Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

У вас и женатых в стране ****а не было
Ну так прикольно в туалеті ****ом займатися,а ше на природі в білій спідниці на зеленій траві.А ше в купе в поїзді по кролячому.
Діло не в ****і діло в кохані,а тебе це видно обійшло стороною,залишилась тільки ****алка.

Так попереджую кат-цапам які звертаються до мене на язіку загарбника і вбивців наших захисників і дітей,я відповідати не буду.
Я Українець,ви хто?

10 том сочинений и обещаний.
Окрім того, Порошенко зазначив, що з першого дня свого президентства робив, робить і буде робити все для того, щоб на українську землю прийшов мир.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Людина, яка не володіє мовою народу, на землі якого живе — або гість, або окупант, або раб...
Слава Україні !!!
Циник або педрило. На ***, в игнор. С мерзотой не общаюсь.
Мне достаточно пяток нормальных, не пососулек рошеновских.

Политическая клоунада.

Із 354 партій, які за даними Мін’юсту були «живими» на 1 січня 2018 року, юридична адреса 279 політсил – у Києві. Читайте більше тут:

Я Українець,ви хто?
Що, ****о, робиш у Литві? :D

eefe7c.webp

Бацька обиделся.
Надо определяться. Если они решили нас наклонять постоянно непонятно за что, тогда будем искать свое счастье в другом месте.

Щирый украйинець я тебе киношку выложил

Да какой он украинец :рл: Он как гадя, засланный.
Та тоже : путин ***ло, а потом цьомкается с колаборантами. Нормальный украинец никогда в жизни *****ами пол Украины не назовет, только потому что людям неприемлема политика президента. И то, только в части торговли с врагом и нереформами.
Ладно, сегодня устроили типа дня всех святых, и порохозомби могут с нами, смертными людьми, пообщаться. нехай строчит.

Макар Ернстенко 🇺🇦

@MakarErnst
6 ч.6 часов назад
Еще
Бачу пішла тема про масову міграцію українців,тож своїх п'ять копійок теж вставлю.Із тих кого знаю,знайомі,знайомі знайомих,70% виїхали,10% зараз виробляють документи і шукають куди виїхати,20% поки надіяться на зміни,або ж просто пливуть за течією.Отака арифметика.

Вгадайте по фото, де проводяться реформи?

= = = = = = = = =

fajgc4.webp

fcah5j.webp

8fdaaf.webp

Может она не знает, что изобрели презервативы? :D Или денех не хватает?

Назад
Зверху Знизу