Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
Лікарю-хірургу треба було дуууууже постаратися, щоб його взяли саме піхотинцем, а не в такмед чи евак. Бо кожна в/ч саме для того й намагається відхопити собі медиків, щоб використовувати їх за призначенням.
Та це казки Віденьского лісу про піхоту, цього просто не може бути. Хірург зараз центральна фігура в медичній допомозі, тому що є надто гостра потреба саме в них - і на фронті- в стабпунктах, і в тилу- в госпиталях, і для населення взагалі.
Багато лікарів поїхало за кордон перед війною, та і спочатку війни, в перші дні.

Деякі з усих сил фантазують, щоб розганяти тухлятину, зраду та зневіру - це підхуйловникам притаманно.
І оце "вони крадуть" - з цієї ж опери. Хто такі "вони", аби людям капати зайвий раз на мізкі, разганяти зраду, щоб було ще гірше на душі - особливо тим, хто на фронті чи мобилізуються.

Останнє редагування:
Та це казки Віденьского лісу про піхоту, цього просто не може бути. Хірург зараз центральна фігура в медицинській допомозі, тому що є надто гостра потреба саме в них - і на фронті- в стабпунктах, і в тилу- в госпиталях, і для населення взагалі.
Тому що багато лікарів поїхало перед війною, та і спочатку війни, в перші дні.

Деякі з усих сил фантазують, щоб разганяти тухлятину, зраду та зневіру - це підхуйловникам притаманно.
І оце "вони крадуть" - з цієї ж опери. Хто такі "вони", аби людям капати зайвий раз на мізкі, разганяти зраду, щоб було ще гірше на душі - особливо тим, хто на фронті чи мобилізуються.
У вас кругом зрада, потому что порой правда слишком горькая оказывается...к сожалению это правда. Бывает такое у нас... И дронщиков в штурмы отправляли пихотные...тоже сказки и зрада? И это не я рассказываю причем...

Ще раз: бидло рогате - це ти. Бо сидиш на затишній канапі і послідовно розпалюєш ворожнечу між українцями. Хоча, може, це не просто так.
Ти даремно на ворожнечу між українцями сподіваєшся.
Її нема і не буде.
І миру з пацаками не буде. На жодних умовах.
І пацаків не перестануть з гівном розмішувати.
А руссскій язик вирвуть разом з коренем.
І прийде час коли навіть *** скасують.

И что? Если язык у тебя определяет сознание и государственность, то может ты считаешь Фарион была права - ***** всех русскоговорящих из армии!?

PS: В Канаде два языка - английский и французский. Если ты посмотришь разбивку
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
то вклад французского в Канаде примерно такой же как и русского в Украине. Оба - официальные. А если почитаешь тему, узнаешь что только 60% франкофонов хотят независимости от Канады.

А по поводу США я уже сказал - несмотря на то, что официальный язык в США - английский, ты без проблем найдешь испаноговорящего доктора, можешь позвонить в налоговую и даже попросить приехать испаноговорящего полицейского. Да и школу K12 испаноязычную, точнее билингва, найти не проблема (в соответствующем р-не). Уже и универы образовались.

А в какой стране разговаривают по украински? Ну кроме Украины, конечно?
И да - не говори что в Канаде разговаривают, а то я вспомню американского сотрудника, который в семье говорит по каталонски.
Хух. Я таки тебе переоцінив.
Я кажу, що цю сову на цей глобус не натягнеш. Репне. А ти все одно намагаєшся це зробити. Аналогії Канади, Швейцарії і кого там ще з Україною - це і є той глобус з совою. В Україні була завжди українська мова. За часів, коли в московії була якась *******тська. Яку потім сашко гарматний довів до ладу, як кажуть самі *****и. Хочеш аналогій? Ну на. По аналогії це скоріше мова тих індіанців, племена яких жили на території теперішньої Канади. І де вони, ті індіанці з їх мовою? Звісно, на тих теренах офіційною чи якою там ще стала мова тих, хто, не будемо лякатися цього слова, окупував ці терени. Так-так, з ім'ям Христовим на вустах і карабіном в руках.
Мої батьки на Херсонщині ще спілкувалися українською. Не суржиком, яким дехто вихваляється, нормальною мовою.
Іспанію ти краще приводь як приклад вахтьорам та іншим поціновувачам "чистесенької української" на відміну від "галиціянського діалекту" які (поціновувачі), до речі, не знають ні того ні того) Скільки там діалектів в Іспанії іспанської?
Ну таке.
Люди просто не хочуть знати українську, спілкуватися нею. Придумуючи будь-які відмазки, аналогії і шо там ще. ***, що сидить дома і ховається від тцк (цьому також є море виправдань) шось там каже про "рєбят на фронтє", які спілкуються *****ською. Ну ****ець. Він же на дивані, які рєбята, який фронт.
Та про мене, не хочете - не вчіть. Тільки без цієї істерики і купи тих сов і глобусів.

