Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Патрульная полиция

• Автор теми Автор теми Platon80
  • Дата створення Дата створення
а що зроблено за останні 1,5 роки?

наприклад він
384557710.jpg

чи він
1412965246-2597-beletskiy.jpg

:rolleyes:
Якщо напишу, то щось зміниться? Будуть показувати на те, що не зроблено.
Ти ж розумієш, що президентом не можна радикально налаштованих націоналістично людей обирати. Були вже вісторії не дуже вдалі приклади :) Хоча голосував за Провідника, усвідомлюючи, що ге пройде. :)

а вы про гепу плачете :ги:
mfmmfm.jpg

Ти ж розумієш, що президентом не можна радикально налаштованих націоналістично людей обирати. Були вже вісторії не дуже вдалі приклади :) Хоча голосував за Провідника, усвідомлюючи, що ге пройде. :)

Чому не можна, тому що колись був поганий приклад, так часи змінилися, і те, що було в той, не вдалий приклад, врят чи повториться, а сколихнули б країну вони добре, правда я поки не знаю, хто з них краще, перший більш витриманий, другий радикальніше;)

Чому не можна, тому що колись був поганий приклад, так часи змінилися, і те, що було в той, не вдалий приклад, врят чи повториться, а сколихнули б країну вони добре, правда я поки не знаю, хто з них краще, перший більш витриманий, другий радикальніше
ТОму що вони не вміють вчасно загальмувати :) З Яроша вийшов би чудовий силовик, але є у нього одна проблема, як і у Порошенко - він не вміє підбирати людей у команду. Білецький настільки для мене суперечливий персонаж... Коротше, хай би далі був викладачем історії :)

Ти мені так і не відповів про альтернативу шоколадному фюреру :)

Так то надо було думати на майданi, поки скакали, або ДО майдану...

Замислись з позицii, коли в тебе е право 1 пострiлу та 1 точний набiй...
1 - Ти захуяриш першого сепара, якого у прицiл зловиш, та гордо запишешь собi до активу.
2 - будеш чекати ватажка сепарського або пiдарського ахфiцера, але зробиш все тверезо, зважено та чiтко.

Пару раз видел у себя на районе полицию без мигалок. И еще повадились они ездить в гаражи, тоже не включая мигалки.
Це зрада чи перемога?:)

ТОму що вони не вміють вчасно загальмувати. Білецький настільки для мене суперечливий персонаж... Коротше, хай би далі був викладачем історії :)

А сколько людей остались бы жить.

За первый месяц работы полицейские Харькова оформили около 800 протоколов за нарушение правил дорожного движения. Об этом сообщили в Главном управлении МВД Украины в Харьковской области. 70 протоколов составлены в отношении нетрезвых водителей.
Патрульные полицейские задокументировали 90 дорожно-транспортных происшествий, в которых 3 человека погибли, 113 получили травмы.

не хочу копаться, где-то на днях в теме видел даже ссыль на ВР

Да, я ее тоже видел. Но по факту моя прописка как была Харьковский район - так и осталась. И на выборах мы голосовали за депутатов и голову поссовета а не мера Харькова и горсовет.

Похоже что ВР приняла но дальше ничего не изменилось.

черте города гайцов то почему не позвонить в 102?
умно, умно, алководитель. совсе мозг пропил
У гайцов есть удостоверения милиции, и даже если это милиционер из Черкасс или Мукачево - он может пресекать правонарушения даже в Харькове.
но ты посмеши людей - набери 102
Якби ти більше спілкувався з нормальними адекватними людьми
общался с такими, о которых ты только в новостях слышал. не переживай за их нормальность
наразі я в Харькове. Ти б рідну мову вивчив трохи краще, бо мені соромно за те, що ти іноді пишеш.

а що, мало зроблено за останні 1,5 роки?
перечисли требования майдана и поставь напротив сделанного плюсы

И еще повадились они ездить в гаражи
А потом презервативы использованные под воротами гаража не находил?
азаза, пусть еще шприцы поищет. Проявит бдительность гражданскую

Назад
Зверху Знизу