Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ответы бывалых на вопросы новичков

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Так то всё восстановленные технологии)).
Поработает немного, потом начнется бешенный угар
м8 для Восхода походу.... Это а шо вона на крыши прилипилы якись дракончики игрушуки? ебаньки 40 летние чи шо?

А в бочках не хєр знає що?
Купи собі каністру 20л нормального мастила. Найекономічніший варіант не залити гівна.
Це точно.. і єкономія вся піде по одному місцю..
Псс: доречі чекаємо на супер БіоЕтанол бензин на заправках.. Сподіваюсь норм заправки будуть його мінімально бодяжить.

Це точно.. і єкономія вся піде по одному місцю..
Псс: доречі чекаємо на супер БіоЕтанол бензин на заправках.. Сподіваюсь норм заправки будуть його мінімально бодяжить.
Так а хулє його чекати? У всьому європейському паливі 5% спирту. І якось їздять. 5-10% в принципі похєру сучасному мотору.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

От минулого року окко продало 5000тон бенза де 5% спирт. Він вже давно у нас.

А по скидке ютубера продавана Джонни Карс пробовал брать?
Рекламирует как оригинал
Звісно що ні. Нахєра мені якісь блогєри?
Брав в офіційних магазинах, результат один.
Та і вже якось пофіг, привіз бочку пеннзоіл 22л. На рік-півтора вистачить )

• Це лайк!
Реакції: Ah
шо за фігня твориться. люди кажуть щоб їздити пару раз на рік з пробігом до 5000 км зараз на 3л бензиновому кросовері старенькому треба мати доходи не меньше 2000 долларів на місяць. це так?

На каком расстоянии нужно расположить второй лежачий полицейский от первого, чтоб на скоростях свыше 50 пробивало всё?

Питання номер раз.
Чим слід натирати шкіряні сидіння, щоб добре зберігались, але не смерділо ваксою?
В салоні Патрола охуєнно пахне шкірою. Не хочеться щоб тхнуло якоюсь поєбенню, якою жирно натирають автомобілі ізсередини в салонах б/у машин.

На каком расстоянии нужно расположить второй лежачий полицейский от первого, чтоб на скоростях свыше 50 пробивало всё?
Якщо поставити на відстані рівній колісній базі, то трясе відчутно.

Питання два. Щітки двірників мажуть. Слід замінити? По сервісним паперам бачу, що минулий власник міняв моторчики двірників, а щодо щіток - не знаю.
IMG_7034.webp

Питання два. Щітки двірників мажуть. Слід замінити? По сервісним паперам бачу, що минулий власник міняв моторчики двірників, а щодо щіток - не знаю.
Да щетки вообще расходник, раз в пару лет можно вообще запросто менять, ну или в твоем случае можно и чаще потому что много песка.

Но с другой стороны и стекла тоже стираються. Особенно если гонять по трассам за фурами.

А яких марок щітки слід купувати?
Ну від друзей чув :) Сам-то я всього один раз купував, вибрав в автомагазині в середньому ціновому да і все. Ну і там окрім розміра треба на крепление подивитися. Вони є різні, але там вроде 2-3 стандарта на взагалі всю галузь, тобто шукати не задолбешся.

Ну і це до речі в твоем випадку, дивлячись на фото, я наприклад не впевнен чи той малюнок на лобовом тому що щітки мажуть чи тому-що дворнікі ривками працюють. Але я-ж не Рамзес, ю ноу :)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу