Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
Как бы там ни было, но пожизненное, при непрямых уликах - это как-то до.уя. Пожизненное - это для серийных убийц, маньяков. Это решение прямо скажем из-за резонансности, из-за авторитета матери, настойчивость и давление дочери, суд Львовский, при всем уважении.....
Так нельзя. Так можно дойти хз до каких перекосов.
Для сравнения: у меня зверски убили младшую сестру, из-за ревности. Не на эмоциях, а тоже подготовился, пришел...Осталась дочь школьница сиротой. Убийцу судили около 3 лет. Дали 6.5 лет колонии + 2.5 года СИЗО. Сказать, что ее жизнь в несколько раз менее ценна, чем жизнь Фарион? При всем уважении.

Останнє редагування:
Как бы обсуждать внешку у женщин, у одной из которых убили мать и погиб муж, а вторая - мать, у которой сын обвинен в убийстве женщины и приговорен к пожизненному.
Делать точно не фиг больше?

Когда не получается заткнуть тему (в сути которой вы разбираетесь очень слабо), начинаете строить из себя морального авторитета. Обсуждения не было, было 2 фото - краткий ответ юзеру на его вопрос. Надеюсь, он всё понял. А обсуждать уже начали внешность брошкиной.

Как скучающая пенсионерка, которой нефиг делать, стараетесь превратить её в бабосрач. С подачи копийчаной невостребованной невесты, которой тоже не фиг делать, тема превращается, тема превращается... превращается тема... Не будем на это вестись.

Не нравится - не читайте. Вы несколько раз уже собирались уйти.

Как скучающая пенсионерка, которой нефиг делать, стараетесь превратить её в бабосрач.
Вас кудись вже не туди несе... Не завжди погоджуюсь з ИринаИра, але вважаю її однією з найадекватніших на форумі. Срачі це не про неї взагалі.

Вас кудись вже не туди несе... Не завжди погоджуюсь з ИринаИра, але вважаю її однією з найадекватніших на форумі. Срачі це не про неї взагалі.
А , так, я забула - це ж ви почали заїдатися: "язик вже не показує?". Мою відповідь ви не почули але хтось влучно зауважив, що язик він показав на безглузде питання особи, яка вигукувала: ти, що, язика проковтнув?
Вас і це не задовольняє. Передивіться відео суду. Тобто, нудьгуюча пенсіонерка не тіки іринаіра, а ви теж. ОК.

1791460951555.webp

А я буду считать, что на первом фото - это вы.
Вы мне льстите, мадам :збентежений:

Всем раздала, всех заткнула, справилась! :D Самая занятая и самая нескучающая,
в своём праведном гневе защищаюшая подонка-убийцу брошкина, пардон -
мадам мадеполам Брошкина!

Ведущая рисуется.

Насчет "выбили признание" в СИЗО.

Ему в камеру установили прослушку и подсадили убийцу Парубия, тот, разговорил парня и он, якобы, признался, но объяснил тем, что достали и он сказал так лишь бы отвязались - запсиховал.
Наверное, морально издевались. Оказывается, как отец говорит, ещё и спать не давали, "прессовали"

Это выложили в суд как доказательство, но сам суд не приобщил к делу, понимая, что если процесс пойдет дальше, любой суд, особенно Европейский это зарубит.

К делу не приобщил, но к сведению принял при вынесении приговора.

Останнє редагування:
подсадили убийцу Парубия, тот, разговорил парня и он, якобы, признался, но объяснил тем, что достали и он сказал так лишь бы отвязалась - запсиховал.
Ти вже казала шо пацан слабохарактерний, я пам'ятаю.

Раз нечем думать, то можно погуглить.
Не брошкина, а мадам Брошкина (для тебя, о "льоля")
Но если тебе так уж невтерпеж, то можете считать, что это я.
А я буду считать, что на первом фото - это вы.
девочки, не ругайтесь..... тут есть кому......

чему удивляться в стране, где за убийство фашистки-"мовознавиці" - дають довічне?
Алекс написав це у непрофільній темі, тому коментар у профільній.
1. У роз'єднаній країні фашизма нема за визначенням. Фашина - це навпаки об'єднання.
2. Нацизму у нас теж нема на державному/законодавчому рівні.
3. Вислови Фаріон - це її приватна думка, хоч і викладена у громадському просторі - інтернет, телебачення.
Звісно, ображати Лізочку у дитсадку не варто, але наш Дозор назвав би цей вчинок проявом типу особистості на букву А - слово з його лексикону.

Між іншим тільки на початку незалежності батькам пропонували називати дітей Кирило, Микита, Ганна.
Пізніше всі імена спокійно записували у звичному для нашого боку варіанті - Кірілл, Нікіта, Анна. Знаю всі ці три випадки.

Між іншим, за логікою, держава перебрала на себе відповідальність цим вироком.
Не дуже обережно вчинила.
Це не злочин проти держави.
У адвокатів напевно після апеляційного суду з'являться серйозні підстави звернутись до ЄСПЛ.

...
в своём праведном гневе защищаюшая подонка-убийцу брошкина, пардон -
мадам мадеполам Брошкина!
Сколько патетики. А вам лишь бы первого подвернувшегося засадить, сгноить и повесить в тюрьме. И закопать.

Подонок-убийца - это 'молодий чоловік у крислатій панамі Patagonia, трекінгових велоокулярах, червоній кофті з довгими рукавами й написом Los Angeles та широких штанах.
Да и то - не факт. Если вас так переодеть, стереть помаду, вы тоже подойдёте под это описание.

Між іншим, за логікою, держава перебрала на себе відповідальність цим вироком.
Не дуже обережно вчинила.
Це не злочин проти держави.
У адвокатів напевно після апеляційного суду з'являться серйозні підстави звернутись до ЄСПЛ.
Несправедливий суд (образцово-показательная порка) буде не на користь самій державі. І розколе суспільство.

З погляду на політику, Фаріон була підривним елементом. ЇЇ регулярне приниження російськомовних, зокрема, військових, які її захищали, підпадало під дію КЗПП (п.3 ст.41), за якою її було справедливо звільнено. Це якщо не брати до уваги, що подібні дії можна кваліфікувати як порушення Конституції (ст. 10 і 24) та ст. 161 ККУ . Але за ними вона не відповіла, зокрема, ще й тому, що ретельно підбирала живу авдиторію (інтернет-лекції до розрахунку теж не беремо - комп'ютер пику не натовче). Але львівських (!!!) студентів, з якими спілкувалася наживо, вона обурювала достатньо, щоб вони подали скаргу і зробили все, аби ця скарга була розглянута належним чином. Нажаль, апеляційний суд після вщухання медійного розголосу поновив її на посаді, і це було незаконне, суто політичне рішення, бо вона навіть вибачатися не збиралася. Бо комусь було дуже вигідно мати таку Жанну Д'Арк, яка постраждала за ідею, і цим же особам вона ще корисніша мертвою, як та сама Жанну Д'Арк, тепер її можна об'являти мученицею. Слідкуйте за руками!
Щодо хлопчика, то він отримав максимальне покарання за перед'явленим обвинуваченням, згідно все тому ж ККУ, тому ЄСПЛ навряд чи тут буде проти. Тобто "це ваші місцеві закони, довбіться з цим самі". Та й навряд чи ЄСПЛ зацікавиться подробицями слідства.

Пан Кибитцер, куда вы пропали?
Тут это ... "номерной" патриот накидал жалоб.

Так что я отныне "Джуманазар акя"

Стал в очередь за зелёненьким паспортом (нах не нужон, так, чист, для коллекции, ггг)

Назад
Зверху Знизу