Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перейменування вулиць Харкова.

• Автор теми Автор теми Korppi
  • Дата створення Дата створення

Згодні на перейменування вулиць названих на честь ворогів України, якщо вам це не буде нічого коштув

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    393
Я так и не увидел ответа на вопрос
"почему телезрители предпочитают
видеть **** каменских, а не
документальные фильмы про Курбаса и акт Злукы?".

Бо *****и, мабуть. Будуть ще *****ські запитання? :D

Кстати, кому щас подчиняются
силовые структуры?

Народу України.

А что же его приспешнички не на нарах, где некоторые кстати были
при януковиче, а снова в Раде?

Тімошенко ніколи не була приспішником ющенко, а не сидять, бо депутатів не можна саджати.

и
кто за 23 года должен был сделать людей умнее? в 20-е кровожадная советская власть несмотря на разруху, пыталась с безграматностью бороться... что делала наша страна?

Хіба це не справа, власне, людей?
Ви, совки, надто багато хочете невластивового і збоченого від держави, треба трохи розмежовувати відповідальність.

Зараз у кожного є право бути *****ом, на відміну від обов'язка ним бути 24 роки тому.

Думаю це певний прогрес.

До-речі є одне уточнення: розворот стався у 2003 коли СБУ очолив прозахідний Смєшко.

Одно дело снести идолов комуняцкой идеологии, а другое дело всю историю переписывать в корне вместе с названием улиц, названием учреждений и предприятий. Дупотаты, решайте лучше экономичсеские и более важные другие проблемы, такие как коррупция. Американцы уважают тех, кто свою историю знает и делает из неё выводы, а не пытается переписать новую, которая следующие поколения ничему не учит в итоге.

Надо переименовать таки как ТС в *****ов и отправить вагоны разгружать, больше пользы будет. Никогда не понимал этого "завзяття" переименовывать. Пойдите в детский дом, малышам помочь, а не ху@ней маяться.

И где вам привиделся антисиметизм, а особенно фашизм в "Десятьох заповідях Української Народної Партії", розроблених в 1904 році?

В пункте 2 что ли?
Усі люди — твої браття, але *******, ляхи, угри, румуни та ***и — се вороги нашого народу, поки вони панують над нами й визискують нас.
Ну, так сказано же - пока перечисленные угентают украинцев. Ну, а ***ами поляки, венгры, чехи до сих пор евреев зовут. Официально.

Иль в пункте 3?
Україна для українців! Отже, вигонь звідусіль з України чужинців-гнобителів.
Так сказано же - гнать в шею только угнетателей. Немцев ведь тоже исходя из такого отношения к ним гнали?

А, наверное не нравится пункт 4.
Усюди й завсігди уживай української мови. Хай ні дружина твоя, ні діти твої не поганять твоєї господи мовою чужинців-гнобителів.
А вам бы, видать, в нормалек было бы на немецком шперхать, если бы вы во времена оккупации жили бы?

ЗЫ Так вы утверждаете, что Муссолини был вдохновлен именно идеями Михновского? Ведь он-то только в 1914 году, так сказать, закончил формирование своей организации.

Одна страна уже пришла в 1941 с такими же идеями, очень большой крови эти идеи стоили не только нашей стране, а и всему миру, поэтому на мой взгляд поощрять расцвет подобного сейчас чреват еще худшими последствиями. Пусть во Львове улицы переименовывают или в Тернополе, тем более, что там все за.

Відпускала. Переламний момент відбувся у 2005, коли прийшов Ющенко, який любив гроші фірташа і януковіча, але путіна не любив більше.

І тому Ющенко наші яйця з радістю віддав америкнцям...де ж ваша славнозвісна свобода, якщо одні ж і ті ж яйця перекочували з однієї наковальні на іньшу? :D

Бо *****и, мабуть. Будуть ще *****ські запитання? :D
*****ы поддержат переименование?

а не сидять, бо депутатів не можна саджати.
И поэтому они опять купили мандаты, да?

Зараз у кожного є право бути *****ом, на відміну від обов'язка ним бути 24 роки тому..
Должен с вами не согласится. *****ы - это как раз нынешняя молодежь, по сравнению с советской.

Если дороги станут реально лучше, то я за переименования :клас:

Зараз у кожного є право бути *****ом, на відміну від обов'язка ним бути 24 роки тому.
Если б было как вы говорите, о независимой единой Украине никто бы не мрiяв, так что не соглашусь.

Надо переименовать таки как ТС в *****ов и отправить вагоны разгружать, больше пользы будет. Никогда не понимал этого "завзяття" переименовывать. Пойдите в детский дом, малышам помочь, а не ху@ней маяться.

ху@ней маяться всегда проще.

І тому Ющенко наші яйця з радістю віддав америкнцям...де ж ваша славнозвісна свобода, якщо одні ж і ті ж яйця перекочували з однієї наковальні на іньшу? :D

И назревает вопрос, когда же наконец наши яйца отпустят?
Ибо сейчас их тоже теребят другие субъекты )

Если дороги станут реально лучше, то я за переименования :клас:

У москві? Спочатку мумію приберіть з піраміди на червоному кладовищі, бо як дикуни якісь. :рл:

У Київраді 6 листопада розглянуть
питання про перейменування вул.
Інститутській в вул. Героїв Небесної
сотні
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У москві? Спочатку мумію приберіть з піраміди на червоному кладовищі, бо як дикуни якісь. :рл:

Ну у нас ваші долбойоби прибрали і що, стало краще жити, а може комусь пенсії підняли? Ваша влада нічого корисного для народу не зробила, окрім пустих гасел нічого немає.