Говорити українською — це означає панувати!

Орлиці не сповідаються перед гієнами.
Говорити українською - це панувати!
Мудрі та яскраві цитати Ірини Фаріон,
що увійдуть в історію:
про мову, кохання, владу і життя
?
Влада, що не здатна захистити державної мови, – ніколи не захистить державних територій.
?
Мову не знають або ті, хто політично упереджені, або розумово відсталі. В якій системі координат перебуваєте ви?
?
Орлиці не сповідаються перед гієнами!
?
Структура, яка називає себе Московським патріархатом, нічого спільного не має з християнством. Це одна з найбільших загроз для вільного і самодостатнього розвитку України. І до того часу, поки ця інституція буде окуповувати Києво-Печерську лавру, до того часу українець буде поневолений
?
Говорити українською — це означає панувати
?
Ми так мало перебуваємо на цій Землі! Якихось 70-80 років. Я не розумію, як можна це марнувати? Як можна не використати той час, щоб віддати все, що маєш?
?
Не розумію, як взагалі можна міряти світ кількістю хатів, ділянок, віл, рахунків в банках і так далі? Життя надто коротке, аби натужно затискати його в матеріалістичні лекала.
?
Занадто вона різка! Так якщо ти хочеш шмат ковбаси собі врізати, ти хочеш собі тупий ніж вибрати чи гострий? Ну то правда теж гостра!
?
Для когось політика стала сферою заробляння гроше, для мене політика — це метод донесення моєї віри до суспільства
?
Хто врятував Англію від нормандсткого поневолення? Селяни. Тому що селяни не говорили французькою. Тільки завдяки селянам Чосер написав «Кентерберійські оповідання», а Шекспір далі розвивав англійську
?
Любов — це те, до чого треба докладати зусиль. У нас люди думають, що воно тобі з неба падає і все. Є культура кохання. Борщ ти звариш тоді, коли є полум’я. Так само тут: це треба підживлювати — і воно проходить різні етапи.
?
Ніколи їхня «побєда» не буде нашою перемогою. (2013 рік)
?
Треба знати: у кого душа вишита, а хто сховав відсутність душі за вишиванкою
?
Невеличке виправдання в нас є: ми пост-геноцидна нація. Нас вимордували голодом≤ усю нашу інтелігенцію розстріляли, церкву також знищили, ми не відновилися ще.
?
Є тільки два шляхи: або бандеризація України, або бандитизація України. Немає третього шляху (2011 рік).
?
В основі націоналізму як ідеології лежать природні цінності, захист своєї землі
Як допомогти вам опанувати українську мову? Як педагог, я бачу проблему в двох контекстах: мову не знають або ті, хто політично упереджені, або розумово відсталі
?
Безсиле тіло Івана Франка наприкінці його життя показує, що дух тіло рве до бою. не буде духу, то буде тєло. Навіть не тіло через «і».
?
Я бажаю, щоб реально Україна вся заговорила українскьою мовою. Якщо би це сталося, то не було би війни. Бо якщо би це сталося, українці би продемонстрували внутрішню і ментальну відокремленість від Москви.
?
Чому вони живуть в Україні і говорять мовою окупанта? Вони садомазохісти? Їм подобається використовувати мову ворога?
?
Рекомендую всім читати книгу «Листя землі» Володимира Дрозда. Це найкраща книга мого життя.
?
Усе видиме залежить від невидимого. А у нас люд вважає, що лише видиме керує світом.
?
Мова — це скеля, на якій стоїть велика українська споруда.
Великий уклін тим , хто боронить нашу МОВУ

Говорити українською — це означає панувати!

