Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
Я ж тобі дав завдання. Вчи вірш.
А там видно буде.
До речі, ти вишивати хоругви ніколи не пробувала?
друже, хто ти ***** такий, щоб кому-то "давать завдання"? Вот прийдешь политруком в ЗСУ работать - вот тогда будешь там "завдання давать". А пока ті только можешь сходить *****. Прям со своего дивана.

Погрожуєш? А хто прийде?
******ские исполнители приговоров.

Всё, успокаиваемся, этого (то ли нацика, то ли фсб-шного провокатора) я забанил до 1 сентября. Хотя тут скорее всего фарионоподобное, т.е. п.1.

да не буратин, к сожалению. Пані Ірина була членкинею політради тієї партії, у якій "************" - у програмі. Порівняння програми цієї партії з деякою іншою (що шикльгрубер очолював) - я пару тижнів тому тут давав.. там мало розбіжностей. Навіть якщо то декларативно з боку нашої партії, української.
Бач воно як... В УПА були лікарі євреї які не утаювали свою національність.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Звісно, ти можеш не погоджуватися...

Бач воно як... В УПА були лікарі євреї які не утаювали свою національність.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Звісно, ти можеш не погоджуватися...
я тобі більше скажу - у керівництві третього рейху також були "корисні" євреї.... И много ли тут домысла?
И в тот момент он решил пересечь границу под предлогом того, что он еврей. Ему поверили, ведь Менгеле относился к южным германцам: у него была смуглая кожа и тёмные волосы.

Останнє редагування:
я тобі більше скажу - у керівництві третього рейху також були "корисні" євреї....
Може й були. Але їм, на відміну від лікарів УПА доводилося утаювати своє походження. В усякому разі не афішувати.

Може й були. Але їм, на відміну від лікарів УПА доводилося утаювати своє походження. В усякому разі не афішувати.
ок, упа було давно. Про "зараз" - ірина та її донька декларували ненависть до ляхів та ***ів. Це було в топіку.
Для Галіції - це припустимо, для України - НІ.
Я свідомо розділяю Галіцію (хвіст) з Україною (тим собакою, ким намагається виляти хвіст. Не вийде - не даио).

ок, упа було давно. Про "зараз" - ірина та її донька декларували ненависть до ляхів та ***ів. Це було в топіку.
Для Галіції - це припустимо, для України - НІ.
Я свідомо розділяю Галіцію (хвіст) з Україною (тим собакою, ким намагається виляти хвіст. Не вийде - не даио).
Західна Україна така ж як і Східна. То хто й кому не даио... ШО?!

Західна Україна така ж як і Східна. То хто й кому не даио... ШО?!
розбрат сіяти проміж громадянами України за етнічною (мовною) ознакою. Як це робила пані Ірина.

Не прикидуйся тупим, діду - не вірю.

розбрат сіяти проміж громадянами України за етнічною (мовною) ознакою. Як це робила пані Ірина.

Не прикидуйся тупим, діду - не вірю.
Та з пані й так все ясно. Я про останнє слово.

бабцю, що ти гониш. Ось моя мамо, що старіша за тебе, вона була РОСІЯНКА - перейшла в 2005 році на україньску. Не тому, що це стало модним (як у тебе), а душею.

я ось - двомовний. Але з тобою "що перейшла на укр демонстративно у квітні 2022" - буду общаться ТОЛЬКО на своём (да уверен - и твоём) родном русском.
Ти двомовний?!!??? Я з квітня перейшла легко, тому що мені й переходити не треба було - я з дитинства розмовляю вдома українською, а на вулиці російською. А ти ламав себе.. Розповідаєш тепер казки. Хоча, таки, що ламав респект. Але все українське ненавидиш.

Останнє редагування:
******ские исполнители приговоров.

Всё, успокаиваемся, этого (то ли нацика, то ли фсб-шного провокатора) я забанил до 1 сентября. Хотя тут скорее всего фарионоподобное, т.е. п.1.
Не он в децтве?
https://www.kharkovforum.com/members/fravus.5390/

Был тут ещё один ****** под ником "правда".
То ли клон, то ли из токого же ****а слепленый.

Останнє редагування:
*****-модератор на українському форумі в 2024 році: ось де небезпека.

*****-модератор на українському форумі в 2024 році: ось де небезпека.
Модератор не скрывает , где он , сколько ему лет ( я про мобилизацию ) и женщинам не угрожает .
В отличии от юзера с *****ской аватаркой с *****ского фильма, герой которого авантюрист .

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу