Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Чомусь під шильдиком Рено йде стара модель, а від Дачі весь такий модний.Дача для рено це як шкода для фв.
А на деяких ринках її продають як рено навіть. Чи продавали. Типу України чи ****и. Типу рено логан, а не дача логан.
У них шильдик новый что-ли? Интересно, крышу все еще рвет) Дастер модел ХЧомусь під шильдиком Рено йде стара модель, а від Дачі весь такий модний.
![]()
![]()
Не захотіли, мабуть, їздити й далі з відкривачкою для пива. Тепер це «=Х=».У них шильдик новый что-ли? Интересно, крышу все еще рвет) Дастер модел Х![]()
Це не так. Зайди на renault.ua, там під маркою рено також оновлені моделі.Чомусь під шильдиком Рено йде стара модель, а від Дачі весь такий модний.
Сумніваюсь що за 800 грн хтось буде торпеду знімать в наших реаліях... Чи це ти суто за сам радіатор питаєш а не замінувсім привіт. треба замінити радіатор пічки. питання - чого така вилка у цінах на нього, від 5000 до 800 гривнів?
може хто підкаже який краще?
Сьодня йшов повз дастєра, котрий нижній, новіший. Тіки на морді в нього написано буквами Рено. Так от - ззаду барабанниє гальмівні колодки. Огуєть. Даунгрєйд якійсь.Чомусь під шильдиком Рено йде стара модель, а від Дачі весь такий модний.
![]()
![]()
У европейского производителя обязательно должна быть бомж комплектацияСьодня йшов повз дастєра, котрий нижній, новіший. Тіки на морді в нього написано буквами Рено. Так от - ззаду барабанниє гальмівні колодки. Огуєть. Даунгрєйд якійсь.
В мене на машині за 70к євро також сзаду барабани.Сьодня йшов повз дастєра, котрий нижній, новіший. Тіки на морді в нього написано буквами Рено. Так от - ззаду барабанниє гальмівні колодки. Огуєть. Даунгрєйд якійсь.
І шо, є плюси таких колодок?В мене на машині за 70к євро також сзаду барабани.
Це не даунгрейд, це просто в тебе в голові поки що не вкладається, що кожному сценарію використання свої інструменти.
КонечноІ шо, є плюси таких колодок?
Звісно.І шо, є плюси таких колодок?
Про елєктрічкі мова не йшла.Звісно.
Через те, що задні гальма менше використовуються на електричках, бо є електродвигун з регенеративним гальмуванням, звичайні дискові швидко виходять з ладу через банальне іржавіння.
Барабани мають достатню ефективність і при цьому значно краще захищенні від навколишнього середовища.
А кажуть що це я упоруюся по антикварним рішеннямВ мене на машині за 70к євро також сзаду барабани.
Та яка різниця.Про елєктрічкі мова не йшла.
Ну, якщо піплу норм, то норм.
Та це загальна проблема гібридів\електричок, бо гальма не використовуються за умови звичайної їзди - тільки регенеративне гальмування електродвигуном.Чув що Тесли буває провалюють техогляд через іржаві гальма.
звісно що про радіатор, робота для Ланоса буде під 5К по замініСумніваюсь що за 800 грн хтось буде торпеду знімать в наших реаліях... Чи це ти суто за сам радіатор питаєш а не заміну