Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Патрульная полиция

• Автор теми Автор теми Platon80
  • Дата створення Дата створення
Добре - нічний лікар ВАм поставить галаперидол і все що побажаєте.

Чушь. Я полностью поддерживаю новую полицию, но не вата и не пенсия.

:D Ти хоч сам зрозумів, що написав? На твою думку ти підтримуєш, а вата та пенсія - ні? :іржач:

Ти хоч у реалі коли розмовляєш - язика не ковтаєш? :D

Добре - нічний лікар ВАм поставить галаперидол і все що побажаєте.

:D Ти хоч сам зрозумів, що написав? На твою думку ти підтримуєш, а вата та пенсія - ні? :іржач:

Ти хоч у реалі коли розмовляєш - язика не ковтаєш? :D

Сходи в поликлинику, поскандаль в очереди:іржач:

На видео слышно твой оргазм, когда полиция остановилась на просьбу *******а :іржач:

Интересно, он и перед тем как лечь под нож, ругается с хирургом? Тот же может и лишнего отрезать....

А потом оргазмирует: Оооой.. Оооой.. Он останавливается.. Он меня послушал..:іржач:

Павел знову якусь ***ню написав на мові ***ла. Знову не по темі. Якщо є хворі, які його зрозуміли, то може поясните?

Павел знову якусь ***ню написав на мові ***ла. Знову не по темі. Якщо є хворі, які його зрозуміли, то може поясните?

Посмотри на себя, *******.
Подумай.
А не ***лолиз ли ты;)

https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=56314457&postcount=5402

Повторю вапрос для имбицила:

:підстолом:

Заткнулся *******?
Ото и сиди в поликлинике. Борись с лишним весом. :-)

Останнє редагування:
Ти що - фотошоп освоїв? Чи по старому у mspaint? А який номер поста? Ой, що таке, фото-редактор на таке не здатен?
Соплі воно жує, mspaint юзає. Ти хоч усі уроки зробив? Хлопчик, ще один раз така ***ня - і підеш в ігнор мастурбувати.

Правильно писать на неньке "пояснете"

Та ти що... У словник глянув? А я то думаю - зроблю помилку, хоч побачу - вчать мову чи ні. Один таки з словником знайшовся. :D

А взагалі побачили Веліала і забули про поліцію. Де овації - поліція, поліція, поліція... колись стане краще! Потрібно почекати, вони ще як старі даїшники не навчилися...

Останнє редагування:
Предлагаю эту тему объединить с автоцирком.
Там и ***** можно послать.

Був приемно здивований - на мусоряцко-аваковських БП ( коло Часiв Яру, та на Малинiвському) були прапори червоно-чорнi! Коли мусоряки вилазили з запитаннями, то нормальнi хлопцi, що там були не у нациковiй одежi (нiмка або британка з секонду), загоняли аваковських псiв до будки словами: "чого там тобi треба? не бачишь то нашi iдуть - вам навiть з будки можна не вилазить!" У спущене вiкно сказали слово, почули вiдповiдь, потисли руки один одному та двинули далi...
Як же приемно, коли на БП до тебе навiть не пiдходить аваковська ****ота, щоб того мусорячого сморiду не чути.

Смешались в кучу кони, люди (с)
:іржач:

***** и здесь послать можно, если очень просят :D
А вообще-то неплохая идея, в теме уже три клоуна. :D

А ти який - перший, другий чи третій? І коли буде пояснення про твій фотошопівський висір? Чи ти вирішив пояснювати яго за допомогою нового, але ****и поки нічим?

:рл:
Тебе объяснить скрин с видео? :іржач:

****уй проверяй свою очередь в поликлинику, чаморош, а то пропустишь, по новой ждать потом. :іржач:

:рл:
Тебе объяснить скрин с видео? :іржач:

Зрозуміло, що ти саме це хочеш пояснити. Але мені твоє лайно не цікаве. Ти поясни усім, де я писав ті літери, що над відео? Чи тобі як брехуну зі стажем та великим отвором у дупі усе одно, що про тебе подумають люди?

3* :рл:
Сформулируй четко вопрос, ага. А то ты знов незрозумілий.

3* :рл:
Сформулируй четко вопрос, ага. А то ты знов незрозумілий.

Що тобі не зрозуміло? Амнезія знову? Чи олігофренія? Сам написав начебто від мого імені коментар, сам добавив якесь відео і бормоче. Я так саме можу зробити - напишу від твого імені коментар у моєму посту, що ти смокчеш у капітана борода і прокоментую твоє зізнання з співчуттям з цього приводу.

*****ый бред. Как и то, что все поддерживающие ПП- ******и или *****.
Вердикт: ты *****, достойный своего кумира гуся.
Годись этим званием.:yahoo:

Назад
Зверху Знизу