ПЛАСТ в Харкові

Имхо, пласт это такая же ху№ня, как и Свидетели Иеговы, только не религия или Братство, только не политика. Та же секта недоумков-маргиналов, с абыякым налётом пафоса.

Имхо, пласт это такая же ху№ня, как и Свидетели Иеговы, только не религия или Братство, только не политика. Та же секта недоумков-маргиналов, с абыякым налётом пафоса.

для тих хто не вміє читита почторюю: Пласт НЕ Є ПОЛІТИЧНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ.
скажи, будь-ласка, чи у вас в Харкові всі говорять матом, чи лише одиниці виставляють на зовні свій недорозвинений мозок нехтуючи культурою спілкуваня?

Интересно, если украинец женится на еврейке, и их дети будут ходить колядовать, а потом в Синагогу - это по Вашему страшно?
Як на мене - вони або будуть ходити колядувати, або в Синагогу. Ви суть українських вертепів бачили? Особливо роль Мошка і Сури... Загалом приїжджайте до нас - ми Вас популярно з усім ознайомимо.
Кстати, я вот сейчас хожу на ирландские танцы, хотя совсем не ирландец - это тоже страшно?
Ну не думаю, що у вивченні ірландських танців є суттєве протиріччя, ну хіба що Ви англієць-консерватор... Тоді Вам можна лише поспівчувати :-)

2PsychoTeras
Тобто ми не політика і не релігія, але така ж "..." як і Свідки Єгови (в принципі цікаве порівняння, цікаво чого б це). То що ж ми таке, на вашу думку? І чим ми відрізняємося від інших?

2Ветерок
Цікаво, чи шановний в цьому певен? Ви хоч знаєте, як та саперка виглядає (вона ж плоска, і рідини багато нею не наберете :-) )? (До речі, поки будете за нею бігати(ну не носите ж ви її щодня з собою), не факт, що нас вже там не буде (ну непосидючі ми)).
До речі, а що для вас означає термін "бандерівці"? Я наприклад за політичним світоглядом - "мельниківець"... Ви мене теж мочити будете?

земляки, а вы попалисб, да в прочем как и я. ребята закинули наживку , а мы взяли. Изучил весь сайт пластунов. Прочитал тему от и до.
выводы:
1 Енея надо срочно исключать из организации. Он просто яркий пример антипиара.
2 wanderlust глубокий респект за идейную подкованность .
3 организация глупая и вредная для украины.
почему? так уж выщло что мы живем в мультикультурном мире, где деление по религиозной, культурной и языковой принадлежности очень опсно. Украине славо богу хватило мозгов не начать глупые войны. А как этого хочется нашим друзьям с запада. Не зря же так раскачивают Крым. Ребята посмотрите что стало с Арменией, Грузией, Молодовой после этих глупых войн.
Детские организации нужны. Это не обсуждается. иначе из детей улица сделает бог знает что. Яркий пример Питер. Так получилось что я тут полтора года прожил и кое что посмотел кроме турисских достопримечательностей. Поколение 80-и 90-х превратилось в большинстве своем в наркоманов и в празно шатающуюся массу. Не все конечно но многие. смешно но тут дешевле купить колеса чем водкой напится. скажем так- я не хочу такого будущего.
Потому надо заниматься детьми. основа - спорт, патриотизм. Отличная альтернатива пластунам это поисковые организации. сколько солдат осталось с Великой Отечественной и наших и немцев и бойцов УПА. Ведь все они совершали подвиг. Одни освобождали Родину, другие боролись с коммунизмов, третьи еще с чем то. Я про мову - надо учить все и русский и украинский и английский. ВСЕЕЕ.

