Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я не понял твоего потока сознания.ти мабуть знаєш як воно насправді відбувається?
Я дуже часто ловлю себе за думку, що треба таки пиздонути хоч раз добряче, що сотні 2 трупів було в місті, може решті розуму додасться та еспертів, котрі все знають поменшає.
у Маріку як наїбурили діряві градом, так вата навіть пообсиралась і роки 2 не вийобувались, зараз троши попуска. Харків оминула доля Маріку та Краму - тому дохуя експердів розвелось.
Я не понял твоего потока сознания.
Попробуй сам смоделировать, будь ты террористом, как бы ты это обстряпал?Скажи чому ти вважаєш це постановкою - які підстави?
+1Попробуй сам смоделировать, будь ты террористом, как бы ты это обстряпал?
Достаточно забыть сумку в переполненном вагоне и выйти, никто этого не заметит, а когда поезд пойдет в тоннель....
Глупая попытка, как по мне. Положить в загогулине, под огнетушитель, на пустой станции... но может я ошибаюсь....
Попробуй сам смоделировать, будь ты террористом, как бы ты это обстряпал?
Достаточно забыть сумку в переполненном вагоне и выйти, никто этого не заметит, а когда поезд пойдет в тоннель....
Глупая попытка, как по мне. Положить в загогулине, под огнетушитель, на пустой станции... но может я ошибаюсь....
Боле того, могли бы в припаркованном "литовце" чего-нибудь оставить, и запустить уже из другого города, через пару дней; из миномета могли бы по площади шарахнуть, во время массовых мероприятий, откуда-нибудь из "чащи лесопарка".... никто-бы не нашел.
Кому это нужно? Ты что, забыл про теракты в Москве? Через пять минут, об этом в Breaking news по всему миру показывали.Хто в тонелі зніме сам момент взриву, а на станціях є камери - кіно буде піздате для картинки по підарТВ.
Кому это нужно? Ты что, забыл про теракты в Москве? Через пять минут, об этом в Breaking news по всему миру показывали.
Мне не нужно знать больше, это их работа, просто сильно этот случай, смахивает на фейк.іді працювати в СБУ - будеш знати більше.
Боле того, могли бы в припаркованном "литовце" чего-нибудь оставить, и запустить уже из другого города, через пару дней; из миномета могли бы по площади шарахнуть, во время массовых мероприятий, откуда-нибудь из "чащи лесопарка".... никто-бы не нашел.
Наше счастье, что мы не с Аль-Каидой воюем, там бы, показался бы детским играми.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Мне не нужно знать больше, это их работа, просто сильно этот случай, смахивает на фейк.
алькаида - це просто шайка незграб, у котрих навіть Ураганів немає, я вже мовчу про Смерчі.
Капець, які наївні ховрашки... таких гріх не пиздити - як мокшани у Маріку зробили та у Крамі.![]()
При чем здесь "ураганы" и "смерчи"? Я тебе о том говорю, что когда кроме политики замешана вера, теракты перестают быть игрушечными, даже для спецслужб Германии и Британии, которым наши и в подметки не годятся. У них начальников контрразведки не убирают в центре столицы. Дай бог нам не знать подлости терактов.
Читаю чи тебе, я чомусь впевнений, що ти обереш ЗЕлупенка - в нього весь електорат такий самий.![]()
При чем здесь "ураганы" и "смерчи"? Я тебе о том говорю, что когда кроме политики замешана вера, теракты перестают быть игрушечными, даже для спецслужб Германии и Британии, которым наши и в подметки не годятся. У них начальников контрразведки не убирают в центре столицы. Дай бог нам не знать подлости терактов.
Мы говорили о терактах, а не о передовой.при тому, що можуть просто напиздувати через порєбрік, як було в 14му, або з любої точки окупованої території. Смерч новий їх дістає на 120км.А православні попи то всьо освятять.
Мы говорили о терактах, а не о передовой.
Зашкварься мы с исламистами, у которых все взаправду, те поступают проще.
Ощущаю разницу.Єслі б у бабушки був хєр, то вона була б дєдушкою... я тобі кажу не про єсліби... а про те, що є сьогодні - різницю відчуваєш між еслі би та ось воно вже є???