Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
Характер на суді то головне.
А в тюрмі то основа основ.
Люди з характером просто створені для життя в тюрмі.
Такі люди багато для чого створені.
Як сказав один з куткових, "однокласників", - Кто в тюрьме побівал, тому учебка не страшна!" :)
Він по малолєтству там побував.

Його питають чи він вбив.
А він відповідає, подивимось.
Ідіот натуральний. Який думає шо він від питання втік З адвокатом він порадиться і адвокат йому скаже шо треба відповідати.
Але то буде пізніше. Подивимось, там видно буде.
Ну с психологической точки зрения ответить " там видно будет" может тот, кто соучаствовал, а значит опосредствованно убил...Я это чисто психологически говорю и при определенной акцентуации личности. То есть сам по себе такой ответ - не есть прямым доказательством, что кто то убийца, нажавший на курок.

Бо хлопець з української родини, де батько воює проти кацапів фізично, а не так як ти - язиком... (уявляю його моральний стан).
Не вірю, проте не виключаю, тому що часто попереджують, щоб молодь не йшла на якісь мутні пропозиції з телеграм-каналів. Все може бути: засрали мізки, щось пообіцяли, на чомусь "зіграли"...
Зять Фаріон воював фізично поки не загинув, через три місяці після вбивства тещі. Українська родина проти української родини. Може дочці ще треба було в ніжки кланятись вбивці після втрати в короткий термін двох найближчих людей.

В чем тогда его хитрость, так и не поняла... Задача следствия (а не подозреваемого) - здогадатися, як воно насправді було. А в обвинувачувачів - ще й доказати це.
Обвинувачуваний не пішов на сприяння слідству. Ось і усе. Може, це розцінили як неповагу до суду.

Ладно, надобранич, малюкы.
Непонятно в чем твоя хитрость ..Или тупость??

Так он не обязан свидетельствовать против себя, уклончиво ответил. Любое неосторожное слово без адвоката - чревато. А шо он должен был сказать? Ну, наверное: "Нет, я не убивал." Растерялся, молодой ещё.

Правильно думает, это общепринятая практика, на то и существуют адвокаты. Год назад рассказывали, как выступал его отец, (чуть не плача) и говорил, что отдает все свои деньги + ещё товарищи скидываются на платного адвоката, которым заменяют предыдущего..

Последняя адвокатша, которая будет подавать апелляцию заявила, что располагает какими-то новыми фактами или уликами и хочет приобщить их к делу.
Подывымось.
Там есть нестыковки и нет прямых улик
И борьба будет идти против такого максимального срока наказания...

Зять Фаріон воював фізично поки не загинув, через три місяці після вбивства тещі. Українська родина проти української родини. Може дочці ще треба було в ніжки кланятись вбивці після втрати в короткий термін двох найближчих людей.
Зятя дуже шкода, діточок його... Співчуваю й розумію емоцію доньки,Але , якщо чесно особисто вона мені- не дуже приємна...Але це таке- ми один одному можемо бути різними- від любові до огиди...

Там есть нестыковки и нет прямых улик
И борьба будет идти против такого максимального срока наказания...
Ты защищаешь его из гуманности или по твоей причине ненависти к Фарион?

Зятя дуже шкода, діточок його... Співчуваю й розумію емоцію доньки,Але , якщо чесно особисто вона мені- не дуже приємна...Але це таке- ми один одному можемо бути різними- від любові до огиди...
Якщо ти маєш розум, то повинени зрозуміти, що тут якщо чесно мова не приємна чи неприємна, а вбити чи ні..

Ты защищаешь его из гуманности или по твоей причине ненависти к Фарион?
По причине чего?

Я в полутоне, а не в ненависти

Могу даже сказать,что в отличии от других, она кровью и запечатала свое "послание", как бы половинчато к ней не относиться. И это даёт основание уважать ее....

А я "защищаю" в том смысле,что приговор по строгости на мой взгляд явно продиктован заказом и так далее...

Назад
Зверху Знизу