Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Патрульная полиция

• Автор теми Автор теми Platon80
  • Дата створення Дата створення

Дама полицейская - пример для большинства,)

ти мабуть знаєш як воно насправді відбувається?

Я дуже часто ловлю себе за думку, що треба таки пиздонути хоч раз добряче, що сотні 2 трупів було в місті, може решті розуму додасться та еспертів, котрі все знають поменшає.

у Маріку як наїбурили діряві градом, так вата навіть пообсиралась і роки 2 не вийобувались, зараз троши попуска. Харків оминула доля Маріку та Краму - тому дохуя експердів розвелось.
Я не понял твоего потока сознания.

Я не понял твоего потока сознания.

все просто - в нас дохуя кухарок вміють керувати державою.

Скажи чому ти вважаєш це постановкою - які підстави? чи треба щоб 600г мила там реально йобнуло, для того ,щоб кілька ховрашків з ХФ сказали, що то не постановка?

Скажи чому ти вважаєш це постановкою - які підстави?
Попробуй сам смоделировать, будь ты террористом, как бы ты это обстряпал?
Достаточно забыть сумку в переполненном вагоне и выйти, никто этого не заметит, а когда поезд пойдет в тоннель....
Глупая попытка, как по мне. Положить в загогулине, под огнетушитель, на пустой станции... но может я ошибаюсь....

Достаточно забыть сумку в переполненном вагоне и выйти, никто этого не заметит, а когда поезд пойдет в тоннель....
Глупая попытка, как по мне. Положить в загогулине, под огнетушитель, на пустой станции... но может я ошибаюсь....
+1

чувак, тобі заплатили гроші і сказали що зробити - нехуй придумувати детектив, коли є куратори. Ти справді вважаєш що задіяний був один чувак з вибухівкою?

Станція не весь час буває порожньою, а керований СВП спрацює в потрібний час за командою. Мабуть невистачає оперативної памяті, щоб зрозуміти, що 600г мила - це лише ініціюючий підрив.

Хто в тонелі зніме сам момент взриву, а на станціях є камери - кіно буде піздате для картинки по підарТВ.

На нових домах одна МОНка йобнула і всі обісрались до неможна... щось швидко забулось. Треба частіше повторювати, тоді у ховашків буде память працювати краще.

Боле того, могли бы в припаркованном "литовце" чего-нибудь оставить, и запустить уже из другого города, через пару дней; из миномета могли бы по площади шарахнуть, во время массовых мероприятий, откуда-нибудь из "чащи лесопарка".... никто-бы не нашел.
Наше счастье, что мы не с Аль-Каидой воюем, там бы
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, показался бы детским играми.

Хто в тонелі зніме сам момент взриву, а на станціях є камери - кіно буде піздате для картинки по підарТВ.
Кому это нужно? Ты что, забыл про теракты в Москве? Через пять минут, об этом в Breaking news по всему миру показывали.

Боле того, могли бы в припаркованном "литовце" чего-нибудь оставить, и запустить уже из другого города, через пару дней; из миномета могли бы по площади шарахнуть, во время массовых мероприятий, откуда-нибудь из "чащи лесопарка".... никто-бы не нашел.
Наше счастье, что мы не с Аль-Каидой воюем, там бы
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, показался бы детским играми.

:іржач::іржач::іржач: алькаида - це просто шайка незграб, у котрих навіть Ураганів немає, я вже мовчу про Смерчі.

Капець, які наївні ховрашки... таких гріх не пиздити - як мокшани у Маріку зробили та у Крамі. :іржач::іржач::іржач:

Мне не нужно знать больше, это их работа, просто сильно этот случай, смахивает на фейк.

:іржач::іржач::іржач: я ж кажу таку отару треба стригти і різати не жаліючи - вони навіть не повірять коли сусіда різати будуть

дебіли, блять (с).:іржач::іржач::іржач::іржач:

:іржач::іржач::іржач: алькаида - це просто шайка незграб, у котрих навіть Ураганів немає, я вже мовчу про Смерчі.

Капець, які наївні ховрашки... таких гріх не пиздити - як мокшани у Маріку зробили та у Крамі. :іржач::іржач::іржач:

При чем здесь "ураганы" и "смерчи"? Я тебе о том говорю, что когда кроме политики замешана вера, теракты перестают быть игрушечными, даже для спецслужб Германии и Британии, которым наши и в подметки не годятся. У них начальников контрразведки не убирают в центре столицы. Дай бог нам не знать подлости терактов.

При чем здесь "ураганы" и "смерчи"? Я тебе о том говорю, что когда кроме политики замешана вера, теракты перестают быть игрушечными, даже для спецслужб Германии и Британии, которым наши и в подметки не годятся. У них начальников контрразведки не убирают в центре столицы. Дай бог нам не знать подлости терактов.

Читаю чи тебе, я чомусь впевнений, що ти обереш ЗЕлупенка - в нього весь електорат такий самий. :іржач::іржач::іржач:

Ахуенно, даже по постам в этом чатике уже понятно, что есть долбоебы, готовые взрывать своих же гражданских, "лыше б нэ обралы зелупенка"...

при тому, що можуть просто напиздувати через порєбрік, як було в 14му, або з любої точки окупованої території. Смерч новий їх дістає на 120км.А православні попи то всьо освятять.

Скажи, плз, що ще мають зробити кацапи, щоб ти , і такі як ти, повірили в те, що війна не тільки де там десь стріляють кожну ніч і вдень, а вона кругом - в тилу так само, тільки має вигляд інший і кожен раз може змінити форму? Кожному ховрашку треба щоб у нього під сракою бахнуло, чи когось з близьких заїбашило - може тоді мізками начнете користуватись???

при тому, що можуть просто напиздувати через порєбрік, як було в 14му, або з любої точки окупованої території. Смерч новий їх дістає на 120км.А православні попи то всьо освятять.
Мы говорили о терактах, а не о передовой.
Зашкварься мы с исламистами, у которых все взаправду, те поступают проще.

fagja5.jpg

Мы говорили о терактах, а не о передовой.
Зашкварься мы с исламистами, у которых все взаправду, те поступают проще.
:іржач::іржач::іржач: чувак, скільки було від передової до Краматорську ,коли по ньому напиздували Смерчами з під Макєєвки? Тож був не теракт, так просто хуйнули і всьо - чисто по передовій...

Єслі б у бабушки був хєр, то вона була б дєдушкою... я тобі кажу не про єсліби... а про те, що є сьогодні - різницю відчуваєш між еслі би та ось воно вже є???

Єслі б у бабушки був хєр, то вона була б дєдушкою... я тобі кажу не про єсліби... а про те, що є сьогодні - різницю відчуваєш між еслі би та ось воно вже є???
Ощущаю разницу.
Когда нужно убрать начальника контрразведки (теоретически элиту разведки), его как слепого котенка, мочат при помощи теракта. Когда же нужно убрать десятки мирных, для картинки кремля и хаоса, их, по методичке исламистов, не давят Камазом на площади, не стреляют с АК-47 и не взрывают в ночном клубе, а тупо сливаются СБУ, под огнетушителем, в гранитной загогулине, на станции метро, где стоят две калеки и четыре чувака в балаклавах :-)
Я удивлен, что ты веришь в эту туфту.

Назад
Зверху Знизу