Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

перекресток полтавский шлях и чувашская

С этим никто не спорит, речь о
да знаю я про табличку 5.62, просто ее смысл дойти до меня никак не может, действует она при красном светофоре, так итак же стоим, и разметка уже есть и табличку прицепляют чтоб наверняка...
ну в нашей стране много непонятного...

да знаю я про табличку 5.62, просто ее смысл дойти до меня никак не может, действует она при красном светофоре, так итак же стоим, и разметка уже есть и табличку прицепляют чтоб наверняка...
ну в нашей стране много непонятного...
:рл:
8.10. У разі подання світлофором (крім реверсивного) або регулювальником сигналу, що забороняє рух, водії повинні зупинитися перед дорожньою розміткою 1.12 (стоп-лінія), дорожнім знаком 5.62 "Місце зупинки", якщо їх немає - не ближче 10 м до найближчої рейки перед залізничним переїздом, перед світлофором, пішохідним переходом, а якщо і вони відсутні та в усіх інших випадках - перед перехрещуваною проїзною частиною, не створюючи перешкод для руху пішоходів.
и
16.8. Водій, який виїхав на перехрещення проїзних частин згідно із сигналом світлофора, що дозволяє рух, повинен виїхати у наміченому напрямку незалежно від сигналів світлофора на виїзді. Проте, якщо на перехрестях перед світлофорами на шляху руху водія є дорожня розмітка 1.12 (стоп-лінія) або дорожній знак 5.62, він повинен керуватися сигналами кожного світлофора.
Вроде все прозрачно и недвусмысленно:
- во-первых, обозначает место где остановиться согласно требований регулировщика/светофора/знака приоритета;
- во-вторых, наличие ее перед светофором говорит о высокой вероятности небесплатности (потери/пустые хлопоты/казенный дом опционально) игнорирования этого светофора.

Еще раз - рекомендую
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

:)

Останнє редагування:
спасибо, недавно читала
да знаю я про табличку 5.62, просто ее смысл дойти до меня никак не может

Еще раз - рекомендую
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
:-)

сегодня выезжал с Чувашской . на выезде стоят знаки уступи дорогу и движение только на право. Светофора нет- значит делаем вывод, что находимся на нерегулируемом перекрёстке. При повороте направо видим знак пешеходный переход и светофор- делаем вывод, что перед светофором останавливаться нужно ( для пропуска пешеходов, и что светофор этот- "пешеходный".

Назад
Зверху Знизу