ось читаю я, (лікарь анестезіолог з 15річним стажем розроджень), всі ваші судження за кесарів розтин. плановий кесарів розтин, гінекологи повинні вміти ногами робити, бо ту маніпуляцію, яку робиш щодня, маєш робити на автоматизмі. А ось анестезіологічне забезпечення, чи то загальна анестезія(коли, ще ваша ненароджена дитина, вже дістала отрути в організм, вона, як і мама прийняла"дозу"), чи спінальна або епідуральна анестезія(4пологовий будинок не володіє цими методами анестезії), це, перш за все безпека матері і дитини. дуже прикро, коли ВИ, роділі, вибираєте між тим, хто вам зашиє добре матку, і між тим хто відповідальний за Ваше життя, і за життя, ще ненародженої вами дитини. а тоді питаються" вот кесарево у меня было, общий наркоз, а ребенок плохо развивается(імбіцил, по науковому), то мама імбіцилка, що допустила до загальної анестезії. якщо виникли питання, в приват пишіть. нема більше сил читати всяку нудоту, про загальну анестезію
Какой-то нервный врач, я бы вас не выбрала.
Вообще-то, решение о виде анестезии принимается, учитывая разные нюансы, состояние роженицы, индивидуальную непереносимость тех или иных препаратов и т.д. По крайней мере, знакомые мне дети, которые появились на свет при помощи кесарева сечения с общей анестезией, не отличаются в развитии от детей, рождённых естественным способом или со спинальной анестезией.