Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Парубий убит!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
Там дещо інша претензія була
Поки по темі про вбивство Парубія новин особливих нема, тому ми тут трохи, завдяки деяким, відволікаємось. Мені цього не дуже хотілося би...
Але краще зводити тему до ціє трагічної події, а не до політики, або до суб'ъктивних претензій, скарг. Я відносно того епізода там же й висказався, навіть емоційно. Тобто - проїхали вже. Навіть на перевіряв- залишилися чи там усі пости у їх розвитку та послідовності.

когда собаке, или коту
нехуй делать - он лижет яйца

ну вы даете,
так *****дедушке и выгодно, шоб такое было, шо он якобы не сторона данного конфликта, зато про "Зеленский боится майданов" - этой гэбушной шнягой они уже забили межушный ганглий всей европе,
я например уже замучался объяснять некоторым жителям этой уставшей от войны сраной и тупой европы, что по закону сменить власть сейчас нереально. т.е. можно заготовить речевку и ****ячить копипасту бо вони вже втомили.
и ни с какой позиции не выдерживает критики это "держится за власть"
допустим, чем? эскалацией, следовательно - продолжением военных действий? тоже шняга галимая. чем еще?

*) пардон май френч
Тобто, Ви вважаєте, що Зеленський зовсім не тримається за владу? А щодо не боїться майданів.. Пройшли акції студентів і одразу він підписав, підлещувальний до молоді, закон про можливість виїзду. А ще на Прозорро з'явився тендер на закупівлю захисних щитів для нацгвардії (в/ч 2276 НГУ) на кілька мільйонів.. Мабуть, для захисту від цапів на Сумському напрямку ...

1756996997591.webp

Да я навіть особо й не вчитивався у Нужно подумать вище
А ось зараз, після ваших слів, придивився- вона що натякнула на "стукачок" та в поєднанні з Дозором? :D
.
А вы вдобавок попросите объяснить смысл цитаты из фильма по роману Вайнеров Эра милосердия.
Правда, сейчас стыдно признаться, что ктгда-то нравились Жеглов с Шараповым.
Ну не герой же Джигарханяна, который произнес фразу о стукачке, заподозрив, что Шарапов не тот, за которого себя выдает. И попросил, чтобы он сыграл на пианино. Остальные члены банды заказали Мурку.
Надеюсь, упоминание пианино вы не поставите мне в вину.

Тобто, Ви вважаєте, що Зеленський зовсім не тримається за владу?
есть еще такая штука как глубинная бюрократия, на примере строительства фортификаций/ на примере военкомов/врачей мы это все уже видели. так отэто всьо останется, вне зависимости от ответа на поставленный вопрос.

в каком смысле "держится за" ?
-- ухожу! в монастырь! -- такого он не имеет права сказать )

А вы вдобавок попросите объяснить смысл цитаты из фильма по роману Вайнеров Эра милосердия.
Правда, сейчас стыдно признаться, что ктгда-то нравились Жеглов с Шараповым.
Ну не герой же Джигарханяна, который произнес фразу о стукачке, заподозрив, что Шарапов не тот, за которого себя выдает. И попросил, чтобы он сыграл на пианино. Остальные члены банды заказали Мурку.
Надеюсь, упоминание пианино вы не поставите мне в вину.
Може вам окрім вивчення історії споруд Харкова ще зайнятися написанням фантастичної прози?

Давайте тут писати більше , якщо щось нове або невідоме з'явиться щодо назви теми..

Назад
Зверху Знизу