Статус: Офлайн
Повідом.: 14838
Повідом.: 14838

З Днбхой!!!Не замахаюсь ногами дригати?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
З Днбхой!!!Не замахаюсь ногами дригати?
Знаю. Але я підкачував потім на заправці, після офроаду.Хз, як в пустині, а в говнах шоб проєхать, треба здувацца до 1 атмосфери в катках. І дуже великий ріск раззуцца взагалі. Як на шиномонтаже.
Дивна логіка: в спекотну погоду накачувати вручну, але не підключати дроти..Автор-же написав -- "щоб не возитись з дротами та акумуляторами"![]()
Навряд-чи им пощастило в еміратах мати ДніпроМВ Дніпроемє акуми підходять до будь якого їхнього девайсу. Фішка така. Можна кілька акумів купити. Шоб на всі колеса вистачило.
Я нічємУ нє здивуюсь.Навряд-чи им пощастило в еміратах мати ДніпроМ![]()
Дякую!З Днбхой!!!![]()
Буває Рошен на полицях!Я нічємУ нє здивуюсь.
І до речі -- хеппібездей, щоб все було добре і с невеликим запасомЧи є сенс у мʼяких багажних органайзерах? Щоб сумки з продуктами не перевертались і овочі з пляшками не катались по багажнику чи салону, чіпляю їх або через ремінь з сидіння у салоні, що не дуже зручно, або у багажнику також через ремінь від сидінь третього ряду. Останнє виявилось в принципі достатнью зручним.
Це ж стародавній Нісан, хоча рік випуску і досить новий. Це як і мій Спортстер - динозаври, що живуть серед насНіссан не додумались до гачків для сумок? 🤦
Дякую! )І до речі -- хеппібездей, щоб все було добре і с невеликим запасом![]()
Я юзаю аеротвін. Норм щітки.Щітки краще брати традиційні з розгалуженою конструкцією, чи "нові модні" просто палкою?
Там же вродє двє помпи. Може менша наїбнулась.VW Sharan 1.9 TDI, 2005 р.
Вчора несподівано зірвало нижній патрубок радіатора. Добре що перед самим будинком, коли вже паркувався після поїздки.
Приєднав його, залив антифриз, замінив кришку бачка антифризу на б/в рідну, бо до цього стояла нова, яку поставив навесні, просто про всяк випадок. Сьогодні проїхався 12 км - поки що ок, але якось стрьомно з міста виїжджати.
Зі старою кришкою, патрубки не зривало, але були проблеми з циркуляцією антифризу, які з'явилися рік тому, після заміни двигуна (рідний наїбнувся - поставили такий же б/в, робочий). Погано гріла пічка, час від часу взагалі холодним починала дути. Радили промити систему охолодження, але не було можливості.
Бувало що гнало антифриз в бачок.
При цьому, явних ознак пробитої гбц немає. Білим не димить, в маслі антифризу немає, масла в антифризі - також. І перегрівів не було. Але я постійно час від потроху доливав антифриз. Хз куди він з'йобувався - підтікань також не помічав.
В общєм, якась непонятна хуйня, поєтому питання: порадьте, будь ласка, спеціалістів в Харкові, які можуть з розібратися з вищезазначеною хуйньою, промити/продути систему охолодження, пічку вставити знову дути нормально. Дякую заздалегідь!
Менша, та шо на пічку?Там же вродє двє помпи. Може менша наїбнулась.
Вангуєш пробиту гбц?Да. Малєнька помпа.
Періодично жмакай патрубків. Якщо дубові, то погано.
Ще можна зранку, находодну, скинуть кришку расширітєльного бачка, натягнуть на горловину рукавичку гумову і завести мотор і погазовать. Якщо бачок з рукавичкою "проголосує за" - слівайтє воду.