Допомагаємо ЗСУ!

Оператор Київстар. Відгуки

Теж майже таке прийшло.Тільки на 6 оплат і знижка діє протягом 168 днів.Пропозиція діє до 30.01.2025.Мабуть перейду 28-29 січня,якщо не забуду.Бо щось накладно стає оплачувати 275 грн.Та ще й лайф пишуть в наступному місяці подорожчає:(
Лайф дорожает, но при этом даёт скидку в 20% на три платежа. То есть, если я сейчас плачу 165 грн, то ещё буду платить три месяца 176 грн. Но это неточно и надо будет узнать. Но от лайфа придется отказываться или переходить на меньший объем интернета. И тариф у меня региональный

а потім повертаєшся назад на Київстар
якщо дозволят повернутися )))
не всіх пускають
Нафік надо, я на водафоні рік за 400 грн отримав:D
)))))
Но от лайфа придется отказываться или переходить на меньший объем интернета
на водафон чи лайностар піди
десь по 120 грн в місяць на рік у кожного

Для перебіжчиків у лютому 2025 найвигідніше переходити на Водафон і Київстар, як це не дивно.
На Лайфсел можна перейти на Смарт Лайф за 160 грн.
На Київстар можна перейти на Love UA Магніт за 125 грн.
На Водафон можна перейти на Турбо за 100 грн.
Єдине що, у Лайфсел знижка для МНП діє на постійній основі, у Київстар на рік, а у Водафон всього на півроку.

кс прислал предложение подключить LOVE UA Свобода за 100 грв на 12 оплат
дале- 150 грв
наверно дешевле 100 не предложат
придется переходить на год а там посмотрим

Сегодня перешел с Смачного Безлимита за 275 грн на СВОБОДУ.6 оплат по 100 грн,дальше 150.Но.В кабинете почему-то написано,что следующая оплата такого-то лютого 150 грн.Не понял юмора.Будем наблюдать.Хотя даже,если 150,то это почти вдвое дешевле предыдущего пакета.Интернета думаю хватит.На этом пакете 15.Активировал Суперсилу.И на лайфе еще 20

Сегодня перешел с Смачного Безлимита за 275 грн на СВОБОДУ.6 оплат по 100 грн,дальше 150.Но.В кабинете почему-то написано,что следующая оплата такого-то лютого 150 грн.Не понял юмора.Будем наблюдать.
У мене так само було. Напишіть в техпідтримку коли поповните свій мобільний рахунок на 100 грн. Тільки робіть це з іншого номеру або з кабельного інтернету.

по 100 грн,дальше 150.Но.В кабинете почему-то написано,что следующая оплата такого-то лютого 150 грн
Єто нормально!
Сніжка нє показьіваєтся в кабінєтє. Вєрнєє показьіваєтся, но нє там, гдє ві йейо смотрєлі.

У мене так само було. Напишіть в техпідтримку коли поповните свій мобільний рахунок на 100 грн. Тільки робіть це з іншого номеру або з кабельного інтернету.
Вот.Я пополнял сегодня на 100 грн с телефона с этого же номера:(

Єто нормально!
Сніжка нє показьіваєтся в кабінєтє. Вєрнєє показьіваєтся, но нє там, гдє ві йейо смотрєлі.
Ладно.Может со временем напишут что-то другое.У меня так было.В кабинете была одна сумма пополнения,а СМСка пришла с другой

Вот.Я пополнял сегодня на 100 грн с телефона с этого же номера:(
Напишіть їм в приватне повідомлення в фейсбук. Скажіть їм, щоб вам підключили пакет на 4 тижні зі скидкою.

2025-01-28_213637.png

Назад
Зверху Знизу