Статус: Офлайн
Повідом.: 8813
Повідом.: 8813
Знову маніпуляції. З вашої логіки кожен житель України і навіть ви, спонсує окупантів, користуючись їх газом у прямій чи опосередкованій формі. І не тільки ним. Добрива, вугілля тощо.. Не я зливав Крим. Я як і мільйони українців спостерігав за цією "виставою". Коли окупанту віддавали військові частини з усією технікою, яку навіть не намагались знищити. Тому що не було наказу. Потім після короткої паузи нарощення торгівлі з окупантами. Намагання виправдати це економічною необхідністю. І все це на фоні повзучої російської агресії. Так я вас питаю:
"А судді хто?!(с) ". Я згоден що мій вчинок не патріотичний і кожен справжній українець може мене осудити. Але для вас головне ж не в цьому. Для вас ворогом є той хто не згоден з політикою Петра Олексійовича, будь він хоч тричі патріотом України. Петров Бахмутський живий приклад. І ваш аргумент про "какляшку" з'їденого яйця не коштує! Тому що дійсний українець розуміє що Петров кажучи так має на увазі ту потворну споруду яку створив Порошенко - систему кругової поруки і клептократії.
Именно потому Украина четвёртый год подряд растёт абсолютно во всех экономических рейтингах. Так в рыночной экономике устроено, понимаю: чем потворнее споруда, тем выше финансовый рейтинг.
Л - логика.
Всё ***ня, давай про липецкую фабрику сразу.

Але не затягуйте, можливі незворотні зміни.