Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Отгадай слово!

• Автор теми Автор теми Синдбад
  • Дата створення Дата створення
Re: Отгадай слово!

Чё та маловат как та:збентежений::D
А ты замеряла? Возьми линейку...Подлезь под него...Сам писюн нужно нежно взять в свою правую руку... В левой придерживать линейку... Сама не заметишь, как линейка станет маловатой...:ги:

А ты замеряла? Возьми линейку...Подлезь под него...Сам писюн нужно нежно взять в свою правую руку... В левой придерживать линейку... Сама не заметишь, как линейка станет маловатой...:ги:

Вот *** если я соглашуся щас што ты бушь делать та:D

Вот *** если я соглашуся щас што ты бушь делать та:D
Не так всё быстро...А, вдруг, ты палыч замаскированный? Без тестовых вопросов и фоток - никаких соглашений!:цехф: Тут нужно бдеть и бдить...:D

"От ответа зависит, кем ты будешь на зоне".
Пожалуй, не буду пока отвечать.

Диффузор.

Начальник может поспособствовать по УДО. 2\3 срока.
Нет, он может подать документы в суд, но вопрос решается только в судебном порядке: "Питання, які виникають під час та після виконання вироку вирішуються судом за клопотанням (поданням) прокурора, засудженого, його захисника, законного представника, органу або установи виконання покарань, а також інших осіб, установ або органів у випадках, встановлених законом. Потерпілий, цивільний позивач, цивільний відповідач та інші особи мають право звертатися до суду з клопотаннями про вирішення питань, які безпосередньо стосуються їх прав, обов’язків чи законних інтересів. Клопотання (подання) про умовно-дострокове звільнення та заміну невідбутої частини покарання більш м’яким подається до місцевого суду, в межах територіальної юрисдикції якого засуджений відбуває покарання."

:D Фсе хватит издевацца нада мною!
Адью:стерво:
ca8519d4240798a3369.webp

Назад
Зверху Знизу