Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
То якраз ти пропагуєш розбрат і виправдовуєш вбивство.
Захист мови то державницька діяльність. Відповідає закону і конституції.
А ти тут дурниці придумуєш шоб твою антидержавну позицію оправдати.
У тебе антиукраїнська позиція.
Нема у тебе законного оправдання.
У Фаріон є, у тебе нема.
Фаріон права і згідно закону, і права в принципі.
А ти свою правоту сам придумав, або позичив у державних злочинців.
Зазвичай я тебе не підтримую ..а тут згоден..

Это у него из подсознания гной прорывается-ему хотелось бы, чтобы полыхнуло..
а другого объяснения спешки властей "закрыть дело об убийстве видной ультраправой националистки, найдя и осудив исполнителя" - просто не вижу. Тем более написал же - imho.

а шо конкретно означает "компромісів не буде" - що ти імєєш ввіду? Какие решительніе мері воздействия например на меня у вас есть? ну мне просто интересно. Начинать мне бояться уже, или не? Потому что пока что вижу с вашей стороні только агрессивное бікование в СМИ и ухилянство. І больше ничего. Ілі будешь мне грозіть страшной мстьой из польши/канаді? очень страшно (нет).
Я ж говорю - спили мушку Біллі.
У него никаких, а где-то в СБУ наверно есть, ты только обрати на себя внимание..

Попутно вопрос (не настолько знаю правила укр.мови). Фамилия (мужская) "Семчишин" українською - склоняется? А если в женском роде - как должна звучать, согласно правилам украинского языка?

нет, просто семью "предков" непрямых сожгли вместе с хатой.
А что случилось перед этим в семьей поджигателей ты не узнавал? Что так творили наши деды?? Никак я не могу понять ты тупо притворяешься "полезным идиотом ФСБ" или такой и есть искренне??

Попутно вопрос (не настолько знаю правила укр.мови). Фамилия (мужская) "Семчишин" українською - склоняется? А если в женском роде - как должна звучать, согласно правилам украинского языка?
Семчишна...

а другого объяснения спешки властей "закрыть дело об убийстве видной ультраправой националистки, найдя и осудив исполнителя" - просто не вижу. Тем более написал же - imho.
У тебя нет другого объяснения, а откуда оно у тебя взялось бы , учитывая насколько ты (и мы все) далеки от этого события??

Непереселенці з західних областей в перший день чкурнули через кордон, бо в них там і бізнес-партнери, і друзі, і зв'язки налагоджені були давно. А "ухилянти" з Харкова до західних областей дісталися хіба що через тиждень чи два, подивись, що на вокзалах робилося. І зараз більшість повернулася додому, бо сидіти на жопі рівно грошей нема, на житло та життя. А гроші без реєстрації не заробити. То як ухилятися?
А от тут знаю досить багато людей, які працюють у ФОПах і нічого не поновляли. Знайомі та родичі їх здавати не будуть, питання з роботою вирішили. Саме тому, що вдома і стіни допоможуть.
Скільки чкурнуло? Всі чи тільки четверо? Без такої орієнтовної цифри розмова виглядає підозріло ... наче ти ніх не знаєш..

Не склоняется женский вариант в современной мове.

семчишна - то семчишний. Семчишина - коли семчишин

а тоді питання - ким себе вважає пані Семчишин, донька Ірини Фаріон? Яка Софія Семчишин' .... Канадкою? Там так, "mrs Semchyshyn" (якщо англійською)

Останнє редагування:
Фамилия (мужская) "Семчишин" українською - склоняется?
Мужская склоняется, а бабская вроде нет. Кармелюк Петро - Кармелюку Петру.(муж) Кармелюк Ганна - Кармелюк Ганнi(бабск)

ой, ну не надо пиздеть. Есть такой говноблогер петушарий, которій пиздит почти 100% своего єфира, но на него обращают внимание. Есть много говноблогеров-пиздунов таких. Ебанашку фаріон спонсировали видимо те же русские підарасі, что и петушарика и прочую говнину. Просто ті думаешь, что слушая фаріон, не жрешь говно, а жрешь шоколад. А ті не просто жрешь говно, а еще и пидарское говно. Вот и живи с єтим, говноед, бгг
Вот эти слова скорее всего показывают, что ты никого не способен понять по настоящему , кроме самого себя.
И таких большинство и не только в Украине, а везде до самих США. Это утешает , но слабо очень..:(:(

Останнє редагування:
катоді питання - ким себе вважає пані Семчишин, донька Ірини Фаріон? Яка Софія Семчишин'Канадкою? Там так, "mrs Semchysyn" (якщо англійсьуою)
Дак... Насколько я знаю аглицку мову, там вообще без окончаний... Тем паче фамилия на "ин"...

Третья, ето если фамилия на вопрос "чья" или "кого"... А не "кто"...
скажімо так - питання "дружина чия"? або "донька чия"..... так формуються жіночі прізвища в українській, чи ні?
Хочу просто розібратись - якою мовою своє прізвище (last name) озвучує донька Ірини (мабуть, НЕ без впливу мами, га? Прізвище батька Софії- Семчишин), та як оце усе стикується з українською мовою момознавиці та її доньки...

Останнє редагування:
Читала про Людмилу Сенчину, певица такая была , романсы пела и про Золушку, она по правде Людмила Сенчин. Фамилия по отцу, молдавская . Не склонялась вообще. Она букву ,,а,, добавила, когда стала петь на эстраде.

Назад
Зверху Знизу