Статус: Офлайн
Повідом.: 13315
Повідом.: 13315
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ну а хто зараз не підвищує ціни та тарифи?что КС поднимает тарифы ?

Водафонну а хто зараз не підвищує ціни та тарифи?![]()

бо вони це зробили рік томуВодафон![]()
У меня не менялась. Еще и недавно с хорошей скидкой на год вперед проплатил.бо вони це зробили рік тому
а в мене КС вже три роки Все разом не змінювалося (і зараз не збирається, тьху-тьху-тьху)У меня не менялась. Еще и недавно с хорошей скидкой на год вперед проплатил.
У меня на год 480 грн. Посмотрим, что в январе напишутбо вони це зробили рік тому
о и мне сегодня пришло) бонусы какие-то усиленные обещают. на номере нет ни вайбера/телег/вацапов, чисто звонилка. Будет работать теперь на входящие))КС повышает цены. В моем случае с 125 до 190 грн. Но я сейчас КС не пользуюсь)
Аналогично) Пока губу обратно не закатят.о и мне сегодня пришло) бонусы какие-то усиленные обещают. на номере нет ни вайбера/телег/вацапов, чисто звонилка. Будет работать теперь на входящие))
майте совість! все дорожчає (= гривня дешевшає), державні зобов"язання з безперебійного зв"язку, ремонт пошкоджень, перехід на 4Дж... хто за це все має сплатити? чому ви не обговорюєте яйця по 70 грн?Аналогично) Пока губу обратно не закатят.
Також працює на вхідні.Аналогично) Пока губу обратно не