Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я поважаю ваші емоції, якщо ваша рідна людина воює. Вже таке говорив раніше.Та їбать не встать) тил настільки охуїв, шо не просто сидить на сраці рівно, в очікуванні поки воїни переб'ють росіян, а ще й хоче шоб воїни після війни йому державу робили))
А шо будете робити якшо воїни звалять звідси після закінчення війни першими?
Читайте по словах, що я вище написав - розумних воїнів.Я прям бачу як Томбіч чи Сергій чи Надя, чи інші форумчани-військовослужбовці - безумовно гідні люди - спішать робити Дозору державу.
Макс, який міг би зробити документалку не гірше Чернова на основі своїх буднів - виїхав.
Може кращє Лі Куан Ю?А я надеюсь, что в Украине будет свой Шарль де Голль.
З побратимом Шарлем де Голлем поруч ..Може кращє Лі Куан Ю?
У него Сингапур воевал аж 17 дней. ( ой, семь?) С 8 февраля по 15 , в 1942 году.Може кращє Лі Куан Ю?
То есть, все уедем?Де Голль у Франції був символом спротиву.
У нас символ спротиву відсторонили від справ в 2024 році, поставивши замість нього символ поточної влади.
Але мрійте, не заважатиму.
Я поважаю ваші емоції, якщо ваша рідна людина воює. Вже таке говорив раніше.
Якщо ви не розумієте, що я сказав, то це ваше питання. Ви зможете проголосувати за відомих політиків, може навіть із тої самої екс влади.
Повторю своє бачення: за інших рівних умов мій приорітет - тим, кого я назвав вище.
Ви розумієте, що таке інші рівні умови?
Все друг другу мягко говоря надоели.мені кожна тема, практично, на ХФ, нагадує кацапськи помінки, поховали ваньку, порвали три баяна
А.Вы совсем ебанутые, наглухо.
Я сказал выше и тебе добавлю - при прочих равных для кандидатов. Тем более в наших специфических условиях, когда война просто заморозится.Бывшие военные как старшие политики - опасно. Петров Павелов меньше, чем военных диктатур в истории. И ИМХО это слегка охуевшая логика, ждать с военных ещё и обустройства страны.
По цьому поводу можливо сказати інше..Але я вважаю - не на часі.Тим більше у цій темі.Де Голль у Франції був символом спротиву.
У нас символ спротиву відсторонили від справ в 2024 році, поставивши замість нього символ поточної влади.
Але мрійте, не заважатиму.
Так. І в бік К.Л. гучно (((От Стрелече и Глубокого до окружной меньше....а там гупает неделю с новой силой...
Було б так. А в ітозі кожен за себе (((Не всі. Більшість нормальних людей - скоріш за все так, якщо все йтиме як зараз.
Втім війна ще триває, можливо держава стане більше цінувати людей. І військових, і цивільних.
Я мрачний оптиміст) до останнього на краще сподіваюсь.
А надеяться, что бывших военных в таком количестве после войны примут другие страны, куда они захотят уехать жить после войны? Воссоединение семей запретят, ( читала о таком , в Европе могут с ,2026)с буржуазного перепугу перед бывшими воинами, с боевым опытом .Бывшие военные как старшие политики - опасно. Петров Павелов меньше, чем военных диктатур в истории. И ИМХО это слегка охуевшая логика, ждать с военных ещё и обустройства страны.
Ну, зараз люди виходять на майдани знов, небайдужі, не лише за себе.
не буду спорить, что за Харьков вписались.Я би не радила котити бочку на Донбас.
Різниця між Харковом і Донбасом в тому, що за Харків вписались в 2014, а за Донбас - ні.
А склад виборців +/- однаковий.
Маю зараз аналогічні враженняТо +. Я бачу інше. Товпа біля кафе, жіночки за кермом авто на чорних номерах...
І т.д...Ремонт шкіл біля лбз. Це моє сприяття..