальні, неймовірно красиві, але порожні.

Гру не завершив. Залишився останній ривок, взяв паузу поки що. 40 годин на лічильнику.

Гру завершено. 44 години. Основний сюжет мабуть не такий довгий, я відновлював дороги і таке інше.

По сюжету все в кінці, тупо все. Градус трешака зростає аж до самого фіналу, а потім на вас виливають 5 відер емоцій. Якби був сентиментальний, то можна плакати зі слюнями.
Дуже багато твістів на годину гри, Кодзімич щось з'ів цікаве перед написанням сценарію.

Не раджу дивитися огляди зі спойлерами та проходження. Тільки самому поїсти цей шедевер :D

Останнє редагування:
Стався анонс Сталкер 2 на PS5

Назад
Зверху Знизу