Орлиці не сповідаються перед гієнами.
Говорити українською - це панувати!
що увійдуть в історію:
про мову, кохання, владу і життя
?
Влада, що не здатна захистити державної мови, – ніколи не захистить державних територій.
?
Мову не знають або ті, хто політично упереджені, або розумово відсталі. В якій системі координат перебуваєте ви?
?
Орлиці не сповідаються перед гієнами!
?
Структура, яка називає себе Московським патріархатом, нічого спільного не має з християнством. Це одна з найбільших загроз для вільного і самодостатнього розвитку України. І до того часу, поки ця інституція буде окуповувати Києво-Печерську лавру, до того часу українець буде поневолений
?
Говорити українською — це означає панувати
?
Ми так мало перебуваємо на цій Землі! Якихось 70-80 років. Я не розумію, як можна це марнувати? Як можна не використати той час, щоб віддати все, що маєш?
?
Не розумію, як взагалі можна міряти світ кількістю хатів, ділянок, віл, рахунків в банках і так далі? Життя надто коротке, аби натужно затискати його в матеріалістичні лекала.
?
Занадто вона різка! Так якщо ти хочеш шмат ковбаси собі врізати, ти хочеш собі тупий ніж вибрати чи гострий? Ну то правда теж гостра!
?
Для когось політика стала сферою заробляння гроше, для мене політика — це метод донесення моєї віри до суспільства
?
Хто врятував Англію від нормандсткого поневолення? Селяни. Тому що селяни не говорили французькою. Тільки завдяки селянам Чосер написав «Кентерберійські оповідання», а Шекспір далі розвивав англійську
?
Любов — це те, до чого треба докладати зусиль. У нас люди думають, що воно тобі з неба падає і все. Є культура кохання. Борщ ти звариш тоді, коли є полум’я. Так само тут: це треба підживлювати — і воно проходить різні етапи.
?
Ніколи їхня «побєда» не буде нашою перемогою. (2013 рік)
?
Треба знати: у кого душа вишита, а хто сховав відсутність душі за вишиванкою
?
Невеличке виправдання в нас є: ми пост-геноцидна нація. Нас вимордували голодом≤ усю нашу інтелігенцію розстріляли, церкву також знищили, ми не відновилися ще.
?
Є тільки два шляхи: або бандеризація України, або бандитизація України. Немає третього шляху (2011 рік).
?
В основі націоналізму як ідеології лежать природні цінності, захист своєї землі
Як допомогти вам опанувати українську мову? Як педагог, я бачу проблему в двох контекстах: мову не знають або ті, хто політично упереджені, або розумово відсталі
?
Безсиле тіло Івана Франка наприкінці його життя показує, що дух тіло рве до бою. не буде духу, то буде тєло. Навіть не тіло через «і».
?
Я бажаю, щоб реально Україна вся заговорила українскьою мовою. Якщо би це сталося, то не було би війни. Бо якщо би це сталося, українці би продемонстрували внутрішню і ментальну відокремленість від Москви.
?
Чому вони живуть в Україні і говорять мовою окупанта? Вони садомазохісти? Їм подобається використовувати мову ворога?
?
Рекомендую всім читати книгу «Листя землі» Володимира Дрозда. Це найкраща книга мого життя.
?
Усе видиме залежить від невидимого. А у нас люд вважає, що лише видиме керує світом.
?
Мова — це скеля, на якій стоїть велика українська споруда.
Великий уклін тим , хто боронить нашу МОВУ
Классные цитаты!
Підтримую!

Стадо баранів, яке веде лев - леви!
Прайд левів, який веде баран - барани!
Поголів'я населення, яке веде блазень - ?..
А коли сліпий веде сліпих, то всі будуть у прірві. Дуже мудра картина яка з часом не втрачає.

