Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

W!Z@RDЩо знову трикутники тиснеш,,,:рл:

Манипулируете? Когда Порошенко говорил, что цена не вырастет?
А цену даёте только за этот год. Нехорошо.
пфф. пожааалуйста:
4eacac.webp

в прошлом году максимальная цена была: 55,7 в январе, минимальная 47,92 в июне.
Вы сказали:

нефть подорожала в 2 раза.
ок. умножаем: 55,7*2=111,4... 47,92*2=95,84..
в этом году максимальная цена была 82,72 и сейчас снижается

вопрос: кто то не дружит с математикой? или Вы для простоты расчетов округлили?

а как же меморандум о повышении до мировых?
Що до світових?
Тобі влада бачу не подобається, ти хочеш під себе вибрати владу.
Значить все, що ти там написав про свій достаток,брехня і ще, а ти податки сплачуєш,з цього що заробляєш.

Йой, а вы видели как переименовали порохоботский паблик "А что там у ПАПы?"
Вот тебе двуличная суть нынешнего порохобота, стыдящегося украинского языка, ведь паблик должен именоваться не иначе как "А що там у ПОПи?"

Пропетлять перед МВФ.
Уговорить его пойти на уступки. Как хотите называйте, но хотели же сделать, как вам лучше. А вы опять недовольны.
я считаю что Украина могла бы обойтись без международных кредитов, взяв кредит у своих олигархов под 1-2%, но если уж решили сотрудничать то должны выполнять взятые обязательства а не думать как теперь "пропетлять" и надеется на снижение цены на нефть.

Я Вам много раз уже по разным темам давала ссылки. Вы мне даже в репу спасибо за них писали. Забыли уже?
нет не забыл, но это были ссылки не на документы а на сайты, так или иначе подтверждающие Вашу точку зрения.

что бы в теме "Критические замечания к событиям в Украине и вокруг Украины." не было Критических замечаний к событиям в Украине и вокруг Украины, Вы постите новости "Чё там у *****ов"?
позвольте вопрос? а в чем критическое замечание этого Вашего поста?

Уляна Супрун.

У нас ду-уже потужне поповнення!

Знайомтеся — переможці у конкурси на нову державну службу Міністерство охорони здоров'я України. Ці люди віддаватимуть свій час і зусилля для продовження трансформації системи охорони здоров’я та незворотних змін в Україні.

Ті, хто переміг на посади директорів директоратів і керівників експертних груп, ще проходитимуть спецперевірку. У цей час триватиме адаптаційний період — щоби вони якомога швидше зрозуміли весь контекст роботи та стали невід’ємною частиною команди. Будемо всіляко допомагати їм опанувати свої завдання в Міністерстві. Важливо відразу зрозуміти, що це:

➡️ не перекидання паперової роботи з відділу на відділ
➡️ не нескінченне підписання документів

Головна ціль нової державної служби — створювати державну політику та допомагати її імплементувати. Ці люди мають стати генераторами нових ідей, підходів та філософії у роботі системи охорони здоров’я. Всі вони вже мають досвід роботи та виконання важливих рішень в окремих проектах.

Наприклад, Andriy Skipalskyi — співзасновник Реанімаційний Пакет Реформ - РПР, керівник Українського центру контролю за тютюном та голова правління Центр Громадянського Представництва "Життя". Багато років він бореться з тютюновим лобі в Україні. Зокрема завдяки потужній антитютюновій адвокації від його команди, зараз не можна курити у закладах, на роботі та в громадських місцях.

Або Оксана Сухорукова — співзасновниця благодійного фонду СВОЇ. З 2014 року організація допомагає постраждалим внаслідок російської агресії в Україні. Від всебічної допомоги забезпечити їм гідне і безпечне життя до співпраці з державними органами у розробці політик.

Кожен з тих, хто пройшов конкурс, має дуже цінний досвід, який знадобиться для втілення наших завдань у Міністерстві. Згодом більше розповім про кожного з них.

