Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так це вже місяці 3 чи 4Ю-ху!
Квитанцию водоканала стали печатать на обороте квитанции тепловых сетей.
Угу. Завела новую папочку для квитанций - ХТС + ВодоканалЮ-ху!
Квитанцию водоканала стали печатать на обороте квитанции тепловых сетей.
Се телефонує не ХВК, в сертифіковані комерційні контори (їх дофіґа, до речі). А до бази абонентів я й сам свого часу мав доступ...Панове, а ви перевірку лічильників води під час повномасштабного робили? І чи плануєте? У мене термін в жовтні закінчується, але телефонувати і пропонувати зробити перевірку відповідні служби почали ще влітку. На моє зауваження, що ще зарано, відповіли, що буде збільшення вартості цієї послуги і вони пропонують зробити ще по старій ціні... ( як мило). Коли я зауважила, що під час військового стану, перевірку робити необов'язково, роздратовано кинули слухавку) ))
Я знаю. Тому не розумію, чому вони дозволяють собі не дуже ввічливо вести діалог з потенційним клієнтом.Се телефонує не ХВК, в сертифіковані комерційні контори (їх дофіґа, до речі)
Ви як в СРСР не жила. До речі, різні тьотки (за рівнем ввічливості) надзвонювали. Як і взагалі всі люди різні... Ну, навантажили діловодку чи прибиральницю від нєфіґ дєлать продзвонити 100 номерів за вибіркою - вона й робить "на отлюбісь"Я знаю. Тому не розумію, чому вони дозволяють собі не дуже ввічливо вести діалог з потенційним клієнтом.
Термін перевірки закінчувався в квітні 2022. Перевірку замовила і зробила у квітні 2023, вважаючи, що людям теж треба заробляти.Панове, а ви перевірку лічильників води під час повномасштабного робили? І чи плануєте? У мене термін в жовтні закінчується, але телефонувати і пропонувати зробити перевірку відповідні служби почали ще влітку. На моє зауваження, що ще зарано, відповіли, що буде збільшення вартості цієї послуги і вони пропонують зробити ще по старій ціні... ( як мило). Коли я зауважила, що під час військового стану, перевірку робити необов'язково, роздратовано кинули слухавку) ))
Тобто через рік після закінчення терміну перевірки, а не так як мені пропонували надачі послуги - раніше на декілька місяців до закінчення терміну.Термін перевірки закінчувався в квітні 2022. Перевірку замовила і зробила у квітні 2023, вважаючи, що людям теж треба заробляти.
Наступна у 2027.
Й ще півроку по його закінченню.я зауважила, що під час військового стану, перевірку робити необов'язково
Пригадав Єгипет 🐸Й ще півроку по його закінченню.
Строк перевірки обох, встановлених у 2018, сплив у лютому 2022. Щомісяця передаю показники - ніхто не вимагав все кинути й міняти лічильники.
У меня срок поверки был в конце 22. Ничего не поверяла, передаю показания, на сейчас никаких звонков и требований.Й ще півроку по його закінченню.
Строк перевірки обох, встановлених у 2018, сплив у лютому 2022. Щомісяця передаю показники - ніхто не вимагав все кинути й міняти лічильники.
Имею сомнения на сей счёт.... комунальні служби повністю готові до старту опалювального сезону.
Щойно встановляться відповідні погодні умови та будуть отримані необхідні дозволи,
тепло почнуть подавати в будинки харків’ян. (с, мэр)
Мне пару дней назад приснилось, что батареи УЖЕ горячие.... комунальні служби повністю готові до старту опалювального сезону.
Щойно встановляться відповідні погодні умови та будуть отримані необхідні дозволи,
тепло почнуть подавати в будинки харків’ян. (с, мэр)