Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
Потрібно відійти від Фаріон.
Мова цікавіша від неї, якщо підійти без упередження.
Ось кажуть, що галичанська сполячена. А наш варіант зросійщений. Не за словами, а за побудовою речень. Слова українські, а речення російські, за їхніми правилами.
Україна велика, і регіональних відтінків дуже багато.
Письменник коли книжку пише, він читача бачить. З того кола, в якому виріс. Тоді книжка буде правдивою. Львів'янин не Нужно подумать бачить у своїй уяві, а якогось Петрика чи Іванка, з якими у дитинстві бігав.

Я ж тобі дав завдання. Вчи вірш.
А там видно буде.
До речі, ти вишивати хоругви ніколи не пробувала?
А ти не пробував? Спробуй, я знаю, ти зможеш, хрестиком чи гладдю - неважливо. Головне старання та уважність.

Ти вже мій начальник, чи шо?
Шукай підлеглих собі там, де ти є.

А ти не пробував? Спробуй, я знаю, ти зможеш, хрестиком чи гладдю - неважливо. Головне старання та уважність.

Ти вже мій начальник, чи шо?
Шукай підлеглих собі там, де ти є.
Менше слухайся начальників і більше мене.

Українець, то національність. А не матеріал для підтасовок і маніпуляцій.
ага, ок. у 1974, коли я паспорт "громадянина СРСР" получав, в мене було рівно два варіанти, НЕ БІЛЬШЕ : "українець" (за батьком), "росіянин" (за мамою). Матеріал?

и тs так и не ответил - откуда ты свои пасквили строчишь, хер-"патриот" с русским Мироновым на аве....

Бо начальники тебе використати хочуть їм вигода потрібна, а у мене мотиви безкорисні.

Товаришу Бендер, я ж не мадам Гріцацуєва. Які в вас можуть бути безкорисні мотиви? Стілець не віддам, одразу кажу.

и тs так и не ответил - откуда ты свои пасквили строчишь, хер-"патриот" с русским Мироновым на аве....
Тут згоден. Підтверджую.
ага, ок. у 1974, коли я паспорт "громадянина СРСР" получав, в мене було рівно два варіанти, НЕ БІЛЬШЕ : "українець" (за батьком), "росіянин" (за мамою). Матеріал?
Зробити вибір, означає зробити вибір.
Не уникнути вибору, не здурити, не ******итись, а зробити справжній вибір.
І нести відповідальність за вибір.
Тут нема чого махлювати.
Вибір то серйозний поступок.
На жаль не всі до нього серйозно ставляться.

Буратин? Єто по части Сефидьі...
да не буратин, к сожалению. Пані Ірина була членкинею політради тієї партії, у якій "************" - у програмі. Порівняння програми цієї партії з деякою іншою (що шикльгрубер очолював) - я пару тижнів тому тут давав.. там мало розбіжностей. Навіть якщо то декларативно з боку нашої партії, української.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу