Статус:
Повідом.: 32200
Повідом.: 32200
- 🔴 23:58 Повітряна тривога в Харків.обл.
Когда то я страховался в Унике.Была там дама которая сначала набивала базу,давала хорошую цену.Я страховался и даже не сравнивал цену.Один раз она мне позвонила и я позволил себе сказать что у других дешевле,причем прилично,при одинаковых условиях.Она меня как то хамски на это ответила,в итоге я не стал страховаться там.Потом посыпались звонки с центрального офиса,смски про чуть ли не 50% скидку.Проебали клиента и резко решили менять ситуацию.Ну, я нікого ні до чого не закликаю, але штрафи за відсутність автоцивілки, як я розумію, залишились на даний момент тими самими.
Здається мені, споживачі в регіонах перейдуть на старі корупційні схеми спілкування з поліцянтами...ба, я впевнений, що вже таке діється аж бігом.
Особисто в мене зараз одна автівка фактично перетворилися на "авто вихідного дня", і її я страхувати після закінчення терміну дії вже не планую, особливо їздити на даний момент нікуди, а на полігон і так возять, коли воно треба.
Хз, на шо там страхові розраховують. Раніше я просто раз на рік страхував три машини, хоча одна майже не використовується, та й в ще однієї пробіги ніякі.
Зараз буду страхувати одну, нам її вистачить повністю. І воно начебто сума все одне не гигантська, але я не розумію тих "покращеннь" від страхових, тож, десь на третину платежів вони від мене отримають менше в цьому році. Нехай кормляться в іншому місці, ога.
P.S. А бабосів їм явно несуть менше, бо ніколи ще мені за квартал до закінчення терміну дії полісу зі страхової ще не телефонували, а от в цьому році вже аж два рази.
Вот к чему я.Думаю что страховые сами в ахуе с этих цен и как то пытаются вырулить.Отсюда и звонки-напоминалки.