4000 грн на місяць

Парубий убит!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
Тобто на основі цієї характеристики ви робите такий висновок? Де зв'язок?
Повне безглуздя.
Завжди треба шукати, кому вигідно. Путіну все одно. А от Зеленський дуже боїться майданів. А тут самий-самий профі, який зможе знову підняти народ.. Просто придумали, що замовник раша і що його заберуть до себе, коли вб'є когось з влади.. Не в'яжеться з рашою. І суд статтю змінив так, щоб можна було обміняти.. А суд український.. Хто зацікавлений, щоб він виїхав з України?

Завжди треба шукати, кому вигідно. Путіну все одно. А от Зеленський дуже боїться майданів. А тут самий-самий профі, який зможе знову підняти народ.. Просто придумали, що замовник раша і що його заберуть до себе, коли вб'є когось з влади.. Не в'яжеться з рашою. І суд статтю змінив так, щоб можна було обміняти.. А суд український.. Хто зацікавлений, щоб він виїхав з України?
Це - дурня, що кремлю - все одно.
Нажаль в вашій свідомості в даному епізоді він вже досягає результату.

Коли прочитав про вбивство Парубія, зразу якось викликало підозру прізвище вбивці - Сцельніков. Львів'янин? Корінний? Звісно, що це нащадок кацапських нквдистів, які окупували захід України в 1939-ому. Його історія-виправдання вбивства Парубія - то легенда кацапських кгбістів. Він явно антиукраїнських настроїв. Це мені нагадує деяких форумчан.
Вбивця Парубія не виховував сина, а коли той пішов на війну - посварився з ним, - екс-дружина Джерело:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Мати загиблого розвідника 93-ї бригади Михайла-Віктора Сцельніков з позивним Лемберг розповіла про його стосунки з батьком, який зізнався у вбивстві Андрія Парубія.
Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на допис Олени Чернінької.
"З бувшим чоловіком ми розійшлись в 1998 році. А офіційно з документом - у 2000 році. Ростила я сина одна. Іноді батько з'являвся. Як то на 1 вересня в перший клас чи на якусь значну подію. З сином спілкувався, але дуже рідко.
Коли Лемберг пішов на війну, вони дуже посварились. І Лемберг скрізь заблокував пращура. Бо один був патріот, а інший ні", - написала Чернінька.
Мати воїна зазначила, що новини із суду у справі про вбивство Андрія Парубія шокували їх родину. І наголосила на важливості, щоб пам'ять про Михайла у цій ситуації не була викривлена.
"Мій син герой загинув за Україну. Пройшов Київ, Запоріжжя, Миколаїв і сам напросився на перевод у Бахмут в 93 бригаду. В найгарячішу точку. Був молодшим сержантом, командиром відділення розвідвзводу. І загинув, як Герой. Герої не вмирають!", - написала мати Лемберга. Джерело:

Вкладення

• doc_2021-02-24_11-52-02.mp4
    242.5 КБ
Коли прочитав про вбивство Парубія, зразу якось викликало підозру прізвище вбивці - Сцельніков. Львів'янин? Корінний? Звісно, що це нащадок кацапських нквдистів, які окупували захід України в 1939-ому. Його історія-виправдання вбивства Парубія - то легенда кацапських кгбістів. Він явно антиукраїнських настроїв. Це мені нагадує деяких форумчан.
Вбивця Парубія не виховував сина, а коли той пішов на війну - посварився з ним, - екс-дружина Джерело:

