Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
У список треба вносити природні краси. Архітектурні об'єкти ми розглядати не будемо.Шаровский замок и парк
Сковородиновский музей с парком и прудами
А где будет использован список?У список треба вносити природні краси. Архітектурні об'єкти ми розглядати не будемо.
Соромно сказати, але я там ще не був. Треба сходити.Мои любимые Буды с их прудами
Озеро с островком в районе Старого Мерчика
Меловые горы под Волчанском
розумними людьми
Я думаю, что настоящий художник увидит красоту даже на своем дворе.Я , думаю ,что понятие красоты это философский вопрос ,культура , жизненные ценности каждого человека ,а не совокупность кустов видимых с бугра .( хотя .....)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ось !! Місцева краса !! У мене в огороді !! Прошу шукуватись в чергу щоб подивитись !
Я думаю, что настоящий художник увидит красоту даже на своем дворе.А настоящего нехудожника хоть носом тыкай и объясняй - не увидит.
![]()
Днями в бесіді з розумними людьми почув фразу, що в Харківській області немає красивих місць. Таких щоб аж дух захоплювало або дивувало. Не можу з цим погодиться. Пропоную скласти список 10-ти найбільш красивих місць на Харківщині.
Для початку пропоную внести таке місце. Тераси в селі Городнє. Я маю на увазі не кам'яну кладку, а види з терасових берегів на ставки і поля.
Меловую гору Чепель я себе давно уже наметила в далеко идущие планы. К сожалению, добираться туда общественным транспортом сложно. Или с ночевкой надо