Спасибо, мне тоже пришло предложение перейти на этот тариф, после того как мой предыдущий подорожал на 50, и стал 200. Я подключилась и тоже в кабинете скидку на полгода не вижу, хотя сняли 100 грн за первое подключение, не 150. 😊Питання вирішено.Написав в підтримку.Там все розповіли.Знижку підключено.Але на головному екрані додатку не відображається ця знижка.Заходимо в послуги=>рахунок.І там бачимо,що знижку підключено
Вы нашли,где смотреть?Теперь понятно, скидка на полгода на месте.
Мужу сказала. 😁Вы нашли,где смотреть?
А он что ответил?Мужу сказала. 😁
После 15.00 отвечу на этот вопрос. 😊А он что ответил?
Знижка есть по июль, все в рахунке видно. На главной - не отображается.А он что ответил?
Спасибо, все нашли. Все есть. 😊Вы нашли,где смотреть?
не працює з сім для планшету (другого телефону)Ну і голосовий зв'язок значно покращується. Особливо при наявності WiFi, так як телефон використовує не мобільну вежу, а ваш WiFi роутер.
но інша мережа і не факт що вона краще запрацює у тебе.Та що, через місяць річний пакет на ВФ закінчується, треба готувати запасний аеродром. Думаю чухнути на КС Love UA Магніт. Там за 125 грн 1200 хвилин на всіх та 25 ГБ інтернету + суперсила (можна безлім інтернет взяти (80 ГБ), ТБ)
Не спрацював цього разу(((може шантаж і просто знижка на рік ?
в тому то і питання що все залежить від місця де експлуатують.Спеціально активую раз на тиждень Щасливий День за 1 грн, тестую як воно працює.
В приложении Киевстара есть вариантыА с LOVE UA на максимум можна спетлять на что-то подешевле?Тоже киевстаровское.А то я бубушке соседке пополняю счет и у нее такой пакет 250/4 недели.А она пользуется только звонки.Не часто.Дороговастенько для нее