Мати загиблого розвідника 93-ї бригади Михайла-Віктора Сцельніков з позивним Лемберг розповіла про його стосунки з батьком, який зізнався у вбивстві Андрія Парубія.
Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на допис Олени Чернінької.
"З бувшим чоловіком ми розійшлись в 1998 році. А офіційно з документом - у 2000 році. Ростила я сина одна. Іноді батько з'являвся. Як то на 1 вересня в перший клас чи на якусь значну подію. З сином спілкувався, але дуже рідко.
Коли Лемберг пішов на війну, вони дуже посварились. І Лемберг скрізь заблокував пращура. Бо один був патріот, а інший ні", - написала Чернінька.
Мати воїна зазначила, що новини із суду у справі про вбивство Андрія Парубія шокували їх родину. І наголосила на важливості, щоб пам'ять про Михайла у цій ситуації не була викривлена.
"Мій син герой загинув за Україну. Пройшов Київ, Запоріжжя, Миколаїв і сам напросився на перевод у Бахмут в 93 бригаду. В найгарячішу точку. Був молодшим сержантом, командиром відділення розвідвзводу. І загинув, як Герой. Герої не вмирають!", - написала мати Лемберга. Джерело:
Я ж і казав вище, що такий чоловік (а тепер ми бачим, що там була й сварка з сином, бо різні світогляди) - гарна кандидатура для впливу з боку спецури, яка цьому вчиться...
Але це довести дуже не просто, скоріш зведеться - до помсти..З елементами "психічного" розладу, якщо не доведуть. Від цього й буде залежати покарання- аж до пожиттєвого.
Чого ми будемо гадати? Ми тут усі на диванах перед моніторами вже стали і криміналістами, й полководцями, й психологами, політологами, а на справді - здебільшого "профани" з різним індивідуальним життєвим досвідом.
У мене є своє бачення, але я його не буду проговорювати, бо це на рівні інтуіції, суб'єктивно й ніякого відношення до професійної роботи слідчих не має....

Нелогічно.
Якби замовник був усередині країни, то заарештований підозрюваний ще при затриманні послизнувся би на банановій шкірці і вдарився головою об щось гостре.
Кому б він був цікавий на росії, якщо вона непричетна до замовлення?
Або ж справжнього вбивцю влада б давно ліквідувала, а для довірливого народу виставила ось цього, з товстими ляжками.
І навіть підставлений росії не цікавий. Хіба що потрібно зберегти прокладку між собою і кротом у владі. Тобто, зіграти спектакль

У мене є своє бачення, але я його не буду проговорювати, бо це на рівні інтуіції, суб'єктивно й ніякого відношення до професійної роботи слідчих не має....
Та ви у всьому такий - натяки на інсайди, на сакральне знання, на акценти тощо.
Я вас навіть викреслила з кола інформаторів по обстрілам, як представника вашої локації.
Бо й там пішли акценти.
А раніше декілька юзерів писали про гучність і можна було приблизно зрозуміти, де воно сталось.
А так знову виходить, що у вас Знання, а інші юзери дурні аж крутяться.
Як у фільмі про Жеглова з Шараповим - а не стукачок ли ти...
І у вас приватна зацікавленість, щоб Петро від корита не відтягнув.
Натяки на погрози окремим юзерам з вашого боку я вже читала.

Це мені нагадує деяких форумчан.
Удобненько из Польши вещать

Нагадує йому. А.

Сьогодні отримав рішення по карті резидента.
Більше 5 років батрачу.

Вот почему то ВСЕ такие вещатели - из "заграниці", разной степени дальности.

Ну, Ви то були завжди За владу.. І за Кернеса, і за ригів..
За Кернеса i за ригiв був завжди порошенко i його секта.

51b5e20edee634ce97c38572dbdfc8ce.png

ви у всьому такий - натяки на інсайди, на сакральне знання, на акценти тощо.
Я вас навіть викреслила з кола інформаторів по обстрілам, як представника вашої локації.
Бо й там пішли акценти.
А раніше декілька юзерів писали про гучність і можна було приблизно зрозуміти, де воно сталось.
А так знову виходить, що у вас Знання, а інші юзери дурні аж крутяться.
Як у фільмі про Жеглова з Шараповим - а не стукачок ли ти...
І у вас приватна зацікавленість, щоб Петро від корита не відтягнув.
Натяки на погрози окремим юзерам з вашого боку я вже читала.
Неправда. Добрейший Дозор угрожает только кармическими последствиями. :увага:

Неправда. Добрейший Дозор угрожает только кармическими последствиями. :увага:
Это его тема. Считаю, если он как ТС не устраивает, игнорь.
А не переходи в его теме на его личность.
В своей теме его трет. Или кто трет, там вообще все непонятно.?

Останнє редагування:
Бабушка просто бдительная :квіточка:

Ну причём тут было , например :

,,Як у фільмі про Жеглова з Шараповим - а не стукачок ли ти...,, (с)

Мы не в воровской банде. Или мы, наоборот, Жегловы с Шараповым.
Непанятна канва. ?

Назад
Зверху Знизу