Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

За сутки наемники РФ 11 раз обстреляли позиции ВСУ, ранены двое украинских воинов, - штаб АТО

По кількості повідомлень я зрозімів, що я свій серед своїх. Жарт на трієчку...
Хоча що нам втрачати :)

нет никакого вторжения!
было бы вторжение - была бы война.
а так торговля, мир да любовь...а борьба с терроризмом..то наше внутреннее дело.

Аха-ха-ха (тричі).
Кожного разу дивуюся данними статистики....
Кожного разу розумію, що це *****ий ****ець...

Рідкісні кадри вторгнення германського вермахту на територію України. Степи під Харковом, 1 квітня 1942-го року.
fc2dhd.webp

Це фейк, бо башта від радянського танка :D:кручусь:

Андрій М. Александров
Для всех
30 мар. 2017 г.
Епоха жрать-****ь-ржать.

Мені 28 років. Я народився і виріс у Києві в російськомовній родині. Зараз я живу в епоху змін. Кажуть, що це найкращий час для розумних людей. Але велетенська частина української нації - сіра маса. Я не кажу про політичну націю, не про громадянське суспільство, тому що цих людей занадто мало. Я про людей в цілому. Про людей, які гривню називають рублем. Про людей, які украЇнське називають укрАїнським. Про людей, яких не обурює корупція і вони не ходять на вибори і акції протесту, але напружують пальці, коли з вулиць починають змивати тоталітарний наліт у вигляді пам'ятників і назв проспектів. Або коли політичній нації повертають її право на українську мову в усіх сферах життя.

Ось в ці моменти сіра маса колишеться з боку в бік. Щось змінилось. І це аморфне непорозуміння горлає "а навіщо". Ще вони люблять говорити "нехай це хтось інший робить", "всі крадуть", "все погано" і "а що мені ця країна зробила". Потім ця маса йде давати хабарі, ніби не було Майдану і вбитих за іншу країну. Потім їде фотографуватися на тлі Кремля. Співати концерти в Росії. Відпочивати в окупованому Криму. А що? А що.

З боєм і кров'ю з цих людей вичавлюють українську політичну націю, щоб харків'янин згадав, наприклад, що саме його пращури дали Радянському Союзу, а сьогодні дають Україні кращі уми і досягнення. Де ж гідність? З сірої маси потім обирають і політиків - таких же самих біороботів в три кнопки ЖСР.

Для мене сіра маса асоціюється з попсою - з телевізора, смартфонів, планшетів, комп'ютерів і навушників. Нескінченна сіра хвиля лайна і порожнечі, яка вливається в уми. Але ж це свідомий вибір. Всі інструменти в цих людей є. Але вони ними не користуються. Вони використовують інтернет і технології, щоб ставати тупішими. Ще більше нічого не знати. Ще більше нічого не хотіти.

Приблизно так мислять багато жителів Донецька, де "тільки б війни не було". Саме через нього, дурні, саме через це страшне формулювання "тільки б не було" війна і триває. І не закінчиться. А там, де люди продовжують так мислити і жити - може початися в майбутньому.
Я розумію, що в більшості країн світу є ці люди, яким все одно. Але коли я бачу їх на вулицях воюючої країни - це виглядає не менш нестерпно, ніж корупція. Жрать-****ь-ржать, полюбіть землю під ногами, нарешті. Сходіть на вибори. Сплатіть податки. Проконтролюйте їх використання. Об'єднайтеся в громадянське суспільство, яке читає новини, цікавиться навколишнім світом, цінує свою політичну націю, свою особистість, бажає керувати своїм життям і напрямом руху країни. Або зваліть скоріше. Дайте більше простору людям, яким не байдуже, хто вони є.

Petro Shuklinov

Ну зараз хоч гілка адекватна стала ВТОРГНЕННЯ ЗРАДОФІЛІВ.
Вся малина сюди приперлась.
Яке в нас свято.

А в нас точно свято,Великдень.
ХРИСТОС ВОСКРЕС!
adjjj0.webp

Ну и ****уй яички барину перекатывать.
І як ти цим писком їж,стільки негарних слів.
Як би непогана кобіта,не скоріше ти гермафродит не повезло тобі дефективна ти,шкода,но як джентельмен квіти я подарую тобі.

hhhd7a.webp

Назад
Зверху Знизу