as2666alkah
Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 4938
Повідом.: 4938
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Кат-цап і ольгинець ти, який ненавидить все українське,який ненавидить владу,якаб не була,бо не дають халяви,бо не зробили завод де можна дірки свердлити в гайках понад 30 років і потім дістати персональну премію за високі здобуття для України.
ГНИДА ТИ,ГРЕЧКО СОС.
ТИСНИ ТРИКУТНИК,херой з під маминої спідниці.![]()
Навіть для таких сепарів, які кричали путлер введи війська,ти нічим не відрізняєшся від них.Правила ХФ никто не отменял. Даже для.. Да для всех правила должны быть руководством.
Пішов ***** гандрон.
Та я-то пойти могу, но уж не ты ли заменишь меня в ЗСУ😂
Тебя с лёгкостью может заменить вот это:
Картофелечистка Fimar PPN/18 380В
![]()
Боже ж мій! Ну коли вже ви навчитЕсь розуміти прочитане?![]()
Перевіряють списки сімей держслужбовців на евакуацію. Саме про це я натякав днями. Коли їх складали в авральному порядку.
Забудьте про мене і я відповів вам взаємністю.
Я поясню, шо келдырей наказывают не только деньгами, но и глубоко анально. Ты это не ЗСУ, a всего лишь маленький синячок на теле армии. Который жрёт и синячит в тылу на деньги налогоплательщиковО еще один ***** отметился, феська, а ты в курсе, шо ВП и такие отзывы о ЗСУ череваты? Ну я уже не говорю о том, шо нормальные люди (патриоты) как минимум на сборы могли бы поехать?
О еще один ***** отметился, феська, а ты в курсе, шо ВП и такие отзывы о ЗСУ череваты? Ну я уже не говорю о том, шо нормальные люди (патриоты) как минимум на сборы могли бы поехать?