Дятлов ?этот актер
Кста вин дуже схож на МШ ( який шастал по закритим об*эктам , поки ни виловили ).
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дятлов ?этот актер
і який на тому перевалі побувавКста вин дуже схож на МШ
треба подивитисьпобував
Я одного разу потрапив в погодний ****оріз на Ігровці в Карпатах. Було це в травні. Погода погіршилась швидко,сильний вітер,сніг лупить.Руки змерзли до задубіння ще до того,як встиг витягнути рукавички. Ніц не видно,туман,так ще мокрий й сніг,більш схожий на град, сліпить.Якби не сучасне спорядження та ЖПС був би перевал з новим ім'ям.Якщо вони вийшли з палатки з якоїсь причини і відразу не змогли туди повернутись,то це гарантована смерть.Питання тільки скільки їм хвилин вдасться протриматись
Не лавина, а пласт снега. Внимательнее смотреть нужно.
Козырек спрессованного снега. Я жил 5 лет на севере, понимаю, о чем речь идёт.
И это была одна из версий следствия, которая все логично поясняет.
Заблудиться в метель - нефиг делать.
Так немає ніякого пласту, глянь фото, почитай матеріали слідства. Намет ледь присипаний снігом, лижі, палки...
Нет, майора КГБ который играет.Дятлов ?
Кста вин дуже схож на МШ ( який шастал по закритим об*эктам , поки ни виловили ).
Отож, якби знати причину, що вигнала їх з намету без одягу та взуття...
Вот так примерно выглядела
![]()
они тоже хотели дiзнатись про щось, мабуть.Жаль, навряд чи дізнаємось, за що саме.
1959 года сюжет. при чём тут *****ы? кто виноват что Украина не умеет кино снимать или денег нет на это?Порохоботам заходят *****ские сериалы.
Кстати, шо там, какие последние новости по нему? 8 лет таки?Мш сидит
там е уйобок покруче ( той , що грав яшку -япончика ) .майора КГБ который играет.
Кстати, шо там, какие последние новости по нему? 8 лет таки?
Я до него не досмотрел - посмотрел половину первой серии и закрыл вкладкутам е уйобок покруче

Ткачукнайду актера
Если честно, я не слежу.
Вот последний ролик видел
Если хорошо сделать полный метр то можно показывать в кинотеатрах да еще отправить на экспорт из расчета вложили 1 млн на выхлопе 120 млн.Спецы есть, но лучше растянуть и нудить неделю по серии в день, чем полнометражный фильм один раз показать![]()