Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Патрульная полиция

• Автор теми Автор теми Platon80
  • Дата створення Дата створення
Прямо битва интеллектуалов :D

Не суд виносить рішення?
Слухай - йди до школи, загальна середня освіта у нас в державі безкоштовна. Вона тобі надалі знадобиться.
Все, снимаю все свои сомнения. Ты *****... :рл:
Еще раз для тупых, дело не рассматривали. Только после рассмотрения , апеляция и кассации решение вступает в силу...
То что ты увидел - деталь процесса, избрание меры пресечения. Раньше ее прокуратура выбирала, теперь суд...

Странно, тебя не взяли.
Наверное не прошел даже там....

Все, снимаю все свои сомнения. Ты *****... :рл:
Еще раз для тупых, дело не рассматривали. Только после рассмотрения , апеляция и кассации решение вступает в силу...
То что ты увидел - деталь процесса, избрание меры пресечения. Раньше ее прокуратура выбирала, теперь суд...

Відео уважно подивись, особливо той момент, де суддя зачитує ухвалу. Там і пояснення такого рішення. А то, що ти поставив одне питання, а потім перекрутив - то то від того, що ти - проплачений демагог.

Странно, тебя не взяли.

Він дійсно трохи не вірно написав - беруть лише *****ів. Тест на "IQ" до нової поліції вже показували, там просто тикаючи набирали більше, ніж ті кандидати, що пройшли відбір.

Відео уважно подивись, особливо той момент, де суддя зачитує ухвалу. Там і пояснення такого рішення. А то, що ти поставив одне питання, а потім перекрутив - то то від того, що ти - проплачений демагог.

Я тебе еще разик задам вопрос, на который ты не ответил, ибо ссышься.
Суд был по сути справы? Если да, то у нас уже 60 суток за ******** дают? :)

Він дійсно трохи не вірно написав

Секретутка пушапика?
Это многое объясняет.

Я тебе еще разик задам вопрос, на который ты не ответил, ибо ссышься.
Суд был по сути справы? Если да, то у нас уже 60 суток за ******** дают? :)

Питання було іншим, не треба перекручувати. І "ссишься" - це коли кавказець вас русню на пляшку саджає.

Секретутка пушапика?
Это многое объясняет.

Звернися на Академіка Павлова 46 - там тобі водночас все пояснять. Більш тобі не буде потрібно навантажувати свій розвинений розум багатою уявою.

Звернися на Академіка Павлова 46 - там тобі водночас все пояснять. Більш тобі не буде потрібно навантажувати свій розвинений розум багатою уявою.

Что это за набор слов, секретутка пушапика?

А що, забув? Так подивись, тут навіть з амнезією забути важко - все зберігається. Але ж ти не пересічний громадянин, ти індивідуальність!

Что это за набор слов

На гуглі є перекладач, москалик.

А що, забув? Так подивись, тут навіть з амнезією забути важко - все зберігається. Але ж ти не пересічний громадянин, ти індивідуальність!

*****, у меня ощущение, что ты - бот.
Тупой, примитивный, но все же пытающийся быть похожим на siri там или еще какую-то другую ***ню.
Какой-то не совсем связный поток сознания выходит.

На гуглі є перекладач

Я понимаю слова в твоем суржике, только смысла в них не вижу.

*****, у меня ощущение, что ты - бот.
Тупой, примитивный...

Я бачу в тебе просто не має волі зупинитися з причини того, що тобі не вистачає спілкування. Ти навіть вже не по темі почав спілкуватися з тупим примітивним ботом. Але я виправлю цю ситуацію - більш тобі відповідати не буду, бо ти сам зупинитися не здатен.

Валера, называя погибших *****ами заслужившими это ты перебарщиваешь. серьезно.

Назад
Зверху Знизу