Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перекрытие улиц

• Автор теми Автор теми Otshelnik
  • Дата створення Дата створення
До речі, такаж ситуація, як на моспросі.
Люди їдуть собі по Шевченка, під'їжджають до повороту на горбатий міст...а повертати нікуди. Закрито.
О да.... Следующий поворот направо аж на Киевской :D

Хз, в яку тему...

Перехрестя набережна/Мар'їнська
прибрали дод.секцію, зробили асинхронний зелений по набережній. Зелене для тих, хто їде від цирку до Гончаровки, стало ще коротше.
З Мар'їнської повісили картонку праворуч.

Стало лучше, я считаю. Всегда бесила тянучка в одну полосу на том светофоре.

Знаки "движение по полосам" висят новые уже пару дней

Стало лучше, я считаю. Всегда бесила тянучка в одну полосу на том светофоре.
согласен, это лучше чем всем толпится в одной полосе, когда на поворот едут 5%, плюс умников там всегда хватало

Тепер з обох можна прямо?

Я просто їхав у зворотньому напрямку, незручно було головою крутити))

Со стороны цирка точно висят новые,а вот в обратном направлении по моему и не было их...

Моспрос начали снимать асфальт на перекрёстке Богдана Хмельницкого.Жена еле проехала на тралике. Как обратно добираться не знает (((

сняли много асфальта, пол метра где то в глубину, проезжал там-смотрю, а под ним брусчатка, наверное немцы ещё ложили. мож лучше пускай немецкая брусчатка чем наш асфальт?

Бруківка різна буває...

Кажуть, колись по Сумській кіньми (возами ) воду возили в діжках, і не розливали. А після того, як її перестеляли кілька разів криворукі перестеляльщики, неможливо в машині в макдональдсовській непроливайці щось везти...

Уверен что это чушь

Ну, що воду возили, це точно. Фотки десь бачив старовинні.
Розливали чи ні - тут можливі варіанти :D
І те, шо сьогодні Сумська від Хода до центра крива-горбата, це теж факт.

Я много где видел брусчатку в европе - скажу что у нас еще нормальная. По обычной брусчатке, к примеру в Праге, даже ходить как бы трудно не сломав ноги.

Бруківка різна буває...

Кажуть, колись по Сумській кіньми (возами ) воду возили в діжках, і не розливали. А після того, як її перестеляли кілька разів криворукі перестеляльщики, неможливо в машині в макдональдсовській непроливайці щось везти...

на Сумской на моей памяти меняли полностью брусчатку на новенькую и по-началу выглядело всё норм. а уж потом начало усаживаться ямами.
в совковые времена она тоже была неидеальна, но я тогда там только на автобусах и троллях ездил, а их резина скрадывала многое.

все так. Но брусчатка там просто ****ец
По моему по любой брусчатке через пол часа - час ****ец щиколоткам начинается.
А на Сумской сейчас от хатоба в сторону университетской ****ец, а не дорога. Угондошилась брусчатка вообще конкретно за последние пол года...

Німці тут не дуже й-то ложили.
То ти мабуть сплутав з тим фактом, що Пушкінську будували німці з числа полонених, але після 1 Світової війни.
Вона раніше називалася вул. Німецька.

:) ну судя по глубине залегания камня, то его точно ложили до 40-х годов, так что можно покопаться и найти что то интересное:)

на Сумской на моей памяти меняли полностью брусчатку на новенькую и по-началу выглядело всё норм. а уж потом начало усаживаться ямами.
в совковые времена она тоже была неидеальна, но я тогда там только на автобусах и троллях ездил, а их резина скрадывала многое.

Зняли стару, пошліфували і поклали назад. Але виявилось, що навіть полонені німці бруківку вміють класти краще, ніж місцеві "фахівці"

Назад
Зверху Знизу