Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Хлопці, вам не набридло засирати тему розмовами з упоротим пітерастом? Я навіть випустив його на деякий час з ігнору, щоб подивитись що він таке розумне зміг тут видати, що ви вже декілька годин з ним дискутуєте. Виявилося що як був смокі пітерастом-флудерастом так ним і залишився. Крім бруду, флуду і демагогії він нічого по собі не залишає. Коротше, пітераст - зразу на..уй!

Из-за задымления в детской больнице в Краснодаре эвакуировали 130 человек
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Пожар возник на территории промзоны по адресу 2-й Вязовский переулок 10, где вспыхнул ангар. Изначально сообщалось, что площадь пожара составляет 800 кв. м., после уточнения информации была названа цифра 400 кв.м. Пламя быстро распространяется, слышны хлопки, сопровождающиеся выбросами пламени.

Хлопці, вам не набридло засирати тему розмовами з упоротим пітерастом? Я навіть випустив його на деякий час з ігнору, щоб подивитись що він таке розумне зміг тут видати, що ви вже декілька годин з ним дискутуєте. Виявилося що як був смокі пітерастом-флудерастом так ним і залишився. Крім бруду, флуду і демагогії він нічого по собі не залишає. Коротше, пітераст - зразу на..уй!

Любопытство сгубило кошку(с) Не подглядывай, как Льовушка. :ганьба:

Доброго ранку. :)

c7fdhe.webp
,

В Польше растет враждебность к украинцам, - исследование

*******и предложено убраться, без условий и оговорок

Так я ж і не забороняю - на здоровля. Сам іноді виходжу з акаунту, щоби подивитись на висери заігнорених, чисто пореготати. Але, одна справа спостерігати за хворим, а зовсім інша справа починати дискутувати із хворим на голову - це вже щось зовсім інше. Це все одно, що розмовляти із дурнуватим песиком, який кидається на тебе і намагається вкусити. Таких або ізолюють, або відганяють копняком. Копняка може дати лише модератор, тому я вибираю їх ізоляцію - ігнор. Ну не кричати ж мені на них цілими днями "фу!", "пішла геть, дурна тварина!" та інше? Набридає ж:незнаю:

По другому и нельзя.
ФЖ, только не понимаю, а зачем выходить с акка или читать с клона иногда высказывания заигноренных? :незнаю: Вижу в кабинете что смокки мне что то пишет, но я его не читаю сообщений а просто удаляю все сообщения и все.

Позитиву трошки в тему. :)
Футбол на велосипедах — дуже видовищно

Значит где-то присосались и им есть , что терять.
Доброго ранку, панове!

Доброе утро, Ирида.:)
Конечно. Только финансовый интерес движет отдельных юзеров рвать **** за этот режим. Другого не дано.

Самый дерзкий угон автомобиля в США. ВИДЕО

Почему Юля, Югга, теперь кобыла не говорят о этой проблеме на свободе?
"У СІЗО немає жодної камери, де б не порушувалася людська гідність. Відеокамери стоять так, що я не можу роздягнутися, щоб мене не знімали, не можу сходити в туалет. У деяких моментах, навіть гірше, ніж СІЗО у ворога", - продовжила вона і додала, що камера не схожа на "європейську в'язницю".

Этим повезло меньше, чем Троянской, хотя испытаний им пришлось перенести в разы больше.74 человека, освобожденных из плены боевиков на Донбассе, до сих пор не получили финансовую помощь в размере 100 тысяч гривен, обещанную премьер-министром Владимиром Гройсманом и министром соцполитики Андреем Ревой. Об этом пишет «Громадське».

Ви неуважно читали: іноді, щоб поржати. Під настрій. Останні дні настрою не було - не виходив. Почистив куки на браузері - вивалився із акаунту, дивлюся - мама рідна! Відьомский шабаш із димлячими бісовими дупами. Скоріше зайшов до акку, від гріха подалі - піст на дворі.
Тобі з гори видніше. Мені хамів вислови не цікаві.

Знову покращання. :відстій:

Достали твари уже.
В Харькове на гривну подорожает проезд в метро и общественном транспорте

Ещё одна рехворма. Кто-то же её проллобировал.
Если украинские следователи будут получать много отказов от судей о проведении судебно-медицинской экспертизы умерших, они просто перестанут расследовать часть смертей.

Читать полностью на

А тобі ніколи не було смішно, коли ******ки, кривляючись, корчать рожиці тобі через скло вольєру у зоопарку Фельдмана? Так же само прикольно іноді дивитися, як корчаться деякі заігнорені, намагаючись вивести тебе із рівноваги і змусити опуститися до їх рівня спілкування. Сміх та й годі. Головне - не зловживати. Ми ж до зоопарку кожен день не ходимо, правда?:іржач:

О, знов набігли. Тільки на годину пізніше. Годинники забули перевести?

Ні, краще в Екопрк з'їздити. Звірі хоч ведуть себе природню і то вже краще.
До того ж можна прогулятися у самі віддалені куточки території і понасолоджуватися тишею.

В стране количество гривневых миллионеров за год увеличилось в два раза. Каждый второй живёт в Киеве.

Одно из них, которое отвечает за дороги.
Украинские чиновники продолжают отчитываться о своих доходах. Так, к примеру министр инфраструктуры Владимир Омелян заполнил декларацию, в которой указал 1 млн 253 грн 17 грн доходов, а его жена - бесплатное пользование автомобилем BMW X5 в 2017 году. Об этом свидетельствуют данные Единого государственного реестра деклараций лиц, уполномоченных на исполнение функций государства или местного самоуправления.

Просто я сам миллионером стал за последний год, и не знаю хорошо это или плохо

У скільки обійдеться українцям домашня паска цього року?

Назад
Зверху Знизу