Як на мене - вони або будуть ходити колядувати, або в Синагогу. Ви суть українських вертепів бачили? Особливо роль Мошка і Сури... Загалом приїжджайте до нас - ми Вас популярно з усім ознайомимо.
'Будете на Колыме - заходите в гости :-)'
Спасибо, мне и тут хорошо :)

Ну не думаю, що у вивченні ірландських танців є суттєве протиріччя, ну хіба що Ви англієць-консерватор... Тоді Вам можна лише поспівчувати :-)

Вы в смеси украино-еврейских увлечений видете противоречие, а в украино-ирландских нет. Ну я понимаю Ирландия далеко, ирландцы у нас по шинках горилку не продавали, нету баек про них и все такое.

Но вообще у меня лично, например, нету таких предрассудков. Я бы мог бы и еврейские танцы изучать, 7/40 у них очень даже интересно танцуют на свадьбах.

Вам не кажется, что проходит время делить людей по национальностям и принадлежности к разным государствам?
Что уже давно началось смешение рас и наций?

Может лучше делится по интересам? :yahoo:

С кем интереcно - с тем и общатся. А не так - это - украинская песочница, а это - еврейская :-(

Останнє редагування:
земляки, а вы попалисб, да в прочем как и я. ребята закинули наживку , а мы взяли. Изучил весь сайт пластунов.
Ну, щиро сподіваюся, що інформації на сайті було досить, і Ви не будете плутати нас з піонерами :-)
Прочитал тему от и до.
выводы:
1 Енея надо срочно исключать из организации. Он просто яркий пример антипиара.
Врахував. Вигнали! :-D
А взагалі-то саме тому Пласт і є Пластом, що тут збираються люди різних (а іноді навіть і протилежних настроїв). От дивіться, ми його виженемо з Пласту, а він зробить свою організацію і піде бити росіян(тих хто говорить російською) (бо москалі!). Воно Вам треба?
2 wanderlust глубокий респект за идейную подкованность .
Ну нема за що мене хвалити, якщо я так і не можу нормально пояснити, чим займається Пласт... чи тому, що займаємося багато чим, чи то тому, що не знаю всього... ну який є - такого і сприймайте :-)
3 организация глупая и вредная для украины.
Їй-Богу. Нацисти значно кращі :-)
почему? так уж выщло что мы живем в мультикультурном мире, где деление по религиозной, культурной и языковой принадлежности очень опсно. Украине славо богу хватило мозгов не начать глупые войны. А как этого хочется нашим друзьям с запада. Не зря же так раскачивают Крым. Ребята посмотрите что стало с Арменией, Грузией, Молодовой после этих глупых войн.
Ну поділу як такого нема... Однак подивіться на це з іншої сторони, чому українці не можуть створювати територіальних громад на території України (якщо ми живимо в мульти культурному середовищі)? Чому як тільки заходить мова про те, щоб мінімально робити щось про закону - ми починаємо кричати про утиски і т.д. і т.п., замість того, щоб визнати хто де прав, а хто ні. І таких чому - купа... Чому не можна визнати вояків УПА воюючою стороною, чому по Україні (християнській країні) бродять секти - "лжехристиян" і т.д. Однак багато з цим питань не піднімається, тому що люди не хочуть думати і вирішувати, тому що значно простіше сказати "моя хата скраю"... Однак, скажіть будь-ласка, чи відмовляючись від етнічних особливостей, ви часом не відмовляєтеся від тої спадщини, яку нам було залишено? Ви говорите про те, що грузинам стало гірше жити. До речі, рейтинг Саакашвілі - там досить високий (інформація не перевірена - взята в потязі, а там знають все! :-D). Пласт - абсолютно шкідлива організація - бо змушує людей думати і шукати виходи... цілком згоден... Однак, наголошую, якщо хтось не хоче думати - Пласт йому ніц не зробить... значить така людина не може стати пластуном... Зрештою, пластун - це і певний світогляд.
Детские организации нужны. Это не обсуждается. иначе из детей улица сделает бог знает что. Яркий пример Питер. Так получилось что я тут полтора года прожил и кое что посмотел кроме турисских достопримечательностей. Поколение 80-и 90-х превратилось в большинстве своем в наркоманов и в празно шатающуюся массу. Не все конечно но многие. смешно но тут дешевле купить колеса чем водкой напится. скажем так- я не хочу такого будущего.
Якщо не хочете - приєднуйтеся :-) Думаю, від цього всі виграють. :-)
Потому надо заниматься детьми. основа - спорт, патриотизм.
Треба. Чим і займаємося. Спорт, патріотизм - подивіться ще раз на програму Пласту. Маю лише маленьку примітку. На час створення організації, під українською громадою малось на увазі населення тогочасної України, яке в переважній більшості було саме українським. Там у верхніх постах я писав, як трапилося те, що маємо.
Отличная альтернатива пластунам это поисковые организации. сколько солдат осталось с Великой Отечественной и наших и немцев и бойцов УПА. Ведь все они совершали подвиг. Одни освобождали Родину, другие боролись с коммунизмов, третьи еще с чем то.
До речі, наразі ведеться мова про участь пластунів у пошукових таборах. Якщо не помиляюся, то один з таких таборів існує, та проводиться щороку. Як бачите, ми і цим займаємося :-)
Я про мову - надо учить все и русский и украинский и английский. ВСЕЕЕ.
А ще пропоную китайський та індійський - ними сумарно розмовляють 2 млн. населення :-)

