Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Про доцільність чи не доцільність переводу годинника говорить одна проста річ. От зараз ввечері вуличне освітлення вмикають? Так. А зранку вмикають? Ні. От і відповідь.Подивися схід-захід на сьогодні у Мукачево.
Сонечко там прокинулось о 7:12, а зникне за обрій майже о 20:00.
Тобто до 21:00 світло на вулиці можна не вмикати і поратися на городі чи в саду увесь день !
Красе, все простіше:Про доцільність чи не доцільність переводу годинника говорить одна проста річ. От зараз ввечері вуличне освітлення вмикають? Так. А зранку вмикають? Ні. От і відповідь.
Шановний, набіса ти тулиш тут увесь час Закарпаття? Мені абсолютно фіолетово коли там схід чи захід сонця.А на Закарпатті на сьогодні полудень
То не відповідай !Шановний, набіса ти тулиш тут увесь час Закарпаття? Мені абсолютно фіолетово коли там схід чи захід сонця.
в 5:30 только селяне встаютКрасе, все простіше:
Тиждень тому полудень у Харкові наступав в 11-30.
Тобто людина мала 6 годин сонячного світла зранку, з 5-30 та 6 годин світла пообіді, до 17-30.
Як кожен використовує той день - справа кожного.
Наразі, у літній час, полудень настає о 12-30. Тобто світловий день у Харкові з 6-30 до 18-30 (на 22/03)
А на Закарпатті сьогодні "сонечко" з 7-12 до 20-00.
Они встают раньше!в 5:30 только селяне встают
ваще похуйОни встают раньше!
Когда начался идиотизм с карантином при ковиде, меня отправили работать дистанционно (была такая возможность). Я Буквально за неделю сбил свой ритм - спал днем, ночью работал и фильмы смотрел. Спать ложился на рассвете))Мне спать хочется по тому времени, которое на экране отражается.
Психологически, а не биологически.
и зампотехив 5:30 только селяне встают
тю, я только лег в 3 и отлично выспалсяПля.. а я ломаю голову.. шош я такой невиспаний..а я в 3 ночи сеня встал по старому времени..![]()
З 03.00 до 15.19?тю, я только лег в 3 и отлично выспался![]()
Кто проснется раньше всех?и зампотехи![]()
Ну все равно )))
Не хорохорься, укриттям не нехтуй..Ну все равно )))