що увійдуть в історію:

1f537.webp
Це ж маячня, війна була б неодмінно ще й раніше, бо легше було б звинуватити у "нациках, що хочуть в НАТО". Відокремленість НІКОЛИ і НІКОГО від війни не спасала. ЗОВСІМ.

Ось що значить, коли філолог - ***овий історик.

"Напевно зрозуміло лише одне – тиранам війна буде потрібною постійно для внутрішнього користування як інструмент утримання влади. Решта ж має вибудувати надійний захист від них." Залужний.

Останнє редагування:
А хто в нас лев? Натякніть хоча б.
Перші два рядки - то народне спостереження. Без прізвищ. Саме про звірів.

Третій - проєкція на наші реалії.

До речі, про левів. Точніше, левенят:

Звірі вірять у Перемогу… Це вони шостикратному ду… депутату особисто на вушко прошепотіли? Б-гообраний розуміє левину мову? Чи це вже психічний розлад?..

• Це лайк!
Реакції: Tori
Перші два рядки - то народне спостереження. Без прізвищ. Саме про звірів.

Третій - проєкція на наші реалії.

До речі, про левів. Точніше, левенят:

Звірі вірять у Перемогу… Це вони шостикратному ду… депутату особисто на вушко прошепотіли? Б-гообраний розуміє левину мову? Чи це вже психічний розлад?..

Очаровательные львята. И это здорово, что за ними кто-то ухаживает.
Дело благородное.

Це ж маячня, війна була б неодмінно ще й раніше, бо легше було б звинуватити у "нациках, що хочуть в НАТО". Відокремленість НІКОЛИ і НІКОГО від війни не спасала. ЗОВСІМ.

Ось що значить, коли філолог - ***овий історик.
***овий історік, ***овий філолог. но смотри какой хороший хейтерю Єто ****о хрен бі кто заметил, если бі не ее хейт. *****ла самую большую кучу ****** и оставила ее после своей смерти, но некоторіе даже в харькове думают что єто шоколад и активно жрут. Смачного, конечно, но жрите сами.

***овий історік, ***овий філолог. но смотри какой хороший хейтерю Єто ****о хрен бі кто заметил, если бі не ее хейт. *****ла самую большую кучу ****** и оставила ее после своей смерти, но многие даже в харькове думают что єто шоколад и активно жрут. Смачного, конечно, но жрите сами.
У Фаріон була одна з тисяч можливих життєвих позицій. Радикальна, з хейтом, ну от така, яку вона вибрала. Питання в тому, яку виберемо ми, і що зможемо з цієї позиції вибороти.

У Фаріон була одна з тисяч можливих життєвих позицій. Радикальна, з хейтом, ну от така, яку вона вибрала. Питання в тому, яку виберемо ми, і що зможемо з цієї позиції вибороти.
напоминает анекдот "а ві бі вішли замуж за радикала"? - "заради чего?..."
єта ****** в самій тяжелій для стран момент решила откріть свой черній рот на тех, кто только и спасает страну. Вот сдохла фарион - и что мі потеряли? - *****. А если не будет допустим всех русскоязіческих бойцов ЗСУ (а єто ну 50% л/с точно) - знаешь что случится с Украиной? она исчезнет. Мерзкая гнида фарион даже в поляндию уезжать не стала бі - она бі прекрасно ужилась при оккупантской администрации, как вступила в партию при совке. Может даже встала бі довереннім лицом путина например.

...

А по поводу США я уже сказал - несмотря на то, что официальный язык в США - английский, ты без проблем найдешь испаноговорящего доктора, можешь позвонить в налоговую и даже попросить приехать испаноговорящего полицейского. Да и школу K12 испаноязычную, точнее билингва, найти не проблема (в соответствующем р-не). Уже и универы образовались.

...
И что в этом хорошего?
Никогда и нигде это ёбаное "диверсити" ничего ещё не создало.
Это деструктивная политика, дающее фрагментарное общество, готовое на развал по "Х" признаку.

Назад
Зверху Знизу