'Будете на Колыме - заходите в гости :-)'
Спасибо, мне и тут хорошо :)
Потім не кажіть, що я Вас не запрошував :-)
Вы в смеси украино-еврейских увлечений видете противоречие, а в украино-ирландских нет. Ну я понимаю Ирландия далеко, ирландцы у нас по шинках горилку не продавали, нету баек про них и все такое.
Ну просто під словом "єврей" я бачу контекст "носій іудаїзму". А українці - як споконвічні християни (з 988 року, хоча деякі і з 861) малость мають накладку у релігійному світогляді з іудаїзмом. Хоча, маю знайому єврейку, яка є християнкою. В такому випадку конфлікту не бачу.
Но вообще у меня лично, например, нету таких предрассудков. Я бы мог бы и еврейские танцы изучать, 7/40 у них очень даже интересно танцуют на свадьбах.
Та слава Богу, якщо це не протирічить Вашому світогляду та світосприйняттю.
Вам не кажется, что проходит время делить людей по национальностям и принадлежности к разным государствам?
Что уже давно началось смешение рас и наций?
Угумс всі ми діти Адама та Єви.... От тільки після великого мішання народів ми стали різними. Думаю, що те, що Бог розділив - людина не об'єднає.
Может лучше делится по интересам? :yahoo:
А яка різниця, якщо треба ділитися у будь-якому випадку... Може я просто не розумію про що йдеться :-)
С кем интереcно - с тем и общатся. А не так - это - украинская песочница, а это - еврейская :-(
Ну давайте, ми закриємо очі і побажаємо щоб у всьому світі настав мир і припинилися пошесті та нещастя. А тепер відкриймо їх, і подивімося, що від того змінилося. Загалом маю думку, що ми не просто так живемо поділені по народах і не нам ламати звичаї, встановлені віками.

wanderlust:
черт, а ты очень умный и интересный противник. Но к сожалению есть элемент демогогии с грамотными переходами.

думаю что идея у нас общая . И вы и я хотим видит Украину богатым, сильным и уважаемым государством. А вот пути достижения этой цели у нас разные.
Что интресного найдут в вашей организации молодеж с Восточной Украины, уроженцы средней Азии и представители других народов проживающих в нашей стране?
Как вы например видете решение интеграции татарской молодежи в Крыму в наше общество. Они не то что украинский, русский слобо знают. А с вашей идеологией они просто не пойдут к вам. Они то мусульмане.

