Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перевод часов на летнее время 2022... 2023...

Подивися схід-захід на сьогодні у Мукачево.
Сонечко там прокинулось о 7:12, а зникне за обрій майже о 20:00.
Тобто до 21:00 світло на вулиці можна не вмикати і поратися на городі чи в саду увесь день !

Подивися схід-захід на сьогодні у Мукачево.
Сонечко там прокинулось о 7:12, а зникне за обрій майже о 20:00.
Тобто до 21:00 світло на вулиці можна не вмикати і поратися на городі чи в саду увесь день !
Про доцільність чи не доцільність переводу годинника говорить одна проста річ. От зараз ввечері вуличне освітлення вмикають? Так. А зранку вмикають? Ні. От і відповідь.

Про доцільність чи не доцільність переводу годинника говорить одна проста річ. От зараз ввечері вуличне освітлення вмикають? Так. А зранку вмикають? Ні. От і відповідь.
Красе, все простіше:
Тиждень тому полудень у Харкові наступав в 11-30.
Тобто людина мала 6 годин сонячного світла зранку, з 5-30 та 6 годин світла пообіді, до 17-30.
Як кожен використовує той день - справа кожного.

Наразі, у літній час, полудень настає о 12-30. Тобто світловий день у Харкові з 6-30 до 18-30 (на 22/03)

А на Закарпатті сьогодні "сонечко" з 7-12 до 20-00.

Останнє редагування:
Красе, все простіше:
Тиждень тому полудень у Харкові наступав в 11-30.
Тобто людина мала 6 годин сонячного світла зранку, з 5-30 та 6 годин світла пообіді, до 17-30.
Як кожен використовує той день - справа кожного.

Наразі, у літній час, полудень настає о 12-30. Тобто світловий день у Харкові з 6-30 до 18-30 (на 22/03)

А на Закарпатті сьогодні "сонечко" з 7-12 до 20-00.
в 5:30 только селяне встают

Мне спать хочется по тому времени, которое на экране отражается.
Психологически, а не биологически.

Мне спать хочется по тому времени, которое на экране отражается.
Психологически, а не биологически.
Когда начался идиотизм с карантином при ковиде, меня отправили работать дистанционно (была такая возможность). Я Буквально за неделю сбил свой ритм - спал днем, ночью работал и фильмы смотрел. Спать ложился на рассвете))

И те, кого прилеты будят.
Правда, сколько можно спать, уснув в 20.30 пр-новому и проснувшись в 5.00 при бабахе.
И еще пару часиков до этого впритык проспав.
Впадаю в летаргию. :)

Пля.. а я ломаю голову.. шош я такой невиспаний..а я в 3 ночи сеня встал по старому времени..:D

То Ваше щастя шо не я зампотехом бил.. :D
Бо либо вбили, либо вбили. :D
Пи√сі.. сук.. яш забил.. я по вооружению був.:рл:
Старий маразматік. :D

Сегодня встал по новому времени 3.50. Что бы в туалет сходить ...и ********...и больше не спал (((над моим домом были звёздные войны((( особенно страшно когда жужжит над головой и стреляют с крупнокалиберным ...

1743270571041.webp
Ну все равно )))

Назад
Зверху Знизу