Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Патрульная полиция

• Автор теми Автор теми Platon80
  • Дата створення Дата створення
Мусоров ВСЕХ надо двухсотить - ***** какие они... новые или старые - там только моральные ****ы, которых на кастингах специально отбирали армян с грузинками.

Я той думки, що всі, хто захищає протиправні дії поліції - також винні в цих злочинах і покарання повинно бути таке ж саме:

Я думал ты новый ролик запостил, как полиция тебя сегодня днем возле ипподрома имела, а ты опять чужой материал *******. :рл:

Мусоров ВСЕХ надо двухсотить

Ты болен и устал (с)
Иди спать.

От так вони копи працюють - випили, а потім зі своїми 0,3 їм звичайно від усіх тверезих водіїв алкоголем несе:

Шо там, где твое видео?
Просто интересно (с)

Ну і трохи на ніч от братскоГойНавРот:
_woFXh5mv3Y.webp

Ну, і де різниця між старими мусорами і новими? Усе теж саме - *********, алкоголь, підробні документи, вибухівка, яка чомусь завжди у багажнику. Як завжди презумпція правоти мусора, навіть ще закон у проекті, але його вже успішно мусорки реалізують.
А ви на це одоробло авакікянське молитесь? Ну і дурні же ви:

Если баян уже, то сорри.
Это не фейк? Реальная новость???

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Пояснення:
1. ДСО
2. ЛуАЗ

Коли любитель усього у формі не може пояснити якусь ***ню - він пише декілька літер. Взагалі їх за звичай три.

І трохи новин від ZPSanek:

На опубликованных ниже фотографиях сотрудники новой патрульной полиции, в служебное время, играют в снежки. На патрульном автомобиле включены красные и синие проблесковые маячки, что как бы говорит о выполнении неотложного служебного задания данным экипажем патрульной полиции.

Конечно, нет ничего страшного в том, чтобы играть в снежки, если бы не несколько нюансов. Преступность в Украине выросла в несколько раз, раскрываемость преступлений значительно снизилась, а к дорогам стало страшно приближаться. При этом новые патрульные получают зарплату от 8000 гривен, на обучение каждого патрульного было потрачено 127 000 гривен, им была закуплена форма по 700 долларов за комплект, для них были приобретены дорогостоящие гибридные автомобили (большая часть которых уже разбита) и так далее. И все это было сделано для того, чтобы вчерашние продавцы, бармены и стриптизерши в служебное время играли в снежки и транслировали это в интернет? В этом была суть реформы?

bgFR8wyYuwk.jpg

Останнє редагування:

Не знаю що це за поцня, але відбирати у тебе не буду. Краще віддавай шекелями у будь-якому золотому еквіваленті.

Похожи по методам на старых мусоров. Уже успели у тех обучиться, что ли?

О, є ще кращій ролик. У ньому все як тоді, у золоті часи мосорського лайна:

Як завжди - нічого вони не зобов'язані, ні про що не повинні попереджувати, а громадяни повинні відбігти на три кілометри і чомусь їх громадян завжди трясе.
Нащо нам таке потрібне - мені не зрозуміло.

Останнє редагування:
Полицейский беспредел:D:D:D

как вставлять сюда видео с этого сраного вконтакте?

Ну що там, реформа повним ходом, тепер службове авто та райвідділок - це режимний об'єкт. Такими темпами скоро будемо бомжів обирати, бо в нас є зброя та ми слугуємо в поліції. Ніяких змін, мусор у будь-якій упаковці - лайно!

Не могу гифку никак вставить
Про нынешнюю полицию:D

Вчера знакомый будучи выпивши сел за руль. Остановили так как негорела подсветка номера. Минус 10 тыс грн и права на полгода.
Через кулиничи договориться не получилось.
зрада я считаю, так как до этого раза 4ре с ГАИшниками за 2.5 тыс удавалось договориться

Преступность в Украине выросла в несколько раз, раскрываемость преступлений значительно снизилась, а к дорогам стало страшно приближаться.
а как эти факты относятся к патрульным? патрульные преступления не раскрывают.

Минус 10 тыс грн и права на полгода.
ахаха. Это он на месте копам заплатил и те права у него изьяли?

А вот кстати для любителей Божьей росы
Екс-кервник Національної поліції Хатія Деканоідзе вважає, що керівництво країни намагалося використати її та інших реформаторів як ширму, щоб зберегти корупцію.

нет вы только вслушайтесь
керівництво країни намагалося використати її
когда тебе платили бабки - ты не смела кусать руку рюкзакова.
зато теперь можно все
Деканоідзе стверджує, що реформатори в українскому уряді займають нижчі посади, а потім використовуються як "цапи-відбувайли", якщо реформи не вдаються.
За її словами, у Грузії було більше політичної волі побороти корупцію.

ну шо. Кто на шо горазд?
давайте адепты, подрасскажите мне за реформу

Очень много Приусов вижу катающихся без включенных маячков.

Назад
Зверху Знизу