Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Та де там. Наприкінці війни довелось зольдбухи СС та фельджандарма вермахту поміняти на звичайного писарчука, аби червоні не розстріляли. Хто з наших потрапив до амерів - ті навіть зброю не здавали,тільки нашивки денацифікували і далі несли службу на шляхах. А хто потрапив до зони савєтів - майже ніхто не вижив. Тому яка там пенсія? Сховати подалі той стаж і не висовуватись. Не до жиру, бувати б живу.:D Арбайтсбух якоїсь жіночки - фотка вирвана, а усе інше не постраждало. Теж історія.:кручусь:
От тільки в рейху вони зелененького кольору, а окупаційні - брунатного.
То ви, дядьку, людина з бувальців.:D:D:D

Суд дозволив затримати майора Мельниченка та заарештував його майно
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Мельниченка підозрюють у шпигунстві, розголошенні державної таємниці, перевищенні службових повноважень і відмиванні злочинних доходів.
Леня не прощает))

О, діду тільки помітив?
Та я ж не з гестапо шоп за фельжандарями слідкувать. Стоїть собі якись німак, то й нехай...
e8fdgc.webp

"Світ мій, дзеркальце, скажи...":D:D:D

“15 сентября, около 15:30 на одной из центральных улиц Херсона сотрудники патрульной полиции задержали начальника СЗС ОО ГУ СБУ в АР Крым подполковника Рожкова. Указанное лицо убегало от сотрудников полиции и потеряло служебное удостоверение. Причиной задержания стало то, что п / п-к Рожков в нетрезвом состоянии мастурбировал на детской площадке в присутствии детей. ГУ ЧП рассматривается вопрос о возбуждении уголовного производства по ст. хулиганство”, – говорится в сообщении.

Скажи? Дев'яносто п'ять років тому написано - а й досі актуально. А мені сподобалось про довірливих дурників, що зв'язують собі руки якимись домовленостями, у той час як партнер діє як вважає за потрібне, наплювавши на усіляки правила, коли вони йому невигідні - хіба не про Мінськи домовленості мова? Один в один. Ми змушені грати по правилах тим часом, як ****а плює на усі домовленості і гне та робить своє.
Скоріше навіть про Будапештський меморандум. Мінськи домовленності після нього взагалі наче пук у калюжу. Так нічого й не навчилися...:рл:

Натомість скільки відкриттів нас чекало у майбутньому. :D
Отак читаєш релігійну історію про якусь ікону у підмосковному місті - ця ікона врятувала місто від навали ворогів: коли її обнесли довкола кріпосної стіни, ворог обійшов місто і не став його брати приступом. А який ворог? Поляки з козаками. Он воно як, виявляється наші діди ходили з поляками на маскву, але трохи не дійшли. Сил не вистачило у поляків, додому повернули. Хоч наші й поривалися йти далі. А *****и досі святкують цей день як свято - цю ікону там досі тягають щороку навколо міста. Так обісралися свого часу, що досі святкують це як "чудо".:іржач:
А рука Кутузова шо її кругом москви на літаку облітали від німця у 41-му?

Двоє українських бійців загинули в зоні ООС, ще один - поранений. Втрати ворогів - 8 осіб

У районі ООС затримали 11 підозрюваних у співпраці з "ДНР"
Через сколько отпустят?

У Раді не молитимуться після початку засідань
У парламенті зняли з розгляду законопроект №6722 про читання молитви "Отче наш" відразу після відкриття пленарних засідань
*** , это АДЪ

Плакат старий, але виявився якраз до речі.
Тост: Ну, за сірійську ППО!
Щас спою!
Ой летіли дикі люди, ой-я-ой!
А по ним шмальнули "друзі", ой-я-ой...
Але все "дно винна хунта, ой-я-ой...
А я вдарю у цимбали, ой-я-ой...

Порохобот-це той, хто ***** і продажна ******.

Порохобот-це той, хто руйнує і поплюжить Україну та українську націю.

Порохобот-це той, хто на інформаційному просторі захищає злочини олігархів, крадіїв та інших злочинців.

Порохобот-це той, хто ***** і продажна ******.

Порохобот-це той, хто руйнує і поплюжить Україну та українську націю.

Порохобот-це той, хто на інформаційному просторі захищає злочини олігархів, крадіїв та інших злочинців.

Схоже на клятву починаючого порохобота при вступі у шоколадну субстанцію...:D

Станислав Краснов
58 мин.
56 років з дня народження Великої Людини - Сашка Білого.
4,5 роки з дня його підступного вбивства.

56 років це тільки початок політичної кар`єри. Скільки всього він міг би зробити.

Він своє життя приніс в жетрву Українському народу. Не будував кар`єру, не втік за кордон. Кожен день його життя був служінням Україні. І смерть свою він прийняв за це.

Люди, що його вбили - це конкретні люди. Є конкретні опера, що його закували в наручники та застрелили. Вони далі працюють, отримують нові звання, ми їм платимо зарплатню та відпускні. Вони відомі, відомі і замовники вбивства.
Як так може бути, поясніть мені?

Страшна ситуація. Дуже сумна дата.

Назад
Зверху Знизу