Побажала новеньким не згубити вміння робити фахові й нестандартні рішення, бути допитливими до нового і непримиримим до несправедливості. Не погоджуватися з тим, що не подобається. Навіть якщо звідусіль переконують “так завжди робили, інакше не можна”. Все можна змінити, якщо не шкодувати зусиль і не здаватися. Ніколи не забувати, що ми прийшли сюди працювати на результат, давати не відмовки, а рішення. Бажано кілька ��

Від себе обіцяю всіляко допомагати зреалізувати найбільш амбітні рішення, якщо вони працюватимуть на захист здоров'я українців. Двері мого кабінету завжди відкриті.

8dagdh.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Отличное интервью с Гонтаревой, которая сейчас работает сотрудником Лондонской школы экономики и консультирует центрабанки других государств по вопросам монетарной и валютной политики.
Ну и понятно, зрада, Гонтарева развалила экономику, раньше было лудше, долларпавосемь и тэ пэ.

Кроме всего прочего отлично рассазала про предсмертное состояние Привата в 2014 году, держащего вклады 20 миллионов граждан, но при этом не имеющего активов. Шикарно.

А лично зрадоёбам там елеем на душу станет ****осение Пороха от Гонтаревой. Ну и всяких Наливайченко, о которых она прямо сказала: те будут выть тому, кто им кость бросит, хоть Пороху, хоть ***лу.
И про "злочинну владу" хорошо:
"Якщо для когось "злочинна влада" була представлена ​​Віктором Януковичем, то подивіться на баланс цих банків, і ви зрозумієте, що "злочинна влада" діяла на території України років 20. Держбанки використовували як хотіли. От нещодавня історія — нардеп Станіслав Березкін, компанія Креатив і так далі [САП звинувачує "групу" Березкіна в тому, що вони в кінці 2013-го — початку 2014-го вкрали з державного Ощадбанку $20 млн]. Це ж не сім'я Януковича вже, правда? А перед цим, подивіться: брати Клюєви, до Клюєвих ви інших знайдете. Весь політичний олімп."

Вот какая должна быть критика влады, а не "они все *****асы, нинавижу..."

Йобте, бабушки аж бегом. "Она газ сделает дешевше!". Ты попробуй скажи этой бабушке, что в таком случае она из своей пенсии, ещё до того как та попадёт к ней в руки, два раза заплатит разницу между рыночной и предвыборной стоимостью - один раз за себя, а второй раз вот за этого уважаемого человека на Каймане. Так бабушка тебе с пеною рта будет доказывать что ты молодой ещё, в жизни ничего не понимаешь. Она, которая просрала одну страну и почти просрала вторую - понимает, а ты, малолетний сопляк, нет.

Йобте, бабушки аж бегом.
:клас:

Совість – вона або є, або немає. І плювати на свою державу ти можеш хоч на російській, хоч на українськiй, хоч на угорській мові.

Позиція – це така штука, мати яку, мабуть не всім дано. На будь-якій мові позиція – це чітке ставлення до певних речей. Ти або громадянин, або ні. Або відповідальний, або ні. Або свiдомий, або ні. “Мне по барабану” чи “моя хата з краю” – має один сенс. Байдужістю й безвідповідальністю називається.

Ввічливість на будь-якій мові – ввічливість. А усвідомленість – це взагалі щось недосяжне, мабуть. Тому що коли ти без оглядки на мову захищаєш свою країну від російської агресії – то це одне. А коли продаєш свій голос за гречку чи бігаєш на оплачені мітинги в підтримку певного політика – то українською мовою це називається продажність. І від того, якою мовою ти при цьому говориш, та ще якщо на тобі вишиванка – то продажність від цього суті своїй не змінює. Вона такою і залишається.

Мова не про мову, яку я поважаю (!!!). Мова про базові людські якості. Такi як:
– не вбивай;
– не вкради;
– май совість;
– май сміливість і позицію;
– будь людяним;
– будь чесним як мінімум по відношенню до себе;
– вмій бачити себе з боку і т.п.

Продавати свій голос і зраджувати свій народ – це питання твоїх особистих людських якостей. Контрабанда, несплата податків, дача хабарів, нехтування законом – сенс один.
Будь-якою мовою світу.

Авторский блог Елены Кудренко

hfjhe5.webp

Назад
Зверху Знизу