andrecooper
A
Никто не знает, но Вы знаете? Бу-га-га.![]()
6 млрд. долларов за год инвестиций в Кипр из Украині, когда Украина сама побирается у МВФ
бу га га!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Никто не знает, но Вы знаете? Бу-га-га.![]()
себе оставь *****ский орфографический букварьа Букварь орфографии
Это обычная вещь, декомпенсация называется. В связи с размягчением мозга от постоянного воя, обычных пяти чувств не хватает и возникает шестое, когда аналитические функции мозга перенимает ****.Никто не знает, но Вы знаете? Бу-га-га.![]()
Кстати, кто знает, у какого юзера столько синонимов к нику:
Чпушник
Чмомастер
Шпиндель
Шпыня
Тампакс
Затычка.
?
себе оставь *****ский орфографический букварь
бу га га
Як я і здогадувався про твій мозковий стан.Так это государство Украина вывела деньги и пошла побираться у МВФ? Вы это хотели сказать?
Та я бачу, свиня *****ська!Обязательно. Я и им владею виртуозно.
А себе ты оставишь стенки подъезда и ближние заборы.
Каждому своё, ты прав, амёба))))
Та я бачу, свиня *****ська!
То ти відправ запит до кіпрської офшорної компанііПока Вы только показываете свой ограниченный "мозковий стан". Так что не переводите стрелки и не начинайте оскорбления от неимения аргументов.
Так кто конкретно вывел бюджетные средства? Будет ответ?
Від чого повинно підгорати?Раз так сильно подгорает у рогатого, значит я прав абсолютно.
Заплачь ещё, Андрюшка))))
Уряд Італії запроваджує штрафи з можливою конфіскацією авто для тих автовласників, які, перебуваючи в країні понад 60 днів, управляють автомобілем на іноземній реєстрації.
Відповідні нововведення містяться у нещодавно схваленому законі про безпеку, повідомляє італійське агентство ANSA.
Таким чином уряд намагається покласти край уникненню сплати податків італійцями, які їздять на зареєстрованих за кордоном автомобілях. Закон стосуватиметься також іноземців, які живуть та працюють в Італії.
Про нововведення оголосив міністр інфраструктури та транспорту Даніло Тонінеллі на прес-конференції. "Ми включили у закон про безпеку положення, яке забороняє тим, хто проживає в Італії понад 60 днів, керувати автомобілями з іноземними номерними знаками", - повідомив міністр.
За його словами, тепер тих, хто намагатиметься обійти сплату податків, чекатимуть серйозні штрафи, а якщо вони не підкоряться та не перереєструють автомобіль – і конфіскація.
Порушники повинні будуть сплатити штраф від 712 євро. Протягом 180 днів автовласник буде змушений перереєструвати автомобіль, у цей період авто зберігатиметься на складі. Якщо автомобіль за цей термін не перереєструють, його конфіскують.
А зачем? Если Вы в курсе, значит, Вы уже отправляли и получили ответ.
Так кто, когда и сколько? И название этой кипрской офшорной компании, пожалуйста.
Не виляйте задом, отвечайте конкретно.
Или слейтесь уже окончательно.
Вот и пойми этих умалишенных с налобным кератином... Ты хотело только что отойти, к чему тогда трепыхание и это двужопие?
А рейтинг я могу поднять легко и не напрягаясь. Ибо я весёлый и умный. И, сцуко, матёрый.))))
6 млрд. долларов за год инвестиций в Кипр из Украині, когда Украина сама побирается у МВФ
бу га га!
Гусь лапчатый
А я бы ещё добавила "петух ощипанный", хотя там больше курица, чем петух - кудахчет слишком много.![]()