Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

отношение украинцев к выехавшим за границу согражданам

• Автор теми Автор теми VOLAT
  • Дата створення Дата створення

Кого з вказанних людей ви засуджуєте?

• 38-річну жінку, яка має неповнолітню дитину. Вони виїхали до Європи, а її чоловік залишився тут

Голосів: 7 2.0%
  • 25-річну дівчину, яка незаміжня та не має дітей і яка виїхала до Європи.

Голосів: 16 4.5%
  • 72-річного професора, який на момент вторгнення перебував у Європі і залишився там

Голосів: 3 0.9%
  • 31-річного чоловіка, який на момент вторгнення працював у Польщі і вирішив поки не повертатися

Голосів: 30 8.5%
  • никого из перечисленных не осуждаю

Голосів: 316 89.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    352
Не той аудитории это рассказываете
Тебе грустных историй хочется? Держи - два дня назад прилетело в дом, где я родилась и прошло мое детство. Повезло, что все выехали и никто не пострадал. А на соседней улице не так повезло - дети выбежали с погреба - а во дворе маму разорвало на несколько кусков. Ото им воспоминания на всю жизнь останутся - зрелище это.
Надеюсь, я той аудитории рассказываю?

О , вспомнилось про уєхать.
ото як уїбала міна в мене біля хати , мабуть пів села приходило подивитись. Потім більш серйозним поруч загриміло. З Харкова евакуаційні поїзди почали ходити - кажуть по декілька годин стояли як сільодка в бочці, шоб дождатись черги в поїзд. Ну, і наші мешкаці , з дітьми особливо, почали виїзджати. А мені одна знайома (учілка) каже - ну хіба так можна ?Так ніззя , куди ви їдете, для чого евауюєтесь ? Терпіти треба, нічого страшного. Тіпа - де родився, там і пригодився . а якже діти будуть вчитися, коли виїдете ? поспорив я з нею , та ніфіга не переубідив.
А потім як начали жахать серйозними боєприпасами, що стьокла вилітали навіть не від прильотів, а від "ульотів" - та як дременула та знайома, шо казала не треба виїзджати , нічого страшного... Сміх та й годі.
Кожен з нас має лише одне життя. За яке і відповідає особисто. Тому кожен має вирішувати лише за себе - як правильно, а як ні

тебе перемагають *******? чи лесбіянки? у мене дохуя чого було але ось це ***** я ще не пробував - але ***** в 65 років якщо доживу що маловiрогiдно я iбатиму чоловiкiв!
тому що вони їбатимуть тебе, обриганий *****... :D

Ты не той аудитории это рассказываешь .
От тебя ждут других историй .
Тут ведь не успели утихнуть охуительные истории как ты семьи разбиваешь,так теперь другие охуительные истории начались-как тебя по командировкам тягают .
Ну а что-кисо ж рассказал как он в ****орезы попадал и волонтерил-ему теперь по синьке что угодно ляпать можно-а ****-потом достаточно сказать "извини " и обвинить тебя что это ты его спровоцировала,а не он спившийся ******* -и все-ему все с рук сходит-он ведь та аудитория .
Надо себе на аву поставить

Назад
Зверху Знизу