Статус: Офлайн
Повідом.: 11839
Повідом.: 11839
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ты *****?Тут зібрався постійний клуб "гепа впірьод", онанірують на нову поцЛіцію
еще ******* и провокатор)))хворый и неадектватный ,нетверезый к тому еще!
такое же, как и черемуха к новой полициикакое отношение он имеет к патрульной полиции?
такое же, как и черемуха к новой полиции
если ты не знаешь, то не надо этим блистать тут.
один запрет горсовета на передвижения мото уже говорит о многом

просто лолвау, а шо я не знаю, гепка у нас теперь и учредитель ПП - ***се, вот это откровение
а гройсмана не он назначил, случайно? ну шо б в курсе быть
т.е. тут все ****** и не в курсе взаимоотношений гепки и авакова, ок
почил сиводне вбози сцк бензонасос под жылярдей
три бравых полецая подъехаяли, вежливо поинтересовалися и памогли столкача
вэлыкая благодарочка да![]()
Хрен поймешь, что ты сказать хотел. Да и не модно уже "па падонкафске песать".
Сегодня прямо на Жилярди сломался бензонасос, к счастью помогли мимо проезжавшие копы, за что им большое спасибо

вот так, без переводчика не разобраться!К копам вопросов нет. Но....бензонасос что - начинает работать, если автивку толкнуть ?шонеяснотут
Сегодня прямо на Жилярди сломался бензонасос, к счастью помогли мимо проезжавшие копы, за что им большое спасибо
[

вот так, без переводчика не разобраться!
обращайтесь, триальная версия правда закончилась
ты *****?
причем тут гепа вообще?
какое отношение он имеет к патрульной полиции?
Гепа ніякого, а ось ті, що онанірують на гепу - онанірують і на нову поліцію. Я щось серед патріотів Харкова не бачив ні одного дурника, який би драв горло за нову поліцію. Дере горло за нову поліцію тільки вата та пенсія.
А взагалі потрібно вивчити нашу мову, бо це і так було зрозуміло з мого допису.

Чушь. Я полностью поддерживаю новую полицию, но не вата и не пенсия.Гепа ніякого, а ось ті, що онанірують на гепу - онанірують і на нову поліцію. Я щось серед патріотів Харкова не бачив ні одного дурника, який би драв горло за нову поліцію. Дере горло за нову поліцію тільки вата та пенсія.
А взагалі потрібно вивчити нашу мову, бо це і так було зрозуміло з мого допису.

Гепа ніякого, а ось ті, що онанірують на гепу - онанірують і на нову поліцію. Я щось серед патріотів Харкова не бачив ні одного дурника, який би драв горло за нову поліцію. Дере горло за нову поліцію тільки вата та пенсія
Он просто сотворил себе гуся кумиром.Или вброс, или не с теми патриотами общаешься

Он просто сотворил себе гуся кумиром.![]()

оранжевого. Оранджгуся.Какого гуся?![]()