Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
омг
тут шо не так?
Это перемога?
зрадамога, днем там такого не устраиваю, некогда наверноеЭто перемога?
зрадамога, днем там такого не устраиваю, некогда наверное
якби ж було чим...
Одни бараны пристрелили другого, Это Украина(с) ничего удивительного.
шо у тебе все гаразд, або твій номер на сканувався
Я ничего не нарушил, эт не мои слова, мы вместе пришли к этому выводу походу диалога.а ти порушив
когда хотя бы 8 из 10 экипажей будут делать свою работу и замечать нарушения, то будет таки перемога.Это перемога?
когда хотя бы 8 из 10 экипажей будут делать свою работу и замечать нарушения, то будет таки перемога.
а пока так, редкий случай выполнения обязанностей
хотелось бы видеть это тенденцией.
когда хотя бы 8 из 10 экипажей будут делать свою работу и замечать нарушения, то будет таки перемога.
а пока так, редкий случай выполнения обязанностей
хотелось бы видеть это тенденцией.
Да это понятно)
Я просто первый раз вижу пустую сумскую в 6 часов вечера)
чи не достижение в воскресенье, пусть сегодня так сделают в 6 вечера![]()
Всё нашёл, то я в пятницу уже уставший был похожеБлин, ну точно ж где-то было. Перерыл приказ 1395 и постанову 1102 и не нашёл о не оплате за эвакуатор. Но помню ж что читал это.![]()
Так что одесские копы нарушают 13956. У разі коли водій з’являється на місці правопорушення під час виконання робіт із завантаження транспортного засобу, поліцейський не проводить тимчасове затримання транспортного засобу, а оформляє протокол про адміністративне правопорушення, а у випадках, передбачених КУпАП, виносить постанову у справі про адміністративне правопорушення без складення протоколу. При цьому правопорушення повинно бути усунуте у максимально короткий строк.
У такому разі фактично виконані підприємством, установою або організацією, які провадять діяльність, пов’язану із транспортуванням транспортних засобів, роботи не оплачуються.
Якщо акт огляду та тимчасового затримання транспортного засобу вже складено, він долучається до рапорту про факт появи водія на місці правопорушення під час виконання робіт із завантаження транспортного засобу.
В какой момент они заканчиваются ?У разі коли водій з’являється на місці правопорушення під час виконання робіт із завантаження транспортного засобу
ох ***** и ****ьи прывит вам от силиконового чучела
Пристрелили они как рза пассажира.Ну шо, вчера в Киеве копы по время погони пристрелили одного из гонщиков.
Сомневаюсь, что прокуратура и суд придут в тому же решению.це суто твоє бачення проблеми, чи воно чимось підкріплено?
Жаль парня, молодой такой.... его родных еще больше жаль.Пристрелили они как рза пассажира.
Полиция Киева застрелила человека в результате погони за BMW