Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
наведи приклад, яка війна за останні 100 років почалася за фаріонів, а не путінів? а може з дурня зєлєнського-роззброювача-миротворця?
Хуйло що казав перед вторгненням в Крим - мы должны защитить русскоязычное население от бандеровцев! (С) Дуже хочу, щоб за Харків таке вже не казав!

Я не верю, что 18-летний мальчик, у которого мать-учительница, а отец - в ЗСУ является убийцей. Замешан может быть по глупости, по молодости. Тем более, он не признался.
Мало того, за вбивство зазвичай не дають довічного, якщо воно вперше!

Хуйло що казав перед вторгненням в Крим - мы должны защитить русскоязычное население от бандеровцев! (С) Дуже хочу, щоб за Харків таке вже не казав!
фєдя, ти дійсно вважаєшь, що те, що каже х-ло, маємо сприймати за істину? в мене колега зараз з Краматорську, де хйло без бандеровців нищить його рідне місто, чудово розмовляє мовою. 25 років... а в Одесі, як вважаєш, Бандері монумент стоїть? а в Шептицькому стоїть. і все там добре

фєдя, ти дійсно вважаєшь, що те, що каже х-ло, маємо сприймати за істину? в мене колега зараз з Краматорську, де хйло без бандеровців нищить його рідне місто, чудово розмовляє мовою. 25 років... а в Одесі, як вважаєш, Бандері монумент стоїть? а в Шептицькому стоїть. і все там добре
Я кажу те, що казав хуйло! Для нього спочатку був привід - захищати російськомовне населення! Що в його перхотній та плешивій башцв - я вже не знаю

Для нього спочатку був привід - захищати російськомовлеге населення! Що в його перхотній та плешивій башцв - я вже не знаю
тобто окупація і анексія навіть незахоплених регіонів - нічого тобі не свідчать? а якщо трішки подумати

Нет конечно. Без этой мрази мир чище стал. А так правосудие у нас, конечно, в своем репертуаре. Обычно за убийство дают лет 15, а то и меньше, а тут на прям на цвет нации посягнули - бесноватую бабку-шпрехенфюрершу.
А можна детальніше?

тобто окупація і анексія навіть незахоплених регіонів - нічого тобі не свідчать? а якщо трішки подумати
А під яким приводом? Тільки захист російськомовного населення! Хуйло іншого й не казав, його денацифікації та демілітаризація торкається зовсім інших частин України, в Криму хуйло як раз 'захищав російськомовних від навали бандерівців" , чи не так?

За те шо окупанта назвали окупантом.
Давай без этого пафосного пиздежа. Она не с оккупантами на фронте воевала, а со своими согражданами, иногда даже детсадовского возраста.

А під яким приводом? Тільки захист російськомовного населення!
ти зараз серйозно? хуйлу якийсь привід потрібен? ну коли до тебе в будинок прийдуть, не забуть спитати це у бурята чистим руським йїзиком: а який у вас привід...

ти взагалі колись "бандерівців" бачив? вони зараз з нами, в цій кімнаті?

скабеева с соловьевым тоже лично никого не убили, на сколько я знаю. Для меня это персонаж из той же оперы.
ну а для мене і ти персонаж і з тієї ж опери... який виправдовує агресію московії вбивство громадян України за національною ознакою. живий допоки

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Очень йододефицитное заявление, понятно чего от этого биомусора фанатеешь.
Окупанти натуральні. Не було би окупації, не було би ніяких ускоязичних.
Чому у нас нема іспаноязичних? Бо не було іспанської окупації.

ти зараз серйозно? хуйлу якийсь привід потрібен? ну коли до тебе в будинок прийдуть, не забуть спитати це у бурята чистим руським йїзиком: а який у вас привід...

ти взагалі колись "бандерівців" бачив? вони зараз з нами, в цій кімнаті?
Спочатку давай по темі, за Фаріон. Чим вона потужніша, що за її вбивство дають довічне???

Кацапи до сих пір її бояться.
Кажуть шо її могилу пробували розкопати щоб перевірити чи вона справді похоронена.
Нічії слова так не турбували кацапів як її.
Тільки слова. Ніякі не дії. А просто шо вона говорила.
Так, може, до Київа її труну треба перевезти, перезаховати (це зараз модно) в гарному місці, десь на кручі?
Буде, як оберіг. Зразу ж кацапи перестануть бомбити. Вона ж вже мовчить, нікого не турбує
Царство Небесне, вічний спокій.:піп:

Назад
Зверху Знизу