Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Патрульная полиция

• Автор теми Автор теми Platon80
  • Дата створення Дата створення
Хз. Возможно можно было и быстрее, если уж сильно спешить. Что бы реально кто то тупил :незнаю:
Я два раза присутствовал на оформлении новыми. Они банально не знали что писать и как. Диктовал, помогал на укр. переводить, чтобы быстрее было.

Та да, тут пздц конечно((
А если бы брызнули балоном - был бы ор про превышение полномочий, как с гусем..
Надо или законы менять или гусей гасить в зародыше. :незнаю:

Я зрозумів - ніяка ******а не буде вам росіянам перешкодою SOSати та довбатися у дупу. Та і взагалі те, що робить українська поліція взагалі ще іграшки в порівнянні з вашою поцліцією.

Ну, а в нас рубрика як там у Америці поліція кладе усіх обличчя у підлогу:

Зараз росіяни почнуть верещати (ну і орати, вони ж більше нічогісінько не вміють) про гусів та півнів. Воно і зрозуміло - блакитні пристрасті формують руССький світогляд.

И чего тебя не забанили при рождении? :рл:
Это Велику, если чё. :D

Починаємо орати і мастурбувати про те, яка вона гарна нова поліція і як вона усіх захистить! Ось вам приклад того, як отримавши по обличчю, ви можете розраховувати на те, що не один поліціянт не побачить вашого приниження і ваша честь ні в якому разі не постраждає! Тому ми всі за нову поліцію! Старе лайно в новій обгортці таке смачне!

P. S.
Павел - починай розповідати про свою надмірну вагу та інтимні стосунки зі світлиною Авакова.

После такого видео только лишний вес спасет.

как решетка будет по укр?

смотря в каком смысле надо, решітка, грати (г с фостиком)
а насчет рекламы, там безграмотность тотальная, у меня в машине зазывалка валяется, все забываю сфотографировать, там просто праздник для граммарнаци :ги:

Кстати на видео из Николаева (посмотрел не все) адекват пока только оператор.
Что нищее ***** кидающее на полицейских после отъезда мажоров, что мажоры, что полицейские - все тлен и ****ец.

все забываю сфотографировать, там просто праздник для граммарнаци :ги:

А я вот сфоткал намедни :D
d6208ac66c6452a0ce76e998df46976f.jpg

И чего тебя не забанили при рождении? :рл:
Это Велику, если чё. :D

Що *****чик - забув що це український форум? :D
:україна:
Про велик:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Кстати на видео из Николаева (посмотрел не все) адекват пока только оператор.
Я одно время часто туда в командировки ездил, скажу честно, адекватных людей там не все :-)
Наркоманов просто пруд пруди, в буквальном смысле слова, ходишь по шприцам. Мутный городишко, из такого хочется побыстрей свалить.

Честно говоря мне и отсюда хочется побыстрее ****ть от подобных великов, что сюда ****о тащит в тему.

Честно говоря мне и отсюда хочется побыстрее ****ть от подобных великов, что сюда ****о тащит в тему.

Ну пробачте *****и, що ми вам обід принесли. На більше ви з вашим "руССькимЪ миромь" не заслуговуєте. А тебе взагалі потрібно відправити на "родину" з чемоданом та валізами.

Видишь ли, так уж сложилось стараниями красных, что Харьков - русскоязычный город в большинстве своем. Поэтому можешь пройти *****.

Вашу там ще не посадили? А то я якось не слідкую. Останній раз вона захворіла.

Ну пробачте *****и, що ми вам обід принесли. На більше ви з вашим "руССькимЪ миромь" не заслуговуєте. А тебе взагалі потрібно відправити на "родину" з чемоданом та валізами.

Якщо хочеш, то я можу звертатись до тебе українською.
Але ти продовжуй про російський світ, мені дуже цікаво послухати про себе щось нове, чого я ще не чув.

Вашу там ще не посадили?

Нашу кого?

Назад
Зверху Знизу