А задача состоит именно в объединении всего этого коктеля народов иначе может случится большой бум. Поэтому задача украинцев состоит в том что бы создать для этих народов условия для интергации в наше общество.
А ваша организация постоена для решения задач прошлого века. Да в начале прошлого столетия она была необходима. Шли войны и надо было готовить молодеж. Но страна то изменилась. вам стоит это понять и не отгораживать украинскую молодеж от их сверсников друних национальностей.
дорогой мой друг- мыслете маштабней. уверен вы это умеете и делаете.
мы обязаны найти для всех общий фунамент. А не что нас так не объединяет как Великая Отечественная. Всетаки мы победили фашизм.

Что интресного найдут в вашей организации молодеж с Восточной Украины?
На це можу відповісти вашою ж цитатою:
дорогой мой друг- мыслете маштабней.
Я народилась і все життя прожила в Харкові. І мені цікавий ПЛАСТ. І повірте - я така не одна.

Patrik сказав(ла):
вот только вашей западентской заразы нам тут не хватало.Хочешь чтобы наши дети учили ваши бандеровские песни?! обломится тебе....в своих схронах пойте,юные друзья фашистских холуёв.
Знову ж таки - я корінна харків'янка і хочу, щоб мої діти співали УКРАЇНСЬКІ пісні.

давайте говорить конкретно и без эмоций. На основе каких идей вы объедините молодеж Украины (уточняю не только христианскую молодеж украинского происхождения).

Иначе вы же просто строите стены, что не хорошо для нашей страны.

И так ваше видиние куда мы денем наших молодых мусульман в Крыму и космополитичную молодеж Востока и центра Украины.

А пока ребята результаты ваши слабы. 3000 чел в Стране это же жуть кака мало. И опубликовывать неплатильщиков на сайте. Это нехорошо тоже. А вдруг у ребят просто нет денег.

• Це лайк!
Реакції: v_av
И так ваше видиние куда мы денем наших молодых мусульман в Крыму и космополитичную молодеж Востока и центра Украины.

ти знаєш, я зустрічав навіть язичників ворганізації. Пласт - це організація вільного об"єднання громалян, тому, думаю і з мусульманами дамо раду. просто на початку створення організації ніхто навіть і не думав про залученя мусульман Криму. все ж таки тоді був 1912 рік. що ж стосовно космополітичниї молоді центру - то ти загнув. у на таких меншає в геометричній прогресії. а стосовно сходу - хочу наголосити, що ідея Пласту полягає у всебічному вихованні дітей та юнацтва патріотами України, але кожна структурна одиниця може створити свою ідею на базі самих себе, і, якщо ця ідея сподобається іншим, вона житиме. якщо ж ні - з переходом цієї одиниці в старші улади їхня ідея припинить існування за відсутністю серидовища для розвитку.
А вдруг у ребят просто нет денег.

гроші я вважаю мінімальним дисциплінуючим фактором, тому сплата внесків - є нормальним. а те, що в них може грошей не вистачає, то я тобі в приват можу написати про те, скільки внесків у нас збирають.

