4000 грн на місяць

Олег Ляшко

• Автор теми Автор теми Vitalik1986zh
  • Дата створення Дата створення
Я йду в Президенти, щоб захистити простих людей, – Олег Ляшко
От кого Ляшко обещает защищать простых людей? Ответ: от государства.
А чего сами люди не желают защищаться?
Лучшая защита, это нападение.
Так что нужно делать народу с тем государством от которого нужно защищаться?

Гаврош.

Только слепому и глухому необходимы доказательства...
Голосовать не буду. Не за кого. Выборы такие как и всегда; говно из говна.
А потом под телеком на диване еще 5 лет будешь бубнеть, что говно в стране и все козлы.
Классика действий типичного ватника.
Хто не скаче - той москаль. Пошевелись, подними свою жопу и сделай что-то полезное.

CzzUF5C9duY.webp

Ключевое, полезное кому? Ляшко )) И пять лет сожаления что повелся на рекламу... )

похоже что над тобой когда-то надругались

это был Ляшко? :D

Телеканал новин "24" провів власне передвиборче опитування серед глядачів сайту й користувачів соцмереж. Основне питання — кого цьогоріч обере президентом Україна?
Наше голосування не претендує на рівень соціологічного опитування, адже участь у ньому взяли трохи більше 12 тисяч людей — читачів сайту телеканалу новин "24".

Отож, за результатами цього електронного голосування, перше місце виборов лідер Радикальної партії Олег Ляшко із 3832 голосами.

На другому місці лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко (2578 голосів) і на третьому — лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош (2009 голосів)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Не моє, проте поділяю думку:
Чому я, націоналіст, буду голосувати за Олега
Ляшка
25 травня відбудуться перші в історії сучасної
України дочергові президентські вибори.
Можливими вони стали завдяки героїзму сотень і
тисяч патріотів України, які ціною власного життя і
крові, усунули банду Януковича від влади і які
зараз зі зброєю стали на захист территоріальної
цілісності України.
В перших рядах революції Майдану та захисті
Вітчизни, знаходились і знаходяться українські
націоналісти, які прикладом своєї жертовності
вели та ведуть в бій українців за ідеали свободи
та справедливості.
Звичайно, націоналісти хотіли б обрати свого
президента і мають як мінімум двох кандидатів, які
трактують себе українськими націоналістами – це
лідер «ВО» Свобода Олег Тягнибок та очільник
«Правого сектору»Дмитро Ярош.
На жаль, обидва кандидати-націоналісти
змагаються лише за те, щоб подолати
п’ятивідсотковий бар’єр. Що ж робити
націоналісту? Голосувати за Тягнибока чи Яроша і
дати можливість олігархам провести свого
кандидата в президенти чи все ж таки віддати свій
голос хоч і не за націоналіста, але послідовного
захисника соціальних та національних інтересів
українського народу, лідера Радикальної партії
Олега Ляшка.
Окрім цього, хочу всім нагадати, що в часи, коли
територіальна цілісність України опинилася під
загрозою, лише один кандидат в президенти
почав не просто відвідувати частини, а особисто
приймав активну участь на передовій у боротьбі з
окупантами та колаборантами. Саме завдяки
Олегові Ляшку націоналісти отримали зброю для
захисту нашої Вітчизни.
Вибір насправді дуже простий, згідно усіх
соціологічних досліджень Тягнибок та Ярош не
мають жодних шансів пройти в другий тур
президентських виборів. Натомість Олег Ляшко, як
засвідчують політологічні та соціологічні
дослідження, впевнено потрапляє у другий тур і є
абсолютно незручним конкурентом для кандидатів
олігархів. Саме через це, я як український
націоналіст, політв’язень режиму Януковича,
звертаюсь до усіх побратимів та соратників по
боротьбі із закликом 25 травня віддати свій голос
за українського патріота Олега Ляшка.
Ігор Мосійчук, журналіст, політв’язень

я как то на гомосятской тематике не зацикливаюсь в отличии .....
и гдеже я зацикливался? факт в студию!

а пока такого факта у тебя нет, подумай, почему тебя тянет шутить на эту тему )))

Вот читаю я эту охинею и не могу понять или ТС и в правду такой наивный или идиот или за бабки тут за лошко очко себе рвет или все же больше второе чем третье или и второе и третье вместе
Не ты один.

Не гоніть пургу! який ляшко? Всі його розмови розраховані на людей так би мовити з "середньо спеціальним" розумом, (таких нажаль не мало)там більше популізму ніж здорового глузду.Він вирішив бути Українським жиріком,на цьому і тримається. Тим більше він в любому випадку не пройде, так що не ставте на лузерів це гибле діло.

Останнє редагування:
Не гоніть пургу! який ляшко? Всі його розмови розраховані на людей так би мовити з "середньо спеціальним" розумом, (таких нажаль не мало)там більше популізму ніж здорового глузду.Він вирішив бути Українським жиріком,на цьому і тримається. Тим більше він в любому випадку не пройде, так що не ставте на лузерів це гибле діло.

А еще может кто забыл, что во времена господства Яныка и ПР оппозицию на ТВ не пускали, а вот Ляшко регулярно "мочил" ее лидеров на программах у Шустера и Киселева. Это было гадко и противно. И все это явно делалось под руководством администрации президента Януковича.

А еще может кто забыл, что во времена господства Яныка и ПР оппозицию на ТВ не пускали, а вот Ляшко регулярно "мочил" ее лидеров на программах у Шустера и Киселева. Это было гадко и противно. И все это явно делалось под руководством администрации президента Януковича.

что за бред... теперь оказывается шустер работает на януковича :рл:

единственное что смущает что 1. он скорее все же пиарится на событиях чем принимает в них участие 2. путин х"йло это как то недостойное поведение для будущего президента особенно что на встречу с ним приходят не только взрослые. 3. Совсем непонятно какой он организатор кажется что его партия скорее фиктивна чем реальна 4. Способен ли он построить реальный диалог с жителями востока не угробить и так шаткие позиции патриотизма.
Если б не эти четыре пункта я думаю он бы был чуть ли не идеальным кандидатом из существующих. Моя жена так вообще по ее словам "влюбилась". Лично я пока из реальных выбираю между ним и Богомолец.

Лично я пока из реальных выбираю между ним и Богомолец.
Не даром на Западе смеются над нашим избирателем.
Говорят: "украинцы выбирают из двух зол меньшее, а отказаться от этого зла вообще не хватает ума".

Гаврош.

sasa82, если во второй тур пройдет Ляшко-думаю подключишься))
если Богомолец-то подключусь я и поддержу Богомолец)) вообще в идеале хотелось бы чтоб они объединились до 1-го тура (просто в том же рисунке ведения дел после выборов О.Ляшка, Богомолец он хочет назначить Министром здравоохранения)...т.е. как бы они связаны, на Гриценко и Яроша у него тоже ставка есть после выборов, в то время как и у самого Гриценка имеется для Богомолец/Ляшко какие то должности в министерстве,если верить табличкам Гриценка....но они почему то не объединились, я за Ляшко, т.к. у него мне кажется больше всех из народных кандидатов пройти во 2-й тур и он более действенно всё же работает! и в Раде много проектов дельных предлагает (на сайте Рада) можно посмотреть его внесенные законопроекты за посл.6 месяцев!

+100!:пиво:

HUsSnk2Ha5k.jpg
даже на митингах на Ляшко больше собирается)

Назад
Зверху Знизу