Останнє редагування:
Ну у нас ваші долбойоби прибрали і що, стало краще жити, а може комусь пенсії підняли? Ваша влада нічого корисного для народу не зробила, окрім пустих гасел нічого не має.

Пидийматы добобут громадян то ж влади не прытаманно. Вы багато вид ней вымагаетэ, клятый комунист. Самостийно повынни. ;)

Ну у нас ваші долбойоби прибрали і що, стало краще жити, а може комусь пенсії підняли? Ваша влада нічого корисного для народу не зробила, окрім пустих гасел нічого не має.

Хіба хтось казав що від зміни назв хтось буде мати більше грошей?
Чи в тебе усі інтереси йдуть через шлунок, як у звірятка?

Если б было как вы говорите, о независимой единой Украине никто бы не мрiяв, так что не соглашусь.
Багато хто не був з цим обов'язком згоден, так що погоджуйтесь.

Чи в тебе усі інтереси йдуть через шлунок, як у звірятка?.
А он смотрит по телевизору сами знаете чью ****. Он же свободныцй человек свободной страны, правда? Кстати и язык он волен выбирать, какой хочет. Его же теперь не ущепляет кровавая гэбня, авжэж любый друже?

А он смотрит по телевизору сами знаете чью ****. Он же свободныцй человек свободной страны, правда? Кстати и язык он волен выбирать, какой хочет. Его же теперь не ущепляет кровавая гэбня, авжэж любый друже?

Не знаю чию **** він дивиться і не розумію до чого тут мова.
Це неадекватна реакція на те що я пишу єдиною державною?

Чи в тебе усі інтереси йдуть через шлунок, як у звірятка?

Яких грошей, звірятко? Ті ж пенсіонери, яких ти ж сам совками звеш, з голоду помирають бо пенсія була 150 долларів, а тепер 50! Неважливо де вони живуть, але гірше стали - факт! І мені здаеється, що наші можновладці для народу, який задля них мерз на майдані, а нічогісеньки робити не збарються, жодного кроку по підняттю економіки не видно - заводи стоять, або майже стоять, а кролик все бігає за подачками до ЄС. Немає промисловості - немає ВВП - немає економіки - немає податків у бюджет - немає зарплат бюджетникам. Іншої похідної не дано, щоб там ваші активісти не видумували.

ЗІ: Можеш ще на портрет бандери і шухевича помантрувати, може їхня божественна аура стабілізує гривню?

Не знаю чию **** він дивиться і не розумію до чого тут мова.
Це неадекватна реакція на те що я пишу єдиною державною?

А я вам кажу що вин дывыться самэ ту ****. И не тилькы вин. Далы свободы - люди обырають не исторични документальны стрички (яких, доречи, кит наплакав про Украину), а саме потапа. Однией лыше свободы бракуе для побудовы европейськой крайны. згодни?

18 червня вулицю Московську у Житомирі перейменували у вулицю Небесної сотні. За таке рішення проголосувало 42 депутата Житомирської міської ради.
«Ні у кого не вистачило розуму спитати, скільки це коштуватиме. Доповідаю: ніскільки, окрім витраченого часу. Ставиться штамп: «Рішення виконкому таке-то… про перейменування», закреслюється і пишеться зверху. За це все береться 85 коп. Якщо на вулиці проживає 3 тис. людей, то коштуватиме це близько 3 тисяч гривень. Якщо ви не зможете виділити ці гроші, то я готовий сам їх заплатити», - емоційно підсумував депутат. За час роботи комісії активісти провели опитування і більшість мешканців Московської були не проти її перейменування.

18 червня вулицю Московську у Житомирі перейменували у вулицю Небесної сотні. За таке рішення проголосувало 42 депутата Житомирської міської ради.
«Ні у кого не вистачило розуму спитати, скільки це коштуватиме. Доповідаю: ніскільки, окрім витраченого часу. Ставиться штамп: «Рішення виконкому таке-то… про перейменування», закреслюється і пишеться зверху. За це все береться 85 коп. Якщо на вулиці проживає 3 тис. людей, то коштуватиме це близько 3 тисяч гривень. Якщо ви не зможете виділити ці гроші, то я готовий сам їх заплатити», - емоційно підсумував депутат. За час роботи комісії активісти провели опитування і більшість мешканців Московської були не проти її перейменування.

І шо ти пропонуєш всі радяньські назви поперйминовувати на вулиці небесної сотні? А може на героя України Сашко Білого? :as is:

Яких грошей, звірятко? Ті ж пенсіонери, яких ти ж сам совками звеш, з голоду помирають бо пенсія була 150 долларів, а тепер 50! Неважливо де вони живуть, але гірше стали - факт! І мені здаеється, що наші можновладці для народу, який задля них мерз на майдані, а нічогісеньки робити не збарються, жодного кроку по підняттю економіки не видно - заводи стоять, або майже стоять, а кролик все бігає за подачками до ЄС. Немає промисловості - немає ВВП - немає економіки - немає податків у бюджет - немає зарплат бюджетникам. Іншої похідної не дано, щоб там ваші активісти не видумували.

ЗІ: Можеш ще на портрет бандери і шухевича помантрувати, може їхня божественна аура стабілізує гривню?

Як це стосується перейменування вулиць, панікер?

І шо ти пропонуєш всі радяньські назви поперйминовувати на вулиці небесної сотні? А може на героя України Сашко Білого? :as is:

Думаю у Харкові проспект членіна можна було би перейменувати на проспект небесної сотні.

Назад
Зверху Знизу