давайте говорить конкретно и без эмоций. На основе каких идей вы объедините молодеж Украины (уточняю не только христианскую молодеж украинского происхождения).
Давайте будемо відвертими... На сьогодні в Україні немає сили, яка б об'єднала всю молодь України. Надто ця молодь різношерста. Якщо дивитися на Пласт з точки зору "тусовки", то молоді люди отримують тут можливість вчитися... Пласт, за словами одного з провідників це "Велика Гра", яка має свої правила. Ці правила є однаковими для всіх. Якщо хтось погоджується грати у "Велику гру" - він в неї грає... Якщо ні - ну це його вільний вибір. На першому знанятті зі своїми дітьми я їм чітко сказав "Кому не подобається те, що ми робимо - запропонуйте своє, однак, якщо вам не подобається гра загалом - не грайте в неї". Пласт це добровільна організація. Однак в неї є свої правила. Певні, чіткі... Ну і плюс свобода спілкування.
Вибачайте за розмиту відповідь... однак абсолютно всю молодь об'єднати не можна... ми не збираємося перетворюватися на масову організацію... Ну правда, якби хотіли - не думаю, що у нас це б вдалося ;-)
Иначе вы же просто строите стены, что не хорошо для нашей страны.
Все залежить від того, що ви розумієте під стінами... А загалом дане звинувачення можна застосувати до будь-якої спільноти... включно зі школою та дитсадком :-)
Кожен сам обирає свою долю. Особисто моя позиція, при правильному підході - в Криму можна створити скаутську організацію на мусульманських традиціях. А оскільки "скаут скауту - друг" то тут проблем бути не повинно. Щодо космополітичності... Важко сказати... Тут треба думати... як надумаю розумне рішення - одразу дам знати :-)
А пока ребята результаты ваши слабы. 3000 чел в Стране это же жуть кака мало.
Мало... Згоден... Однак світова статистика каже, що в організації залишається працювати 2 з 10 членів (це загальна статистика по неприбуткових молодіжних організаціях), тому методом простого підрахунку можете прикинути, скільки людей стали, якщо так можна сказати "випускниками Пласту". Чому люди відходять? Причини різні це і створення сім'ї, і початок роботи, де тої роботи волами не орано.... а загалом зменшення робочого часу веде до того, що приоритети змінюються і треба вибирати щось - важливіше на даний момент. Тому-то в організації працюють в основному студенти. Чи це погано - вирішувати вам.
И опубликовывать неплатильщиков на сайте. Это нехорошо тоже. А вдруг у ребят просто нет денег.
Поділюся з вами секретною інформацією. В Тернополі місячний внесок людини, яка не займається виховницькою діяльністю скаладає АЖ 5 грн./міс. Щодо Львова то точної суми не знаю, але думаю, що десь так само... А якщо грошей нема - тоді як варіант розглядається заява людини, і вона той період часу, за який не має грошей - не проплачує. Справедливо?

Люди, питання про те, хто би хотів разом із Натулкою створити осередок Пласту, перетворилось на з'ясування політичних та національних поглядів...
Енею, Вандерлусте (соррі за написання - англійська клава тимчасово відсутня) сенсу нема доводити людям, що вони чогось у житті ще не бачили.
Харків'яни - вам шкода любити Україну в усіх її проявах - тогда едьте в Россию, вам будут рады.
Не впевнена, що ви не слухаєте пісень укр.мовою, або не розумієте вивісок нею - то чо' ви? За те, що ви розмовляєте російською, насправді мало хто вам табло наб'є, а от від дурних стереотипів час позбуватись.

Единственно правильная организация для развития детворы - "станция юных техников" :-)

Все остальное, особенно с националистическим уклоном - х..ня :-)

Харків'яни - вам шкода любити Україну в усіх її проявах - тогда едьте в Россию, вам будут рады.
Фигассе... Вот так миллион человек и в Россию? Смело! :-)
А ты тогда езжай из Днепропетровска во Львов, и сиди там.

Единственно правильная организация для развития детворы - "станция юных техников" :-)
Та як же так можна? А раптом дитина захоче бути митцем, а ви її в техніки... Жах... Як на мене - нонсенс :-Р
Wurger сказав(ла):
Фигассе... Вот так миллион человек и в Россию? Смело!
Кхмс... а чому саме мільйон? Звідки така статистика... поділіться джерелами :-)
А ты тогда езжай из Днепропетровска во Львов, и сиди там.
Дивився сьогодні на мапу України. Ви знаєте, Дніпропетровськ, виявляється в центрі УКРАЇНИ...
Чи може картографи брешуть? :confused:

Та як же так можна? А раптом дитина захоче бути митцем, а ви її в техніки... Жах... Як на мене - нонсенс :-Р
Херовая, извините за выражение, была у вас в тернополе станция юных техников :-)
Станция - понятие собирательное.
У нас и кружок юных художников при ней был.
И никакого национализма.
Так что - мимо.

И вообще, тема всплывает, как ... :-)

Назад
Зверху Знизу